實仔天台花園~(交功課俾花花~!!!!!)

作者: yannes 發表于 2008-10-14 09:34:14
18749 192
lips2567 發表於 2009-3-20 12:29:14 |顯示全部樓層
我諗起古天樂同郭富城~經常要曬~先KEEP得住D膚色~咁先紅~~哈哈~
回復

yannes 發表於 2009-3-20 12:53:26 |顯示全部樓層
lips2567 - 今日放工回家應該開哂了~不過...唔知會唔會謝左.....
花花 - 我都覺得...我真的好想扎起佢啲葉...但我又怕佢吸唔夠光....
回復

yannes 發表於 2009-3-20 12:54:28 |顯示全部樓層
181# lips2567

哈哈哈哈哈~~~~~~都可能係~~~!!!
回復

lips2567 發表於 2009-3-20 12:57:30 |顯示全部樓層
不如搵支筷子,撐起少少塊葉??咁果又可以照到,葉又唔會無陽光??
回復

yannes 發表於 2009-3-20 13:13:28 |顯示全部樓層
筷子...唔夠高整遮擋到的葉....今晚我試下扎起佢!!!!!!!!!
回復

farfeifar 發表於 2009-3-20 13:30:12 |顯示全部樓層
lips2567 - 今日放工回家應該開哂了~不過...唔知會唔會謝左.....
花花 - 我都覺得...我真的好想扎起佢啲葉...但我又怕佢吸唔夠光....
yannes 發表於 2009-3-20 12:53

剪咁d葉咪得law~駛咩扎呀?
回復

yannes 發表於 2009-3-20 17:09:51 |顯示全部樓層
得咩??唔怕剪左佢會死咩??
回復

yannes 發表於 2009-3-20 21:07:34 |顯示全部樓層
剪左喇~~!!!唔知會唔會好左啲啲??

現在開左個洞~

現在開左個洞~

最大的2片!!

最大的2片!!
回復

lips2567 發表於 2009-3-21 10:29:29 |顯示全部樓層
好似開左個窗俾佢咁~~HAHA~
我的秋英都開花了~~也是黃色的~果然佢係要曬下陽光~
回復

yannes 發表於 2009-3-21 11:07:03 |顯示全部樓層
可惜的是....剪左,今日又冇陽光....個天真的有點玩嘢.......
回復

lips2567 發表於 2009-3-21 12:18:29 |顯示全部樓層
落完雨就有陽光啦~
回復

yannes 發表於 2009-4-2 09:30:50 |顯示全部樓層
今日我終於都可以交下巧課了~花花你睇下o唔ok~!!
通菜大到現在這舍樣子唔係好識再大咁...係唔係要疏苗架??
沙律生菜出左好多唔同樣的苗了~我會唔會播種太小......
到bb菜~我...都知我播得太小了...仲懶有排位咁排左3行....
不過都好似生得幾慢...關唔關最近冇陽光事呢??佢地要唔要疏苗??
我個茄b...都係別來冇樣...好似又冇乜大到咁...係唔係我有問題??
請大家俾下意見!!謝謝~

花花給我的沙律生菜~聞說是老師的種子!!!

花花給我的沙律生菜~聞說是老師的種子!!!

是花花的bb菜1~3(由上至下)

是花花的bb菜1~3(由上至下)

我個茄b唔係好夠色........

我個茄b唔係好夠色........

是花花給我的通菜!!

是花花給我的通菜!!
回復

lips2567 發表於 2009-4-2 16:17:26 |顯示全部樓層
D通菜大左好多WO~快D食得就好了~
回復