有朋友學過靈氣的嗎?

作者: cklife 發表于 2010-10-7 10:14:47
25491 281
cklife 發表於 2011-6-17 15:54:14 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2011-6-17 15:44
幫你攪? 你係forum好active架,乜你出街見人時,會驚架?  

不如你攪下我仲好啦~ 俾機會你練習下 ...

我唔係驚呀....個心無懼俱架....但唔知點解...同其他人好似隔左層好厚既膠...絕緣體囉....

有時想表達友好...但人地又會唔明我做乜喎....好似係兩個唔同星球既人咁....

我諗可能係我反應太慢...跟唔上人地既速度...  我有反應時...人地己經散囉...

好喎....比我玩下丫....不過見到你時你好多野問...好似無乜時間喎...
回復

owlcyr 發表於 2011-6-17 17:12:51 |顯示全部樓層
cklife 發表於 2011-6-17 14:59

其實中醫都好邪架....

nonono,我只係指佢o既反應"我開始打冷震,成身發熱又一陣冷氣撞來撞去",一陣就話會嘔....
好似鬼上身~~~

回復

jellyfishy 發表於 2011-6-17 17:14:03 |顯示全部樓層
owlcyr 發表於 2011-6-17 17:12
nonono,我只係指佢o既反應"我開始打冷震,成身發熱又一陣冷氣撞來撞去",一陣就話會嘔....
好似鬼上身~~~
...

唔係我嘔,係我個朋友嘔,嘻.... 佢話佢食錯野嘔唔出,咁我咪幫佢一把囉~~哈哈~~~ 

係架,我都覺得似鬼上身,朋友本來唔信中西醫以外的療法,今日一見,佢都唔明點解我 check到佢身體有問題,仲有咁既反應.其實我都唔明自己會有咁既反應,總之現在接觸到重病人/負能量勁多的地方,我就會打冷震起雞皮~
回復

prodorothyhkg 發表於 2011-6-17 17:27:07 |顯示全部樓層
好似鬼上身~~~
...

我上次同佢去台灣,食左d唔岩食既野落肚,多得佢同我運功迫出黎咋
回復

owlcyr 發表於 2011-6-17 17:36:27 |顯示全部樓層
jellyfishy 發表於 2011-6-17 17:14
唔係我嘔,係我個朋友嘔,嘻.... 佢話佢食錯野嘔唔出,咁我咪幫佢一把囉~~哈哈~~~ 

係 ...

如果可以咁樣整嘔人都幾好玩~~~
係要捉住定就咁掂下都有反應??
我充滿負能量wo,你下次掂我你可能會抽筋
回復

cklife 發表於 2011-6-17 17:37:33 |顯示全部樓層
好似鬼上身~~~
...

佢就係咁囉....

上次見佢仲誇啦...好似做戲咁...
佢面色都變埋...個人好似發羊吊咁係咁震....口又震...話不成句...野都講唔到...
跟住就喊埋出黎...我幾驚佢就咁慣低...要CALL白車呀....

以前未學前...係網上睇到D人講又話會肚ALL...又話個人震晒....仲諗...D人作大....

自己試過先知....可以再大D添呀...
回復

孖吉 發表於 2011-6-17 17:38:54 |顯示全部樓層
好似鬼上身~~~
...

你咁講又好似西片 驅魔人 咁啵
回復

cklife 發表於 2011-6-17 17:39:20 |顯示全部樓層
prodorothyhkg 發表於 2011-6-17 17:27
我上次同佢去台灣,食左d唔岩食既野落肚,多得佢同我運功迫出黎咋

咁係咪係厕所發功呀......
回復

cklife 發表於 2011-6-17 17:40:39 |顯示全部樓層
owlcyr 發表於 2011-6-17 17:36
我充滿負能量wo,你下次掂我你可能會 ...

咁....可能係你抽筋都唔定喎......

依D野呢.........好難講...
回復

prodorothyhkg 發表於 2011-6-17 17:43:54 |顯示全部樓層
cklife 發表於 2011-6-17 17:39
咁係咪係厕所發功呀......

向床,有需要時仲有時間入厕所
回復

prodorothyhkg 發表於 2011-6-17 17:44:29 |顯示全部樓層
owlcyr 發表於 2011-6-17 17:36
我充滿負能量wo,你下次掂我你可能會 ...

我又玩
回復

owlcyr 發表於 2011-6-17 17:56:07 |顯示全部樓層
咁o的人玩果o的spoon bending,同reiki有無關係的?
回復

cklife 發表於 2011-6-17 17:56:27 |顯示全部樓層
prodorothyhkg 發表於 2011-6-17 17:44
我又玩

幾時約出黎大家一齊玩下...應該幾過癮....

你未學中班.....要見到先玩得...

平時有無玩下靈擺呀...依家野我幾弱...個靈攞唔知點解係都中意上下陏...換一個又係咁...
回復

cklife 發表於 2011-6-17 17:59:52 |顯示全部樓層
owlcyr 發表於 2011-6-17 17:56
咁o的人玩果o的spoon bending,同reiki有無關係的?

應該無關...

以我所知...

鈕曲匙羮....用既係自我催眠......

上自我催眠班...導師表演過...佢話我地都做到...不過我怕浪費匙羮...未試過...更加無練習...
回復

prodorothyhkg 發表於 2011-6-17 18:00:27 |顯示全部樓層
cklife 發表於 2011-6-17 17:56
幾時約出黎大家一齊玩下...應該幾過癮....

你未學中班.....要見到先玩得...

幫人check d輪位囉,有時好準呀,個輪唔郁佢果部份真係有病~
回復

cklife 發表於 2011-6-17 18:03:01 |顯示全部樓層

咁你點幫佢整番陏個輪呀...

上次呢.....要去上課...要用腦架嘛....check到個眉心輪唔陏...做左好耐reiki都唔陏....
又就快夠鐘...結果...攞左支檀香精油點左落眉心....佢即刻陏得番呀....下次你可以試下...
回復

jellyfishy 發表於 2011-6-17 18:09:07 |顯示全部樓層
講到我好似耍雜技!
Owl, 最好梗係乜都feel唔到,feel到負面野,即係你有大問題!
回復

prodorothyhkg 發表於 2011-6-17 18:38:31 |顯示全部樓層
cklife 發表於 2011-6-17 18:03
咁你點幫佢整番陏個輪呀...

上次呢.....要去上課...要用腦架嘛....check到個眉心輪唔陏...做左好耐reiki都 ...

CHECK 手指咋,有d人某個位置真係郁都唔郁,冇得整,上緊堂
回復

cklife 發表於 2011-6-17 19:12:13 |顯示全部樓層
prodorothyhkg 發表於 2011-6-17 18:38
CHECK 手指咋,有d人某個位置真係郁都唔郁,冇得整,上緊堂

我上次都係check 手指....

上緊堂...咁唔專心玩靈擺?
回復

prodorothyhkg 發表於 2011-6-17 19:56:26 |顯示全部樓層
cklife 發表於 2011-6-17 19:12
我上次都係check 手指....

上緊堂...咁唔專心玩靈擺?

我地等緊焗爐,有少少空檔咪玩下囉
回復