13/4 美女農友俱樂部聚會@大棠荔枝園

作者: BanbieChan 發表于 2009-3-31 10:53:29
20096 321
JicJicmom 發表於 2009-4-3 10:15:24 |顯示全部樓層
自行到荔枝園 :
21-26. Jennie X 6人 + 2 X 汪汪  (我地都係自己去,希望唔會盪失路!)
31-31. farfeifar x 2 (我應該會自己入去喇!)

另行安排交通 :
1. 斑比
2. 積媽
3. 積爸
4. 磨菇
5. sifenamok
6. oneonewe (可以帶狗嗎??)
7.may.sun
8.athernas
9.athernas 的管家佬
10. KandT (K only, T要返工丫)
11. Fian + 囡囡 ( 但我未能作實 )
12.cobie
13.NUAGE(攞個位先﹗未實住﹗)
14.mandywowo (報住先~)
15.月光光(報住名先!暫未能作實)
16. breadtree (都係報住先 , 未實)
17. Peggy
18. yuen-w + my son
19.littlecuitegirl
20.大眼妹 & 大眼B (報住先)
27.農夫
28-29. 小寶x2 (實架..hehe (除突發事件外))
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-3 10:16:28 |顯示全部樓層

因為想知有幾多人 , 睇下可唔可以安排24座 / 旅遊車 , 所以呢, 請登記番邊位係自行入去荔枝園, 邊位要約埋一齊坐車入去 , 等我地好d預人數 ~

由市區入去 :
1. 積媽
2. 積爸

自行到荔枝園 :
1-6. Jennie X 6人 + 2 X 汪汪  (我地都係自己去,希望唔會盪失路!)
7.-8. farfeifar x 2 (我應該會自己入去喇!)

喺元朗會合:  (呢度需要1個領隊,誰人仗義相助)
1.斑比

報名:
1. 斑比
4. 磨菇
7.may.sun
8.athernas
12.cobie
17. Peggy
21-26 Jennie X 6人 + 2 X 汪汪
27.農夫
28-29. 小寶x2 (實架..hehe (除突發事件外))
31-31. farfeifar x 2 (我應該會自己入去喇!)
回復

JicJicmom 發表於 2009-4-3 10:17:05 |顯示全部樓層
就跟公主呢個喇 ~~ :p
回復

farfeifar 發表於 2009-4-3 10:18:07 |顯示全部樓層
122# BanbieChan
因為想知有幾多人 , 睇下可唔可以安排24座 / 旅遊車 , 所以呢, 請登記番邊位係自行入去荔枝園, 邊位要約埋一齊坐車入去 , 等我地好d預人數 ~

由市區入去 :
1. 積媽
2. 積爸

1.斑比
2-3. farfeifar x 2

報名:
1. 斑比
4. 磨菇
7.may.sun
8.athernas
12.cobie
17. Peggy
27.農夫
回復

may.sun 發表於 2009-4-3 10:20:13 |顯示全部樓層
就跟公主呢個喇 ~~ :p
JicJicmom 發表於 2009-4-3 10:17

我要問埋ar實先,我5g邊樣方便
回復

KandT 發表於 2009-4-3 10:23:00 |顯示全部樓層

122# BanbieChan

由市區入去 :
1. 積媽
2. 積爸
3. KandT (K only)

1.斑比

報名:
1. 斑比
4. 磨菇
7.may.sun
8.athernas
12.cobie
17. Peggy
27.農夫
回復

亞實 發表於 2009-4-3 10:27:31 |顯示全部樓層
我要問埋ar實先,我5g邊樣方便
may.sun 發表於 2009-4-3 10:20

may.sun,
我估我們是自行去元朗, 然後一齊坐小巴
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-3 10:29:28 |顯示全部樓層

由市區入去 :
1. 積媽
2. 積爸
3. KandT (我由市區入呀, 24坐預埋我, thanks!)

自行到荔枝園 :
1-6. Jennie X 6人 + 2 X 汪汪  (我地都係自己去,希望唔會盪失路!)

1.斑比
4.sifenamok
5.may.sun

報名:
1. 斑比
4. 磨菇
7.may.sun
8.athernas
12.cobie
17. Peggy
27.農夫
31-31. farfeifar x 2
回復

亞實 發表於 2009-4-3 10:30:14 |顯示全部樓層
依.... 可能是我誤會左,
我和may.sun 都係 由市區入去 : ( 我們在香港島呢邊 )

如果24坐? 是從那一個地方上車?因為我怕盪失路, 所以跟大隊好d !
回復

JicJicmom 發表於 2009-4-3 10:38:25 |顯示全部樓層
各位唔好回覆住, 我同公主商量左出左 POST 你地再揀喇~
唔好意思我出到天一半地一半 ~ 亂哂大籠呀 .....
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-3 10:42:51 |顯示全部樓層

由市區入去 :
( 領隊:積媽 8:15 響佐敦裕華國貨 - 佐丹奴門口等 , 如果人數夠 16人 , 就可以包車自行去荔枝園 , 如不足 16人 , 就入元朗會合大家先)

1. 積媽
2. 積爸
3. KandT (我由市區入呀, 24坐預埋我, thanks!)

自行到荔枝園 :

1.斑比

報名:
1. 斑比
4. 磨菇
7.may.sun
8.athernas
12.cobie
17. Peggy
27.農夫
28-29. 小寶x2 (實架..hehe (除突發事件外)
回復

oneonewe 發表於 2009-4-3 11:04:34 |顯示全部樓層

由市區入去 :
( 領隊:積媽 8:15 響佐敦裕華國貨 - 佐丹奴門口等 , 如果人數夠 16人 , 就可以包車自行去荔枝園 , 如不足 16人 , 就入元朗會合大家先)
1. 積媽
2. 積爸

自行到荔枝園 :
7. oneonewe (我會帶2隻金毛入去, call街車,有冇人一齊??)

1.斑比

報名:
1. 斑比
4. 磨菇
7.may.sun
8.athernas
12.cobie
17. Peggy
27.農夫
28-29. 小寶x2 (實架..hehe (除突發事件外)
回復

阿忻 發表於 2009-4-3 11:09:56 |顯示全部樓層
羨慕死人啦可以去玩...add8icon
琴日先考完pure maths...今日開始要埋頭苦幹咁溫phy了..
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-3 11:14:31 |顯示全部樓層
因為想知有幾多人 , 睇下可唔可以安排24座 / 旅遊車 , 所以呢, 請

登記番邊位係自行入去荔枝園, 邊位要約埋一齊坐車入去 , 等我地好d預人數 ~

由市區入去 :
領隊:積媽 8:15 響佐敦裕華國貨 - 佐丹奴門口等 , 如果人數夠 16人 , 就可以包車自行去荔枝園 , 如不足 16人 , 就入元朗會合大家先

1. 積媽
2. 積爸

自行到荔枝園 :
9:00 大棠荔枝園入口集合

7. oneonewe (我會帶2隻金毛入去, call街車,有冇人一齊??)

喺元朗會合:
領隊:小寶 8:45 元朗廣場集合

1.斑比
4.農夫
5.littlecuitegirl

報名:
1. 斑比
4. 磨菇
7.may.sun
8.athernas
12.cobie
17. Peggy
27.農夫
回復

軒軒 發表於 2009-4-3 11:24:31 |顯示全部樓層
依.... 可能是我誤會左,
我和may.sun 都係 由市區入去 : ( 我們在香港島呢邊 )

如果24坐? 是從那一個地方上車?因為我怕盪失路, 所以跟大隊好d !
sifenamok 發表於 2009-4-3 10:30

亞實,你在永吉街萬寧門口搭968好快入到元朗啦!
回復

cobie 發表於 2009-4-3 11:36:55 |顯示全部樓層
我會join元朗廣場個team.麻煩哂公主,積媽,積爸,小寶等人的費神安排.我哋一定會玩得好開心.謝謝.
回復

cobie 發表於 2009-4-3 11:42:59 |顯示全部樓層
oneonewe,你住元朗嗎?我都好想帶兩隻心肝狗狗去.但係一個人一定攪唔掂.所以希望若家人下午有空就帶佢哋嚟見下D哥哥姐砠同識新狗狗朋友仔就perfect la.
回復

月光光 發表於 2009-4-3 11:52:21 |顯示全部樓層
斑比,個日應該去唔到,要取消,下次再聚oThx
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-3 11:58:54 |顯示全部樓層

由市區入去 :
領隊:積媽 8:15 響佐敦裕華國貨 - 佐丹奴門口等 , 如果人數夠 16人 , 就可以包車自行去荔枝園 , 如不足 16人 , 就入元朗會合大家先

1. 積媽
2. 積爸

自行到荔枝園 :
9:00 大棠荔枝園入口集合

喺元朗會合:
領隊:小寶 8:45 元朗廣場集合

1.斑比
4.農夫
5.littlecuitegirl
6.cobie

報名:
1. 斑比
4. 磨菇
7.may.sun
8.athernas
12.cobie
15.
17. Peggy
27.農夫
回復

farfeifar 發表於 2009-4-3 13:40:26 |顯示全部樓層
8:45? 嘩, bbq都要咁早晨呀?
回復