13/4 美女農友俱樂部聚會@大棠荔枝園

作者: BanbieChan 發表于 2009-3-31 10:53:29
20097 321
小寶 發表於 2009-4-2 11:15:41 |顯示全部樓層
摸0 公主~~琴日你地不在,好悶呢係啵,小bo bo 唔去咩
may.sun 發表於 2009-4-2 10:50 AM

摸0 may  摸 0公主  (你d三文魚羅生好正呀)
小寶報到!

1. 斑比
2. 積媽
3. 積爸
4. 磨菇
5. sifenamok
6. oneonewe (可以帶狗嗎??)
7.may.sun
8.athernas
9.athernas 的管家佬
10. KandT (K only, T要返工丫)
11. Fian + 囡囡 ( 但我未能作實 )
12.cobie
13.NUAGE(攞個位先﹗未實住﹗)
14.mandywowo (報住先~)
15.月光光(報住名先!暫未能作實)
16. breadtree (都係報住先 , 未實)
17. Peggy
18. yuen-w + my son
19.littlecuitegirl
20.大眼妹 & 大眼B (報住先)
21. Jennie X 6人 + 2 X 汪汪
22.農夫
23.小寶x2 (實架..hehe (除突發事件外))
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-2 11:19:29 |顯示全部樓層
小寶報到!

23.小寶x2 (實架..hehe (除突發事件外)
小寶 發表於 2009-4-2 11:15

好嘢小寶嚟喇~
回復

fianfumy 發表於 2009-4-2 11:59:06 |顯示全部樓層
小寶報到!

1. 斑比
2. 積媽
3. 積爸
4. 磨菇
7.may.sun
8.athernas
10. KandT (K onl ...
小寶 發表於 2009-4-2 11:15

.....小寶現身啦 ...
回復

may.sun 發表於 2009-4-2 12:01:51 |顯示全部樓層
yeah  ...小寶現身啦 ...
fianfumy 發表於 2009-4-2 11:59

how about u....
回復

fianfumy 發表於 2009-4-2 12:03:55 |顯示全部樓層
how about u....
may.sun 發表於 2009-4-2 12:01

我報咗啦 .. 但我要假期前先知去唔去得呀 !
回復

cobie 發表於 2009-4-2 12:07:14 |顯示全部樓層
早晨咁多位.小寶會帶狗狗嗎?
回復

fianfumy 發表於 2009-4-2 12:14:34 |顯示全部樓層
早晨咁多位.小寶會帶狗狗嗎?
cobie 發表於 2009-4-2 12:07

係啦 ... 小寶帶 "熊仔" 出來玩啦 ...
回復

athernas 發表於 2009-4-2 12:37:17 |顯示全部樓層
係啦 ... 小寶帶 "熊仔" 出來玩啦 ...
fianfumy 發表於 2009/4/2 12:14

我都想玩啊.
回復

曇花一現 發表於 2009-4-2 16:36:36 |顯示全部樓層
各位
果日曇花唔黎得呀
報左名做義工 ... 幫d被遺棄既動物某福利
我果日都係元朗 ... 你地黎撐下埸
我果日仲會拍住小狗初9參加比賽, 玩遊戲 tim

回復

BanbieChan 發表於 2009-4-2 20:48:47 |顯示全部樓層
各位
果日曇花唔黎得呀
報左名做義工 ... 幫d被遺棄既動物某福利
我果日都係元朗 ... 你地黎撐下埸
我果日仲會拍住小狗初9參加比賽, 玩遊戲 tim

曇花一現 發表於 2009-4-2 16:36

曇花咁善心~又為小動物籌款咁有意義

到時我哋一定支持架
回復

may.sun 發表於 2009-4-2 21:18:16 |顯示全部樓層
支持妳咁善心的活動~
回復

曇花一現 發表於 2009-4-2 21:31:44 |顯示全部樓層
公主, 尾新 ...
好野 ... 呢到好多善心  
回復

cobie 發表於 2009-4-2 22:31:47 |顯示全部樓層
曇花好野.比1000個good你.我會支技.我想我哋好多版友仔都會支持.曇花加油.
回復

may.sun 發表於 2009-4-2 22:36:09 |顯示全部樓層
公主, 尾新 ...
好野 ... 呢到好多善心  http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/onion/onion%20(91).gif
曇花一現 發表於 2009-4-2 21:31

大家咁話la~~
回復

ChrisTsui 發表於 2009-4-2 22:36:18 |顯示全部樓層
曇花加油呀~
我o個人未必去到聚會,但一定支持你做善事~^^
回復

kittenathena 發表於 2009-4-3 01:54:53 |顯示全部樓層
教會活動very busy啦,不過最大問題我依家仲重型流感,隻感冒菌有極高傳染性,以高速令我屋企的家庭成員全部感染,13號我都唔知好返未,為左大家的身體著想,我都係等下次版聚先出嚟!
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-3 09:39:53 |顯示全部樓層
教會活動very busy啦,不過最大問題我依家仲重型流感,隻感冒菌有極高傳染性,以高速令我屋企的家庭成員全部感染,13號我都唔知好返未,為左大家的身體著想,我都係等下次版聚先出嚟! ...
kittenathena 發表於 2009-4-3 01:54

保重呀~
回復

JicJicmom 發表於 2009-4-3 09:46:49 |顯示全部樓層
因為想知有幾多人 , 睇下可唔可以安排24座 / 旅遊車 , 所以呢, 請登記番邊位係自行入去荔枝園, 邊位要約埋一齊坐車入去 , 等我地好d預人數 ~

自行到荔枝園

由市區入去 :
1. 積媽
2. 積爸

1. 斑比
4. 磨菇
7.may.sun
8.athernas
12.cobie
17. Peggy
21-26 Jennie X 6人 + 2 X 汪汪
27.農夫
28-29. 小寶x2 (實架..hehe (除突發事件外))
回復

farfeifar 發表於 2009-4-3 09:57:05 |顯示全部樓層
118# JicJicmom
由市區入去 :
1. 積媽
2. 積爸

1. 斑比
4. 磨菇
7.may.sun
8.athernas
12.cobie
17. Peggy
21-26 Jennie X 6人 + 2 X 汪汪
27.農夫
28-29. 小寶x2 (實架..hehe (除突發事件外))
31-31. farfeifar x 2 (我應該會自己入去喇!)
回復

Jennie 發表於 2009-4-3 10:11:46 |顯示全部樓層
由市區入去 :
1. 積媽
2. 積爸
21-26. Jennie X 6人 + 2 X 汪汪

1. 斑比
4. 磨菇
7.may.sun
8.athernas
12.cobie
17. Peggy
27.農夫
31-31. farfeifar x 2 (我應該會自己入去喇!)

我哋都係自己去,希望唔會盪失路!
回復