13/4 美女農友俱樂部聚會@大棠荔枝園

作者: BanbieChan 發表于 2009-3-31 10:53:29
20090 321
亞實 發表於 2009-4-1 08:09:34 |顯示全部樓層
各位版友仔,
我會去問一下24座小巴0既租車費, 如果人多又可以配合到, 一架車坐哂入去會唔會開心D ?
JicJicmom 發表於 2009-4-1 00:20

積積媽, 太好了
回復

亞實 發表於 2009-4-1 08:10:33 |顯示全部樓層
各位, 請多多指教.

1. 斑比
2. 積媽
3. 積爸
4. 磨菇
5. sifenamok
6. oneonewe (可以帶狗嗎??)
7.may.sun
8.athernas
9.athernas 的管家佬
10. KandT (K only, T要返工丫)
11. Fian + 囡囡 ( 但我未能作實 )
12.co ...
littlecuitegirl 發表於 2009-4-1 07:38

都係一個好好的提議! 我沒有所謂!!
thank you
回復

八妹仔 發表於 2009-4-1 10:42:42 |顯示全部樓層
好想去,好想去,同元朗好近我呀,
不過而家我坐緊月呀,得个恨字,
為有睇你地返尼D相啦.
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-1 10:48:30 |顯示全部樓層
好想去,好想去,同元朗好近我呀,
不過而家我坐緊月呀,得个恨字,
為有睇你地返尼D相啦.
八妹仔 發表於 2009-4-1 10:42

恭喜添丁發財~

祝賀你小寶寶有健康豐盛嘅人生
回復

大眼妹 發表於 2009-4-1 11:06:23 |顯示全部樓層
80# littlecuitegirl
加咗價呀!要$4.5一位呀!
回復

大眼妹 發表於 2009-4-1 11:10:30 |顯示全部樓層
1. 斑比
2. 積媽
3. 積爸
4. 磨菇
7.may.sun
8.athernas
12.cobie
13.NUAGE(攞個位先﹗未實住﹗)
14.mandywowo (報住先~)
15.月光光(報住名先!暫未能作實)
16. breadtree (都係報住先 , 未實)
17. Peggy
18. yuen-w + my son
19.littlecuitegirl
20.大眼妹 & 大眼B (報住先)
回復

donaldyh 發表於 2009-4-1 12:17:25 |顯示全部樓層
請問幾時截止報名呀!
回復

oneonewe 發表於 2009-4-1 12:42:20 |顯示全部樓層
我想問係咪會燒o野食呀?
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-1 12:51:39 |顯示全部樓層
請問幾時截止報名呀!
donaldyh 發表於 2009-4-1 12:17

冇話幾時截止住~

有人數好預D嘛

我想問係咪會燒o野食呀?
oneonewe 發表於 2009-4-1 12:42

係架~BBQ~
回復

llaus 發表於 2009-4-1 13:03:50 |顯示全部樓層
好似有個"鯨天"啵
回復

八妹仔 發表於 2009-4-1 13:19:09 |顯示全部樓層
http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/onion/onion%20(77).gif恭喜添丁發財~

http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/onion/onion%20(22).gif祝賀你小寶寶有健康豐盛嘅人生
BanbieChan 發表於 2009-4-1 10:48

多謝你呀,公主,我生左個恨左好奈嘅女呀,
所以都小左上尼呀,啱啱今日14日人仔,
多謝哂.
回復

athernas 發表於 2009-4-1 13:41:40 |顯示全部樓層
噢…咁多人報咗名啦!
我要睇睇先!!得就即刻上黎報!add7icon
alilovebyj 發表於 2009/3/31 23:27

alison 來啦,好耐冇見你啊.
回復

三寶 發表於 2009-4-1 13:48:51 |顯示全部樓層
http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(69).gif冇話幾時截止住~

有人數好預D嘛http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(30).gif

係架~BBQ~http://shiehcho22.myweb.h ...
BanbieChan 發表於 2009-4-1 12:51

唔該哂你呀! banbie ^^
回復

breadtree 發表於 2009-4-1 23:23:15 |顯示全部樓層
多謝你呀,公主,我生左個恨左好奈嘅女呀,
所以都小左上尼呀,啱啱今日14日人仔,
多謝哂.
八妹仔 發表於 2009-4-1 13:19

恭喜晒呀....
女女健健康康 , 肥肥白白...
你就白白淨淨好啦... 收身成功...
回復

Jennie 發表於 2009-4-2 09:57:24 |顯示全部樓層
1. 斑比
2. 積媽
3. 積爸
4. 磨菇
7.may.sun
8.athernas
12.cobie
17. Peggy
21. Jennie X 6人 + 2 X 汪汪
回復

KandT 發表於 2009-4-2 10:02:26 |顯示全部樓層
95# Jennie

Jennie <-- 大戶!
回復

Jennie 發表於 2009-4-2 10:17:08 |顯示全部樓層
諗住用你地D力量感染下家人嘛,咁我唔會比人話我搞到個花園一頭烟!
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-2 10:24:24 |顯示全部樓層
1. 斑比
2. 積媽
3. 積爸
4. 磨菇
7.may.sun
8.athernas
12.cobie
17. Peggy
21. Jennie X 6人 + 2 X 汪汪
22.農夫
回復

may.sun 發表於 2009-4-2 10:50:36 |顯示全部樓層
摸0 公主~~琴日你地不在,好悶呢係啵,小bo bo 唔去咩
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-2 11:07:10 |顯示全部樓層
摸0 公主~~琴日你地不在,好悶呢係啵,小bo bo 唔去咩
may.sun 發表於 2009-4-2 10:50

baby~我哋都好想你啊~

小寶話回來的~
回復