花朋貓友吹水幫 (係吳係貓友都歡迎架)

關閉 [複製鏈接]
作者: 土豆貓 發表于 2012-7-13 11:47:08
527947 23879
GOODluck20x 發表於 2012-11-1 15:23:31 |顯示全部樓層
我都攞d野出來抽獎啦
現徵得園藝館儍鴨同意, 送出"頭髮一小撮",
佢好得意架, 溫差大既時候d頭髮會轉色架,
我自己就極鍾意~

截止時間: 十一月二日5pm

1. Goodluck20x  ( 支持Rio妹 )
2.
3.

RIO
園藝館首席俊男=傻鴨?????  發表於 2012-11-1 15:26
回復

N-Blythe 發表於 2012-11-1 15:27:02 |顯示全部樓層
我都攞d野出來抽獎啦
我自己就極鍾意~

2. N-Blythe (Support with Thanks)
3.

RIO
多謝啊^^  發表於 2012-11-1 15:32
回復

土豆貓 發表於 2012-11-1 15:27:37 |顯示全部樓層
我都攞d野出來抽獎啦
我自己就極鍾意~

2. 土豆貓 (我想幫佢染髮)
3.

RIO
好呀, 我初初都唔知佢會轉紅架, 見到佢轉色個時真係好開心:)  發表於 2012-11-1 15:31
回復

Sergio 發表於 2012-11-1 15:27:49 |顯示全部樓層

我都攞d野出來抽獎啦
現徵得園藝館首席俊男同意, 送出"頭髮一小撮",
我自己就極鍾意~

2. N-Blythe (Support with Thanks)
3.土豆貓 (我想幫佢染髮)
4. Sergio (支持酢醬草之花)

purplestar RIO 得酢醬草之花真係貼切至極呀!x 2[/color]  發表於 2012-11-1 17:10
RIO 得酢醬草之花真係貼切至極呀!  發表於 2012-11-1 16:17
RIO
酢醬草之花<--呢個名真係笑爆...令我諗起如花XDDDDDDDD  發表於 2012-11-1 15:33
哈哈我同你做左同一個動作!  發表於 2012-11-1 15:30
回復

土豆貓 發表於 2012-11-1 15:29:54 |顯示全部樓層
我順序排番先...

我都攞d野出來抽獎啦
我自己就極鍾意~

3. 土豆貓 (我想幫佢染髮)
回復

Juna 發表於 2012-11-1 15:31:11 |顯示全部樓層
我都攞d野出來抽獎啦
我自己就極鍾意~

4. Juna (支持)

RIO
一到4就jam  發表於 2012-11-1 15:33
哈哈~~ 又jam啦  發表於 2012-11-1 15:31
回復

土豆貓 發表於 2012-11-1 15:34:25 |顯示全部樓層
又再排番先

我都攞d野出來抽獎啦
我自己就極鍾意~

4. 4. Sergio (支持酢醬草之花)
5. Juna (支持)

唔該晒  發表於 2012-11-1 15:53
回復

Sergio 發表於 2012-11-1 15:34:33 |顯示全部樓層

我順序排番先...

我都攞d野出來抽獎啦
現徵得園藝館首席俊男同意, 送出"俊男頭髮一小撮",
我自己就極鍾意~

1. 園藝館首席俊男Goodluck20x  ( 支持Rio妹 )
3. 銀河女神土豆貓 (我想幫園藝館首席俊男一小撮頭髮染髮)

GOODluck20x  嘩...你好學吾學..... @@''

我學o野就最怏o架啦!  我精心為你打做的.  你喜歡嗎?

RIO  精心為你打做真係成日聽wor....
GOODluck20x  RIO 精心為你打做<---真係成日聽wor.... <----- 我又係wo .. @@''

我都係~

RIO  咦, 咁哥對你感情特別好了, 我未聽過再來多個"我為你已set的名宇你鍾意嗎?"

我老作o架, 我怕比佢炳我即刻改了~~ 我都未聽過呀!  佢對你好D你是大妹我是哎呀阿妹.  無名次O架!!!! 真可憐啦

GOODluck20x  你咁精心打造...我十o下十o下la...

得啦~~ 我知你鍾意AV 十字啦... 唔好成日掛住口唇邊.   我諗下啦!

RIO  算啦, 阿妹可其多, 周街都係, 你唔好認真啊,無先後排名的,個個都一樣

A A A...... 依番說話有D味道, 得我試真D先.  排第幾有嘜所謂, 反正都係假o既~  wahahahahha 笑死我啦!

GOODluck20x  d 仇家出o西尼 >.0<

我地妹妹仔同哥哥講笑吧~ 哥哥唔好嬲~ 玩下咋~ 送盆十字AV比你啦~

Dreamer  GOODluck20x d 仇家出o西尼 >.0< <---- 髮菜粉C 出哂尼.....>.<

係呀~~我係FANS來o架!  我一定支持

GOODluck20x  一團和气咪好law~ 你睇你番尼大+幾糕興 ^^

開番圍檯食飯啦~ 阿哥請!

GOODluck20x  你請我實到 >,0<

我一定請你, 不過你埋單找數之o麻

GOODluck20x  我何得何能可以腰請坐滿...一圍檯美女呢...你曳曳...又音亞哥 >,<

唔音唔音, 鍚住你.

暈暈地tim .. haha ^^  發表於 2012-11-1 17:30
我何得何能可以腰請坐滿...一圍檯美女呢...你曳曳...又音亞哥 >,<  發表於 2012-11-1 16:47
你請我實到 >,0<  發表於 2012-11-1 16:41
一團和气咪好law~ 你睇你番尼大+幾糕興 ^^  發表於 2012-11-1 16:36
GOODluck20x d 仇家出o西尼 >.0< <---- 髮菜粉C 出哂尼.....>.<  發表於 2012-11-1 16:32
回復

八王爺 發表於 2012-11-1 16:01:12 |顯示全部樓層
我都攞d野出來抽獎啦
我自己就極鍾意~

6. 八王爺 (進藍發,一定要抽)

八爺 好少咁風趣... haha  發表於 2012-11-1 16:09
被人改了. :(  發表於 2012-11-1 16:02
回復

purplestar 發表於 2012-11-1 16:07:31 |顯示全部樓層

酢漿草之花RIO送出園藝館首席俊男頭髮一小撮抽奬

我都攞d野出來抽獎啦
我自己就極鍾意~

1. 園藝館首席俊男Goodluck20x  ( 支持Rio妹 )
7. purplestar (本來都無打算抽, 支持一下先 >.<)

Sergio  被人改了.   <<<<<<<<<<田姐我又改返!我一定會支持事實的!

老人家幫你接棒呀....^^  發表於 2012-11-1 16:25
嘩...你又好學吾學..... @@''  發表於 2012-11-1 16:13
田妹我好鍾意你呀~~ kiss~ kiss~  發表於 2012-11-1 16:10
回復

Dreamer 發表於 2012-11-1 16:16:50 |顯示全部樓層

我都攞d野出來抽獎啦
我自己就極鍾意~

7. purplestar (本來都無打算抽, 支持一下 >.<)
8. Dreamer (髮......一定要支持!染前染後都咁有型...@@)

purplestar  多謝多謝! XD  
Sergio  GOOD JOB

幫規........團結就是力量!

土豆貓  做得好.......鴨鴨你都有今日啦...呵呵呵
唔見左儍鴨枝狼牙棒嘅

GOODluck20x  髮菜粉C 出哂尼.....>.< <----- 有冇柏葉尤魚..haha
都係髮菜粉C矜貴d,啱傻鴨口味啦

ahhung68  D姐, 好似好少見你出手喎~~
唉!小王子考試温書,點知周 Sir –温就3粒鐘,咁咪可以小閒 8188 囉!

D姐, 好似好少見你出手喎~~  發表於 2012-11-1 16:53
髮菜粉C 出哂尼.....>.< <----- 有冇柏葉尤魚..haha  發表於 2012-11-1 16:49
做得好.......鴨鴨你都有今日啦...呵呵呵  發表於 2012-11-1 16:48
................ =.,=  發表於 2012-11-1 16:37
多謝多謝! XD  發表於 2012-11-1 16:26
回復

Dreamer 發表於 2012-11-1 16:20:43 |顯示全部樓層
ahhung68 發表於 2012-11-1 14:35
多謝Juna大, 咁多人抽都中獎, 今鑊我真係十全十美啦  

亦都多謝會長, 喺我半夢半醒間拉我返唻領獎 ^^

恭喜 十全十美大雄幫主 中獎.........
熊貓曲奇非你莫屬

多謝你吖~~  發表於 2012-11-1 16:47
回復

2020 發表於 2012-11-1 16:34:51 |顯示全部樓層

你地有無見jeffrey仔浮面呀 好似幾個世紀未見過佢既

saolan  快D帮手揾财爺返黎  發表於 1 小時前
小野貓  無話好忙丫嘛~你打電話比佢啦~  發表於 2 小時前
Sergio  好耐無見佢啦 x2  發表於 3 小時前
土豆貓  10月頭到依家都無見過佢啦!  發表於 3 小時前
Juna  好耐無見佢啦  發表於 3 小時前
==================
鑊屎鴨問左佢, 佢只答"忙到死呀(面青滴汗)"

快D帮手揾财爺返黎  發表於 2012-11-1 17:51
無話好忙丫嘛~你打電話比佢啦~  發表於 2012-11-1 17:08
好耐無見佢啦 x2  發表於 2012-11-1 16:48
10月頭到依家都無見過佢啦!  發表於 2012-11-1 16:47
好耐無見佢啦  發表於 2012-11-1 16:37
回復

Sergio 發表於 2012-11-1 16:50:43 |顯示全部樓層

哎呀~~~ 夠哂鐘tim.  我要出街買叉 & 滅火筒.  今晚回來再傾.  See you!

jose666  又BBQ???  
GOODluck20x  滅火筒.... 衰到呢..hahaa  
土豆貓  燒烤錦開心?  
ahhung68  滅火筒?????

係呀!  BBQ呀!

又BBQ???  發表於 2012-11-1 19:06
滅火筒.... 衰到呢..hahaa  發表於 2012-11-1 17:29
燒烤錦開心?  發表於 2012-11-1 17:11
滅火筒?????  發表於 2012-11-1 16:54
回復

HLAM 發表於 2012-11-1 16:57:16 |顯示全部樓層

我都攞d野出來抽獎啦
我自己就極鍾意~

7. purplestar (本來都無打算抽, 支持一下 >.<)
8. Dreamer (髮......一定要支持!染前染後都咁有型...@@)
9. HLAM (係乜野黎架? 園藝館首席俊男既? 我都要抽下^.^ 呢兩日冇上黎睇, 甘多好野, 走雞添!!)

哈哈,冇走雞我的等埋你架  發表於 2012-11-1 20:36
回復

tt28 發表於 2012-11-1 17:05:05 |顯示全部樓層

我都攞d野出來抽獎啦
我自己就極鍾意~

9. HLAM (係乜野黎架? 園藝館首席俊男既? 我都要抽下^.^ 呢兩日冇上黎睇, 甘多好野, 走雞添!!)
10.tt28(俊男好呀,抽下先)

RIO  haha, 我無俊男送出, 得俊男既小一撮頭髮咋
知道知道

RIO
haha, 我無俊男送出, 得俊男既小一撮頭髮咋  發表於 2012-11-1 17:28
咪嚇親鴨鴨  發表於 2012-11-1 17:08
唔係抽俊男, 係俊男髮咋  發表於 2012-11-1 17:06
回復

tomtomtom 發表於 2012-11-1 17:10:44 |顯示全部樓層

我都攞d野出來抽獎啦
我自己就極鍾意~

10.tt28(俊男好呀,抽下先)
11. tomtomtom (屢敗屢戰)

Tomtom,你唔駛抽便可以得到首席俊男親手將宝贵髮絲送上!真係羡慕死人啦!  發表於 2012-11-1 18:23
屢敗屢戰 <--- 就憑e句 , 抽吾到我寄比你 ^^  發表於 2012-11-1 17:41
回復

siuhamster 發表於 2012-11-1 17:48:37 |顯示全部樓層
今日個天好靚
夕陽也很好睇
不過好快就落哂山

魚鱗天, 不雨也風癲~  發表於 2012-11-1 22:03
我屋企附近果D仲有D紅紅地架, 好靚~  發表於 2012-11-1 19:09
學生都鐘意影雲?我個仔今日又係影左好多雲。  發表於 2012-11-1 18:41
係喎, 一舊舊雲, 似我!  發表於 2012-11-1 17:50
回復

土豆貓 發表於 2012-11-1 18:03:36 |顯示全部樓層
各位開開心心又一日啦, 夠鐘放工...happy happy!

88  發表於 2012-11-1 19:10
886  發表於 2012-11-1 18:21
Bye  發表於 2012-11-1 18:05
回復

saolan 發表於 2012-11-1 18:05:12 |顯示全部樓層

我都攞d野出來抽獎啦
我自己就極鍾意~

4.  Sergio (支持酢醬草之花)
10. tt28 (俊男好呀,抽下先)
11. tomtomtom (屢敗屢戰)
12. saolan (多謝園藝館酢醬草之花RIO,試吓帮佢剪個新髮型先)
回復