花朋貓友吹水幫 (係吳係貓友都歡迎架)

關閉 [複製鏈接]
作者: 土豆貓 發表于 2012-7-13 11:47:08
527954 23879
2020 發表於 2012-11-1 00:47:43 |顯示全部樓層

Juna:熊貓曲奇餅咭一張抽獎

明天11月1日下午兩點截止

1. 土豆貓 (我排我排)
2. 小野貓 (我排我排我排)
3. fafa18b (我又黎)
4. anhiwan (唔好漏左我 )
5. siuhamster (THANKS)
6. 肥鴨  ( 我一定支持Juna 姐姐 >.o<)
7. N-Blythe (thanks)
8. Dreamer (我排.....因我至八....^^)
9. Workingbee (唔知係乜餅CARD, 抽左先算)
10. ahhung68 (我排第十, 因我十全十美 )
11 . 適少少 (嘻嘻 ... 等我做明燈) 抽獎運, 實冇我份 ^^
12. saolan  (多謝Juna,我又玩吓先)
13. 劍狼 (thx!)
14.  jose666 (Thanks)
15.  purplestar (THANKS)
16.  Sergio (THANKS)
17.  Louky (thanks)
18.  tt28(我又排可以嗎)
19,  黃太  ( 適少少代排 )
20. 2020(20襯我呀,我又排吓先

你系咪一路等呢個#20架?哈哈  發表於 2012-11-1 09:32
回復

waiting 發表於 2012-11-1 01:47:23 |顯示全部樓層
終於做完功課, 可以去瞓喇~
各位晚安~
回復

Monk's 發表於 2012-11-1 02:45:41 |顯示全部樓層

8. Dreamer (我排.....因我至八....^^)
9. Workingbee (唔知係乜餅CARD, 抽左先算)
11 . 適少少 (嘻嘻 ... 等我做明燈) 抽獎運, 實冇我份 ^^
20. wilson11 (THX)
21. Noel_tt (試下運氣)
22. tomtomtom (我又搏吓, thanks)
23. hugopoodle (等我又來湊熱鬧~)
24. waiting (嘩! 我個囡喜歡食, 我都抽下先~ Thanks~)
25. 2020(20襯我呀,我又派吓先 )
26. Monk's(唔抽唔知時運高)
回復

DORA 發表於 2012-11-1 05:32:37 |顯示全部樓層

各位早晨!

今朝 18 度,天氣清涼,要保暖加衣。

早晨,多多也要加衣保重呀  發表於 2012-11-1 11:20
早晨好^^  發表於 2012-11-1 11:12
早晨吖~  發表於 2012-11-1 10:53
Morning DORA 姐姐  發表於 2012-11-1 10:31
早晨! ^^  發表於 2012-11-1 10:20
回復

Juna 發表於 2012-11-1 07:40:57 |顯示全部樓層
各位早晨

早晨  發表於 2012-11-1 11:20
Morning Juna 姐姐  發表於 2012-11-1 10:30
回復

ahhung68 發表於 2012-11-1 08:58:50 |顯示全部樓層

早晨幫主  發表於 2012-11-1 11:21
ahhung68 今朝干嘛咁遲吖? <---- 上綱理財.  發表於 2012-11-1 10:34
Morning Ching ^^  發表於 2012-11-1 10:29
回復

RIO 發表於 2012-11-1 09:03:26 |顯示全部樓層

早晨啊

ahhung68  今日終於見到陽光, 希望啲酢醬能曬多啲啦~~  發表於 7 秒前
ahhung68  早晨吖, 大R~~~  發表於 52 秒前

係啊, 今日都即刻將花架d蓋抑開
有隻叫小橘餅既酢醬草有花lum喇, 係今年新種,
希望weekend見到佢開花啦
Juna  記得影相放上嚟睇呀, 雖然我種唔到, 但我好鐘意架  發表於 12 分鐘前
ahhung68  咦~~~有興趣睇吓乜嘢係小橋餅喎~~  發表於 半小時前

好丫, 開咗花就影你地睇~

記得影相放上嚟睇呀, 雖然我種唔到, 但我好鐘意架  發表於 2012-11-1 12:12
咦~~~有興趣睇吓乜嘢係小橋餅喎~~  發表於 2012-11-1 11:27
早晨  發表於 2012-11-1 11:21
Morning Rio 妹 >.3<  發表於 2012-11-1 10:28
回復

claudiatang 發表於 2012-11-1 09:16:20 |顯示全部樓層

Claudia 早晨!  發表於 2012-11-1 10:14
回復

csw_sylvia 發表於 2012-11-1 09:18:03 |顯示全部樓層

29/9  認識到幫主, 他叫我多 D 入來玩, 咁我又抽埋一份, 有幸中獎就送給幫主啦. 這裡是好玩但每次入來都要追貼追到傻 ga

24. waiting (嘩! 我個囡喜歡食, 我都抽下先~ Thanks~)
27. csw_sylvia (睇吓有無咁幸運 ?)

ahhung68  早晨吖^^ 如果抽中的話你唔好轉贈啦, 曾經聖誕派對中我老闆娘抽中獎品, 佢話俾同事再抽, 但佢阿奶奶話呢啲係幸運, 唔可以唔要架 ^^
將幸運和其他人分享唔好咩 ? 這裡其中一樣好嘢就係分享精神嘛

早晨丫~梗係要入黎玩啦~開心d嘛~^^歡迎你丫~  發表於 2012-11-1 09:56
早晨呀, 歡迎你, 俾幫主踢左入會...哈哈  發表於 2012-11-1 09:38
早晨吖^^ 如果抽中的話你唔好轉贈啦, 曾經聖誕派對中我老闆娘抽中獎品, 佢話俾同事再抽, 但佢阿奶奶話呢啲係幸運, 唔可以唔要架 ^^  發表於 2012-11-1 09:33
回復

malike 發表於 2012-11-1 09:18:17 |顯示全部樓層
各位早晨!

早晨! ^^  發表於 2012-11-1 10:21
Malike 早晨!  發表於 2012-11-1 10:14
回復

DORA 發表於 2012-11-1 09:21:24 |顯示全部樓層

27. csw_sylvia (睇吓有無咁幸運 ?)
28. DORA ( thanks! )

嘩正呀!我都想排  發表於 2012-11-1 10:34
回復

saolan 發表於 2012-11-1 09:24:39 |顯示全部樓層
早晨,話咁快就到左11月囖

早晨  發表於 2012-11-1 11:22
早晨好^^  發表於 2012-11-1 11:11
Morning saolan 姐姐  發表於 2012-11-1 10:28
回復

lok_1980 發表於 2012-11-1 09:32:15 |顯示全部樓層
大家早晨

早晨  發表於 2012-11-1 11:22
亞樂早晨!  發表於 2012-11-1 10:16
回復

Juna 發表於 2012-11-1 09:38:55 |顯示全部樓層

熊貓曲奇餅咭

土豆貓  都吳知有d錦既餅咭...呵呵!  發表於 2 分鐘前<---其實我都唔知

RIO  好可愛啊^^  發表於 2 分鐘前<---你估係個罐熊貓樣, 還是係曲奇? 或者兩樣都係?

ahhung68  張咭都特別過人架~~  發表於 4 分鐘前<---好卡通

抽到的幸運兒, 到時影張相睇下係咩樣啦

多謝鴨鴨

張卡咁靚既  發表於 2012-11-1 11:23
原來有有效期~抽倒既唔好唔記得去攞唷~  發表於 2012-11-1 09:58
原來奇華有呢D曲奇~  發表於 2012-11-1 09:46
都吳知有d錦既餅咭...呵呵!  發表於 2012-11-1 09:42
RIO
好可愛啊^^  發表於 2012-11-1 09:42

評分

查看全部評分

回復

土豆貓 發表於 2012-11-1 09:43:24 |顯示全部樓層
早晨丫各位, 仲有兩日就星期六啦, 今個星期長週添!

早晨會長  發表於 2012-11-1 11:25
早晨會長  發表於 2012-11-1 11:25
早晨,靓靓豆猫會長  發表於 2012-11-1 10:29
回復

waiting 發表於 2012-11-1 09:51:30 |顯示全部樓層
各位早晨!

早晨  發表於 2012-11-1 11:30
morning 正斗 miss  發表於 2012-11-1 10:27
早晨老師~~  發表於 2012-11-1 10:24
回復

劍狼 發表於 2012-11-1 09:55:40 |顯示全部樓層
各位早晨!

午安~  發表於 2012-11-1 13:47
早晨  發表於 2012-11-1 11:30
早晨  發表於 2012-11-1 10:30
回復

小野貓 發表於 2012-11-1 09:59:37 |顯示全部樓層

早晨丫~
各位~今早暫時未忙碌
但好快我又有野做~

土豆貓  早晨貓貓, 今個星期你番到4:00定1:00呀?
收4:00pm丫...好彩收4:00pm咋...if 收1:00pm...有咁多時間仲唔走左去花墟咩...到時實破產

Juna  早晨小喵 小野貓 早晨~幫主係咪要葉丫!? 發表於 2 分鐘前<---我想要, 可唔可以...??
梗係得啦~不過要等開完花先...我問定先姐...唔知會有幾多修葉~
我到時再問你啦~
我問左幫主先係唔想佢意志消沉~

Juna  梗係得啦~不過要等開完花先...我問定先姐...唔知會有幾多修葉~<---多謝小喵, 我唔急架, 我都唔知幾時會過嚟
可以寄過黎嘛~

午安  發表於 2012-11-1 13:47
早晨  發表於 2012-11-1 11:31
猫猫早晨好^^  發表於 2012-11-1 11:10
早晨猫猫  發表於 2012-11-1 10:30
回復

RIO 發表於 2012-11-1 10:12:52 |顯示全部樓層
你估係個罐熊貓樣, 還是係曲奇? 或者兩樣都係?

Juna, 係熊貓樣曲奇, 個罐就唔知,
一陣lunch我去睇下, 返來話你知

Juna  早晨RIO, 一陣lunch我去睇下, 返來話你知<---好呀, 麻煩你  發表於 24 秒前
好方便咋, 公司樓下有一間
saolan  morning  發表於 3 分鐘前
早啊, 靚靚秀秀, 每次見你都想起你著suit既elegant look
saolan  謝謝,上次去老师花舍我都见過你架!  發表於 33 秒前
係啊, 所以我記得你law
土豆貓  係咩? 我都有去老師花舍喎!  發表於 16 分鐘前
土貓, 你幾點到架? 我都無印象見過你呢...

Breeze  早晨吖~  發表於 8 分鐘前
早啊, B大~
Sergio  我都記得佢, 佢穿oranage色衫同另一個女仔一齊. 好可愛的.  發表於 44 秒前
靚靚, 我以為你唔記得我呢個肥C9 tim  係啊, 同我一齊個女仔係好可愛的.
Sergio  土貓, 你幾點到架? 我都無印象見過你呢... <--- 你來到時阿會長應該係走了. 因佢只逗留15分鐘吧!  發表於 11 分鐘前
咁真係緣慳一面, 好可惜啊
Sergio  同我一齊個女仔係好可愛的 <--- 係你rio好可愛.  發表於 3 分鐘前
多謝啊, 不過我好似唔係著橙色衫, 你可能記錯咗係我朋友
Sergio  多謝啊, 不過我好似唔係著橙色衫, 你可能記錯咗係我朋友 <--- 係你呀! 幫主講o既! 唔會錯.  發表於 9 分鐘前
噢, 真係好多謝你啊, 自從3歲以來, 都無人再話我可愛了.剩知成日比人問我有冇140lbs

多謝啊, 不過我好似唔係著橙色衫, 你可能記錯咗係我朋友 <--- 係你呀! 幫主講o既! 唔會錯.  發表於 2012-11-1 12:35
同我一齊個女仔係好可愛的 <--- 係你rio好可愛.  發表於 2012-11-1 12:03
土貓, 你幾點到架? 我都無印象見過你呢... <--- 你來到時阿會長應該係走了. 因佢只逗留15分鐘吧!  發表於 2012-11-1 11:55
早晨好^^  發表於 2012-11-1 11:10
土豆貓 係咩? 我都有去老師花舍喎! <--- 我都記得佢, 佢穿oranage色衫同另一個女仔一齊. 好可愛的.  發表於 2012-11-1 11:03
回復

Sergio 發表於 2012-11-1 10:22:01 |顯示全部樓層

早晨! ^^

saolan  你今早去左嘆茶咁好,我9点做到衣架都仲未清嗮台面的文件呀

唔係我嘆茶, 係CC去嘆茶.  我食麥皮咋.   

ahhung68  今朝干嘛咁遲吖?

今早綱上理財

午安  發表於 2012-11-1 13:48
你今早去左嘆茶咁好,我9点做到衣架都仲未清嗮台面的文件呀  發表於 2012-11-1 11:49
早晨CEO  發表於 2012-11-1 11:31
早晨好^^  發表於 2012-11-1 11:10
早晨吖~  發表於 2012-11-1 10:54
回復