美女農友俱樂部+花版の友聚會@元朗 Yoho Town 住客會所宴會廳

作者: BanbieChan 發表于 2009-5-10 19:44:17
27273 610
JicJicmom 發表於 2009-5-25 12:22:11 |顯示全部樓層
我一陣去拎COBIE牌靚稯喇 ~~~ ^^
回復

cobie 發表於 2009-5-25 12:25:49 |顯示全部樓層
560# sifenamok
唔駛客氣.肚仔仲有冇唔c服?
回復

亞實 發表於 2009-5-25 12:28:45 |顯示全部樓層
560# sifenamok
唔駛客氣.肚仔仲有冇唔c服?
cobie 發表於 2009-5-25 12:25

昨天都仲有d唔c服, 今日冇事了,
多譏關心!!
回復

cobie 發表於 2009-5-25 12:29:19 |顯示全部樓層
561# JicJicmom
績媽,希望你喜歡.呢樣係我出品.
回復

亞實 發表於 2009-5-25 12:31:20 |顯示全部樓層
561# JicJicmom
績媽,希望你喜歡.呢樣係我出品.
cobie 發表於 2009-5-25 12:29

好好味足料靚椶, 好味過街買的多多聲
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-25 12:33:31 |顯示全部樓層
23/5 美女農友俱樂部 + 花版 の友 聚會 @ 元朗 Yoho Town 住客會所宴會廳

收支一覽:

入場費(48人 x $30 = $1,440.-)主要用作,租用宴會廳費用支出 (共付$540.-),購買食具(共付$109.5),餘額($790.5) ,已存入恒生銀行 : 359 385291 882 全數捐予香港園藝館作為運作經費

回復

cobie 發表於 2009-5-25 12:41:57 |顯示全部樓層
566# BanbieChan
公主辦事,我哋放心.
回復

may.sun 發表於 2009-5-25 13:35:02 |顯示全部樓層
558# may.sun
hahaha ....maysun佢今晚睇到一定信心大增.其實佢係唔識煑野.幾個月前先開始有興趣.而加每個sunday都要煮.
cobie 發表於 2009-5-25 12:18
讚多幾讚,日日爭住整tim~
回復

vincentma 發表於 2009-5-25 13:38:01 |顯示全部樓層
23/5 美女農友俱樂部 + 花版 の友 聚會 @ 元朗 Yoho Town 住客會所宴會廳http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(106).gif

收支一覽:

入場費(48人 x $30 = $1,440.-)主要用作,租用宴會廳費 ...
BanbieChan 發表於 2009-5-25 12:33
公主真係 pro!公主辦事,我地個個都放心!
回復

muitau 發表於 2009-5-25 15:24:17 |顯示全部樓層
你d冷麪夠正喇,用邊隻ga,教我整吖,個汁係米有青芥末??
may.sun 發表於 2009-5-24 16:39

美新,
多謝你先!
無青芥末, 係日式芝麻醬+柚子豉油咋,幼稚園都識做,嘻嘻!
回復

muitau 發表於 2009-5-25 15:26:17 |顯示全部樓層
566# BanbieChan

公主辛苦晒!!
回復

ht333147 發表於 2009-5-25 17:13:32 |顯示全部樓層
鮮蛋三文治其實係我老公整.嗰日早上佢話我買的盆太細,裝得咁小邊夠50人食.佢去左元朗買大盆.摷醒亞mao起身幫手,亞仔要stand by.助理姐姐付責炒noodles.佢又買左紙袋叫我放糭送人,話膠袋唔好睇,又叫我送多d人.我都想, ...
cobie 發表於 2009-5-25 11:29

再次谢谢你们的辛劳, 令我们有美味的三文治晚餐.
回復

cobie 發表於 2009-5-25 17:23:47 |顯示全部樓層
572# ht333147
唔好客氣,呢d係樂趣嚟,thank you.
回復

小寶 發表於 2009-5-25 20:03:29 |顯示全部樓層
鮮蛋三文治其實係我老公整.嗰日早上佢話我買的盆太細,裝得咁小邊夠50人食.佢去左元朗買大盆.摷醒亞mao起身幫手,亞仔要stand by.助理姐姐付責炒noodles.佢又買左紙袋叫我放糭送人,話膠袋唔好睇,又叫我送多d人.我都想, ...
cobie 發表於 2009-5-25 11:29 AM

COBIE, 我睇到咁的情況好感動呀  (鬼咁眼淺)
回復

小寶 發表於 2009-5-25 20:04:21 |顯示全部樓層
23/5 美女農友俱樂部 + 花版 の友 聚會 @ 元朗 Yoho Town 住客會所宴會廳http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(106).gif

收支一覽:

入場費(48人 x $30 = $1,440.-)主要用作,租用宴會廳費 ...
BanbieChan 發表於 2009-5-25 12:33 PM

500蚊場租, 抵呀!
回復

goldenretriver 發表於 2009-5-25 21:21:02 |顯示全部樓層
Cobie~~~你d糉好食到爆呀~~~
睇完你地d post, 響公司都已經鬧緊自己做乜唔當場食一隻, 而只係攞左一隻, 返到屋企即刻煲水烚黎食....嘩.....好食到~~~
多謝Cobie~~~
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-25 21:27:56 |顯示全部樓層
我尋朝食咗嚕~
回復

sisterpig 發表於 2009-5-25 21:49:45 |顯示全部樓層
http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(21).gif Cobie~~~你d糉好食到爆呀~~~
睇完你地d post, 響公司都已經鬧緊自己做乜唔當場食一隻, 而只係攞左一隻, 返到屋企即刻煲水烚黎食....嘩.....好 ...
goldenretriver 發表於 2009-5-25 21:21

我冇食過呀 add2icon
回復

sisterpig 發表於 2009-5-25 21:52:56 |顯示全部樓層
再次谢谢你们的辛劳, 令我们有美味的三文治晚餐.
ht333147 發表於 2009-5-25 17:13

美味的三文治我有取呀, 做左早餐好好吃, 多謝cobie add6icon
回復

fianfumy 發表於 2009-5-25 21:53:04 |顯示全部樓層
cobie ...我都要多謝你的糉子 , 我會盡快食啦 .... 因為這2天太累太累 , 沒有胃口食嘢住呀 .
回復