美女農友俱樂部+花版の友聚會@元朗 Yoho Town 住客會所宴會廳

作者: BanbieChan 發表于 2009-5-10 19:44:17
27280 610
fianfumy 發表於 2009-5-24 16:49:55 |顯示全部樓層
唔知昨日Katrina 是否食咗好多嘢 , 昨晚成晚發脾氣話好飽 , 成家人都比她攪到冇覺瞓 , 她成晚都起身了 10次8次週圍瞓 啦 ,除了廁所及廚房 ,全屋都比她瞓勻哂  ......

各位的美食太吸引啦 .....
回復

貓后 發表於 2009-5-24 17:03:10 |顯示全部樓層
唔知昨日Katrina 是否食咗好多嘢 , 昨晚成晚發脾氣話好飽 , 成家人都比她攪到冇覺瞓 , 她成晚都起身了 10次8次週圍瞓 啦 ,除了廁所及廚房 ,全屋都比她瞓勻哂  ......

各位的美食太吸引啦 ..... ...
fianfumy 發表於 2009-5-24 16:49

佢咁西利丫
回復

sisterpig 發表於 2009-5-24 21:41:12 |顯示全部樓層
好開心呀add6icon, 首先要多謝各位工作人員, 攪左這個難忘的聚會, 可以和大家交流心得, 吃到很多美食,好好食呀, 多謝晒! 尤其敏敏的醉雞翼實在太正啦, 可否教下我呀???? add14icon 但很可惜試不齊甘多款, 有點可惜add8icon, 實在太飽了, 想再吃但肚子不爭氣呢....
好高興認識各位, 多謝晒大家add6icon
回復

Agnes 發表於 2009-5-24 22:03:37 |顯示全部樓層
531# BanbieChan
睇到 d 相, 引死人, 唔知會唔會失眠?
下次要去到下次要去到下次要去到
回復

cobie 發表於 2009-5-24 22:11:03 |顯示全部樓層
544# Agnes
Agnes,多謝你分享的種子.
回復

Agnes 發表於 2009-5-24 22:23:13 |顯示全部樓層
544# Agnes
Agnes,多謝你分享的種子.
cobie 發表於 2009-5-24 22:11

不用客氣, 多謝你接受就真.
回復

茉莉花 發表於 2009-5-24 22:42:12 |顯示全部樓層
茉莉花~

http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(19).gif醉雞翼係最早賣晒架~
BanbieChan 發表於 2009-5-24 08:11

咁我一定係睇中左另一盒啦~add4icon
回復

亞實 發表於 2009-5-24 22:55:01 |顯示全部樓層
23/5美女農友俱樂部 + 花版 の友 聚會 @ 元朗 Yoho Town 住客會所宴會廳 http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(106).gif

http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(69). ...
BanbieChan 發表於 2009-5-24 08:35

睇下PUFF張相, 有隻手偷食緊, HAHA
回復

ht333147 發表於 2009-5-24 23:18:11 |顯示全部樓層
548# sifenamok
真是很開心的聚會, 又食又拎, 鮮蛋三文治是誰的杰作? 回來一家人作晚餐, 都說好吃.
回復

Jennie 發表於 2009-5-25 01:49:53 |顯示全部樓層
真是很開心的聚會, 又食又拎, 鮮蛋三文治是誰的杰作? 回來一家人作晚餐, 都說好吃.
ht333147 發表於 2009-5-24 23:18

係Cobie整架!多謝佢啦!佢實在太好人喇!
回復

cobie 發表於 2009-5-25 02:19:52 |顯示全部樓層
550# Jennie
jennie,味讚人喇,人哋會變驕傲.
回復

小寶 發表於 2009-5-25 10:42:25 |顯示全部樓層
ht333147 發表於 2009-5-24 11:18 PM

我都攞左食, 番到屋企好似食唔飽咁係咁食..(因為又係好好食)
回復

cobie 發表於 2009-5-25 11:29:38 |顯示全部樓層
鮮蛋三文治其實係我老公整.嗰日早上佢話我買的盆太細,裝得咁小邊夠50人食.佢去左元朗買大盆.摷醒亞mao起身幫手,亞仔要stand by.助理姐姐付責炒noodles.佢又買左紙袋叫我放糭送人,話膠袋唔好睇,又叫我送多d人.我都想,但係整到先得.我好多人都想送呢.
回復

JicJicmom 發表於 2009-5-25 11:36:11 |顯示全部樓層
鮮蛋三文治其實係我老公整.嗰日早上佢話我買的盆太細,裝得咁小邊夠50人食.佢去左元朗買大盆.摷醒亞mao起身幫手,亞仔要stand by.助理姐姐付責炒noodles.佢又買左紙袋叫我放糭送人,話膠袋唔好睇,又叫我送多d人.我都想, ...
cobie 發表於 2009-5-25 11:29

原來係全家總動員 !!!! 好利害呀 ~~~~~~
回復

cobie 發表於 2009-5-25 11:45:20 |顯示全部樓層
554# JicJicmom

係因為佢地知道我重視呢嗰聚會,而又能力有限,才出手幫忙啫.
回復

JicJicmom 發表於 2009-5-25 11:47:33 |顯示全部樓層
554# JicJicmom

係因為佢地知道我重視呢嗰聚會,而又能力有限,才出手幫忙啫.
cobie 發表於 2009-5-25 11:45

一家人應該係咁架嘛 ~~~~ 所以D蛋治人人都讚好 ~~~~ ^^
回復

cobie 發表於 2009-5-25 11:58:33 |顯示全部樓層
hehe佢尋晚睇到有人讚佢d三文治,佢唔知幾high呀!
回復

may.sun 發表於 2009-5-25 12:02:33 |顯示全部樓層
hehe佢尋晚睇到有人讚佢d三文治,佢唔知幾high呀!
cobie 發表於 2009-5-25 11:58

連排都咁整齊,睇得出好有心機整喇,叻佬~
回復

cobie 發表於 2009-5-25 12:18:44 |顯示全部樓層
558# may.sun
hahaha ....maysun佢今晚睇到一定信心大增.其實佢係唔識煑野.幾個月前先開始有興趣.而加每個sunday都要煮.
回復

亞實 發表於 2009-5-25 12:20:50 |顯示全部樓層
558# may.sun
hahaha ....maysun佢今晚睇到一定信心大增.其實佢係唔識煑野.幾個月前先開始有興趣.而加每個sunday都要煮.
cobie 發表於 2009-5-25 12:18

cobie, 我今日lunch食左你隻靚椶, 好好味, 多謝你
回復