當勞詹天台種植

作者: donaldyh 發表于 2009-3-21 17:17:39
50546 635
亞實 發表於 2009-4-14 21:02:37 |顯示全部樓層
233# sifenamok
買一塊黎度去咁樣用的話,價錢方面都幾貴架!一塊要成三四佰蚊架仲係最低價,我係做物流既所以我有途徑去搵到囉!
donaldyh 發表於 2009-4-14 18:22

三四佰蚊都真係好貴,
當奴你幫我找下LA,
THANK YOU !!
回復

小寶 發表於 2009-4-14 21:09:59 |顯示全部樓層
donald做野有誠意!好!後生仔有可為!
donald太歡迎加入種毒樂園~
回復

donaldfiona 發表於 2009-4-14 21:15:07 |顯示全部樓層
haha 多謝軒軒 & 小寶, 其實我初初種果幾粒荷蘭豆同蕃茄都係玩下架ja~ 點解而家donald 咁多蕃茄都係因為我驚死生唔到所以先掉咁多核落去~ 點知就搞到donald 咁~haha 影響真大!
家陣無我份玩la~ 佢玩曬~ 有蟲蟲, 我只係行埋去睇下架ja~

同埋其實~ 我應該唔算係農友, 我其實係狗友~hahaha
回復

小寶 發表於 2009-4-14 21:24:18 |顯示全部樓層
243# donaldfiona

你果張相係咪同donald果幅一樣架? 點解差咁遠ge?
回復

alilovebyj 發表於 2009-4-14 21:27:33 |顯示全部樓層

張相影到好似大頭狗下!

donald太 歡迎你啊!d蟲驚驚下就慣架啦!遲d你可能都會想種埋一份!
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-14 21:28:55 |顯示全部樓層
歡迎donald & donald太,齊齊加入種毒樂園呀!(借用公主名句)
軒軒 發表於 2009-4-14 21:00

donald做野有誠意!好!後生仔有可為!
donald太歡迎加入種毒樂園~
小寶 發表於 2009-4-14 21:09

原來漏咗 . . . . 補返先

歡迎donald伉儷加入種毒樂園~

回復

hwm1234 發表於 2009-4-14 21:40:18 |顯示全部樓層
18# PACO

請問那裏可買到那個黒色的地架?
回復

小寶 發表於 2009-4-14 22:19:57 |顯示全部樓層
http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(63).gif原來漏咗 . . . . 補返先

http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(38).gif歡迎donald伉儷加入種毒樂園~

http://a ...
BanbieChan 發表於 2009-4-14 09:28 PM

漏左芳姐呀~
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-14 22:23:15 |顯示全部樓層
漏左芳姐呀~
小寶 發表於 2009-4-14 22:19

咪歡迎donald伉儷加入種毒樂園~囉
回復

alilovebyj 發表於 2009-4-14 22:47:03 |顯示全部樓層
芳姐係岳母娘!

donald太係fiona
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-14 22:49:45 |顯示全部樓層
芳姐係岳母娘!

donald太係fiona
alilovebyj 發表於 2009-4-14 22:47

歡迎donaldの家加入種毒樂園~

回復

小寶 發表於 2009-4-14 23:10:22 |顯示全部樓層
唔該哂
回復

Ling_Lin 發表於 2009-4-14 23:11:21 |顯示全部樓層
xddddd種野呢家野真係會傳染!!!!!!

donald之家

coola佢點呀?
仲有冇食d葉葉同苗仔?!
回復

fae 發表於 2009-4-14 23:27:37 |顯示全部樓層
我反而對個部衣車好感興奮
當奴你可唔可以幫我問吓芳姐,部衣車大慨幾多錢到呢
以上乃題外話
歡迎你們一家^^
回復

alilovebyj 發表於 2009-4-14 23:38:25 |顯示全部樓層
唔要多function,千零蚊應該有一部掛…我都有部類似0既大玩具!
回復

fae 發表於 2009-4-15 02:11:39 |顯示全部樓層
255# alilovebyj

我打算買部二手既黎做吓d手工仔過吓手癮咁ja^^千幾蚊真係唔捨得~有衣車好呀~咪可以係屋企整防虫袋囉
見d 青瓜大得咁快~我仲諗緊去唔去買保護袋
回復

Jennie 發表於 2009-4-15 08:15:31 |顯示全部樓層
我果日响大埔見到街邉做推廣,好似2佰零蚊個!有腳踏,好似幾易用咁。
回復

donaldfiona 發表於 2009-4-15 09:02:27 |顯示全部樓層

各位早晨!!

TO: 小寶 ~ donald 果張係sexy(我隻史納莎個名) 仲係4-5個月時影既~  我依張係佢大個女架la!

TO: alilovebyj ~ 係呀~ 我地同佢去玩時影既~ 唔知做咩佢咁好笑! 仲有蟲依家野, 係芳姐遺傳, 絕症來架~ 無得醫架!!

TO: fae ~ 架衣車係DONALD 媽以前用架~ N 年前架LA! 係果日芳姐O係度先叫佢試下仲用唔用得~ HAHA 車手果然係車手, 還可以呀! HAHA DONALD 都學緊, 你得閒搵佢車LAW~HAHA

TO: Ling_Lin ~ COOLA 都算乖呀~ 無搞D 花LA~一來DONALD 整左個欄, 2來佢條狗帶都仲健在, 希望遲D 乖D 可以放佢自由活動LA!

多謝各位歡迎!!
回復

軒軒 發表於 2009-4-15 10:24:56 |顯示全部樓層
18# PACO

hwm1234 發表於 2009-4-14 21:40

個黑色架唔係PACO架,係主人家Donald架!
回復

donaldfiona 發表於 2009-4-15 10:55:01 |顯示全部樓層
18# PACO

hwm1234 發表於 2009-4-14 21:40

當勞好忙~ 我幫佢答住先hehe~ 黑色果個係膠卡板~ 出面買好似都要3-400 架~ donald 係公司拎既~ahaha
回復