出售多款蔬果種子(2010年3月完)

作者: hellokitty_971 發表于 2009-3-3 11:06:50
52633 920
rainy 發表於 2009-5-9 02:27:59 |顯示全部樓層
Hi 你好
想問還有以下種子嗎?
9-- 韓國紅生菜 x1
21 -- 日本迷你圓形白蘿蔔 x1
29 -- 唐生菜 x1
回復

hellokitty_971 發表於 2009-5-9 13:06:02 |顯示全部樓層
Hi 你好
想問還有以下種子嗎?
9-- 韓國紅生菜 x1
21 -- 日本迷你圓形白蘿蔔 x1
29 -- 唐生菜 x1
rainy 發表於 2009-5-9 02:27

有的,謝謝你
回復

rainy 發表於 2009-5-10 16:49:44 |顯示全部樓層
已經入數和pm了你,謝謝!
回復

hellokitty_971 發表於 2009-5-10 17:00:10 |顯示全部樓層
明天會寄出,謝謝
回復

rainy 發表於 2009-5-13 01:51:46 |顯示全部樓層
今天收到種子了,謝謝你^^
回復

lee_3008hk 發表於 2009-5-14 12:59:06 |顯示全部樓層
白色栗米 x 1
彩色迷你蕃茄 x 1
迷你紫紅色蕃茄 x 1
日本紫甘藍 x 3
total: 13.5, i will transfer the money later, THANK YOU
回復

lee_3008hk 發表於 2009-5-14 13:47:52 |顯示全部樓層
I transfer the money to you already,
Please check
Reference: 5F38
14 May 2009 13:11
$13.5, Thank you
回復

hellokitty_971 發表於 2009-5-14 15:27:26 |顯示全部樓層
I transfer the money to you already,
Please check
Reference: 5F38
14 May 2009 13:11
$13.5, Thank you
lee_3008hk 發表於 2009-5-14 13:47

明天會寄出,謝謝^^
入多左一毫子啊
回復

lee_3008hk 發表於 2009-5-14 16:49:38 |顯示全部樓層
係ar, 比你易D知個一個數係我ga ma~haha
回復

kiseki 發表於 2009-5-14 20:58:50 |顯示全部樓層

你好,又來購買了,要5號和37號,
5-- 芫茜 -- 50粒以上一份 (15份)
37 -- 小茴香 -- 20粒以上一份 (20份)
38 -- 日本紫色燈籠椒 -- 6粒一份 (20份)

還有想問問這個是甚麼來的?是我們吃的菠蘿嗎?上網也找不到資料~...
33 -- 美國珍珠果(菠蘿果) -- 30粒以上一份 (30份)
------------------------------
今天早上才找到資料,原來是來自黑龍江的~~,我要一份~~~

$2*4+$1.4=$9.4~~~今天入數,thx~
回復

shanshallpass 發表於 2009-5-15 01:06:30 |顯示全部樓層
上次買既日本圓形白蘿蔔依家出緊牙, 1日就發牙, 100%. good品質
但日本紫色圓茄子仲係無乜動靜, 希望過多幾日會發到la.

今次要再買如下:
4-- 黃色車厘茄 -- 8粒一份 (18份)(剩6份) x 1
12-- 白菜 -- 200粒以上一份 (8份) x 1
18 -- 日本長青瓜 --8粒一份 x 1
21 -- 日本迷你圓形白蘿蔔 -- 30粒以上一份(剩5份) x 2
29 -- 唐生菜 -- 30粒以上(10份) x 1
31 -- 日本紫甘藍 -- 20粒以上一份  (30份) x 1
34 -- 台灣紅白丁(迷你紅白色蘿蔔) -- 20粒以上一份 (30份) x 1
35 -- 韓國娃娃菜  -- 20粒以上  (30份) x 1
36 -- 四季香芹 -- 50粒以上一份 (30份) x 1
38 -- 日本紫色燈籠椒 -- 6粒一份 (20份) x 1

Total 22+1.4 = $23.4
回復

kiseki 發表於 2009-5-15 16:34:56 |顯示全部樓層
你好,又來購買了,要5號和33,37,38號,
5-- 芫茜 -- 50粒以上一份 (15份)
37 -- 小茴香 -- 20粒以上一份 (20份)
38 -- 日本紫色燈籠椒 -- 6粒一份 (20份)
33 -- 美國珍珠果(菠蘿果) -- 30粒以上一份 (30份)

kiseki 發表於 2009-5-14 20:58

已入數了~~會不會太快呢?哈哈
回復

hellokitty_971 發表於 2009-5-15 17:40:01 |顯示全部樓層

已入數了~~會不會太快呢?哈哈
kiseki 發表於 2009-5-15 16:34

好快啦, 明天會寄出,謝謝^^
回復

hellokitty_971 發表於 2009-5-15 17:43:35 |顯示全部樓層
上次買既日本圓形白蘿蔔依家出緊牙, 1日就發牙, 100%. good品質
但日本紫色圓茄子仲係無乜動靜, 希望過多幾日會發到la.

今次要再買如下:
4-- 黃色車厘茄 -- 8粒一份 (18份)(剩6份) x 1
12-- 白菜 -- 200粒以上一份  ...
shanshallpass 發表於 2009-5-15 01:06

明天寄出,謝謝^^
回復

kiseki 發表於 2009-5-15 17:49:18 |顯示全部樓層
對了,我是否需要再寫地址?
回復

hellokitty_971 發表於 2009-5-15 17:53:34 |顯示全部樓層
對了,我是否需要再寫地址?
kiseki 發表於 2009-5-15 17:49

係喎,唔記得問你攞地址, pm我啦
回復

mcdull 發表於 2009-5-15 18:10:46 |顯示全部樓層
Hi, I would like to order the followings.  Will deposit the money this evening but I can send you the scanned copy next Monday earliest (no scanner at home)...  Is that alright?

11-- 四季油麥菜 --50粒以上一份 (30份)
21 -- 日本迷你圓形白蘿蔔 -- 30粒以上一份(剩5份)
23 -- 日本紫色圓茄子 -- 40粒以上一份(20份)
30 -- 天津奶油生菜 -- 50粒以上一份 (30份)
回復

hellokitty_971 發表於 2009-5-15 18:25:57 |顯示全部樓層
Hi, I would like to order the followings.  Will deposit the money this evening but I can send you the scanned copy next Monday earliest (no scanner at home)...  Is that alright?

11-- 四季油麥菜 --50 ...
mcdull 發表於 2009-5-15 18:10

有的,謝謝
回復

coacoa 發表於 2009-5-16 00:27:06 |顯示全部樓層
12.13.16.18.21.31.32.34.35
各一份

明天入數可以嗎?
18+1.4=19.4
回復

hellokitty_971 發表於 2009-5-16 12:11:48 |顯示全部樓層
12.13.16.18.21.31.32.34.35
各一份

明天入數可以嗎?
18+1.4=19.4
coacoa 發表於 2009-5-16 00:27

有的,謝謝你
回復