出售多款蔬果種子(2010年3月完)

作者: hellokitty_971 發表于 2009-3-3 11:06:50
51721 921
aala 發表於 2009-6-1 21:29:33 |顯示全部樓層
1. 芫茜 -- 50粒以上一份 (15份)
2. 日本大葉菠菜 -- 40粒以上一份 (30份)
3. 韓國紅生菜 --50粒以上一份
4. 美國紫金生菜 -- 60粒以上一份(20份)
5. 日本紫色圓茄子 -- 40粒以上一份(20份)
6. 紫色車厘茄(我會覺得似好深既豬紅色) -- 20粒以上一份(20份)
7. 日本紫甘藍 -- 20粒以上一份  (30份)
8. 韓國娃娃菜  -- 20粒以上一份  (30份)
9. 四季香芹 -- 50粒以上一份 (30份)
10. 小茴香 -- 20粒以上一份 (20份)
11. 日本紫色燈籠椒 -- 6粒一份 (20份)
12. 青菜心 -- 100粒以上一份 (15份)
13. 四季韮菜花 -- 100粒以上一份 (25份)      共13份 $27.4  入數后再回帖, 謝!
回復

hellokitty_971 發表於 2009-6-1 22:51:08 |顯示全部樓層
1. 芫茜 -- 50粒以上一份 (15份)
2. 日本大葉菠菜 -- 40粒以上一份 (30份)
3. 韓國紅生菜 --50粒以上一份
4. 美國紫金生菜 -- 60粒以上一份(20份)
5. 日本紫色圓茄子 -- 40粒以上一份(20份)
6. 紫色車厘茄(我會覺得 ...
aala 發表於 2009-6-1 21:29

無問題^^
回復

Workingbee 發表於 2009-6-1 23:33:04 |顯示全部樓層
今天晚上已入數: HK$11.4, Reference no: 4145. 請查收!! thanks
回復

hellokitty_971 發表於 2009-6-1 23:39:57 |顯示全部樓層
今天晚上已入數: HK$11.4, Reference no: 4145. 請查收!! thanks
Workingbee 發表於 2009-6-1 23:33

查核後明天會寄出,謝謝
回復

aala 發表於 2009-6-2 12:45:38 |顯示全部樓層
今日已入數 $27.4 (HSBC Ref no:560D) 及 PM地址, 請確認收款后寄出, 謝!
回復

hellokitty_971 發表於 2009-6-2 14:22:08 |顯示全部樓層
今日已入數 $27.4 (HSBC Ref no:560D) 及 PM地址, 請確認收款后寄出, 謝!
aala 發表於 2009-6-2 12:45

無問題,確認收款後會寄出,謝謝
回復

happyjess 發表於 2009-6-2 16:06:12 |顯示全部樓層
我昨天已入了23.40到你的hsbc,請你check check a/c 可以嗎?謝謝!
回復

hellokitty_971 發表於 2009-6-3 00:17:46 |顯示全部樓層
我昨天已入了23.40到你的hsbc,請你check check a/c 可以嗎?謝謝!
happyjess 發表於 2009-6-2 16:06

無問題,確認收款後會寄出,謝謝
回復

lunetta 發表於 2009-6-3 22:38:50 |顯示全部樓層
271# hellokitty_971

收到啦...謝謝你的贈品...^^
回復

Workingbee 發表於 2009-6-3 23:35:00 |顯示全部樓層
收到啦...Thanks for the gift!!
回復

hellokitty_971 發表於 2009-6-4 13:18:14 |顯示全部樓層

minmin月結收據,thanks
回復

PACO 發表於 2009-6-4 23:13:17 |顯示全部樓層
1# hellokitty_971

我都想要以下的唔該^0^,

13-- 日本大葉菠菜 -- 40粒以上一份 (30份)

27 -- 迷你紫紅色蕃茄(檸檬形狀) -- 20粒以上一份(20份)

36 -- 四季香芹 -- 50粒以上一份 (30份)

37 -- 小茴香 -- 20粒以上一份 (20份)

38 -- 日本紫色燈籠椒 -- 6粒一份 (20份)

以上各要一份,是不是入$11.40比你後PM你,我個地址??
回復

hellokitty_971 發表於 2009-6-5 00:02:02 |顯示全部樓層
1# hellokitty_971

我都想要以下的唔該^0^,

13-- 日本大葉菠菜 -- 40粒以上一份 (30份)

27 -- 迷你紫紅色蕃茄(檸檬形狀) -- 20粒以上一份(20份)

36 -- 四季香芹 -- 50粒以上一份 (30份)

37 -- 小茴香 -- 20 ...
PACO 發表於 2009-6-4 23:13

入數之後上載入數紙在貼內, 再pm我地址, 謝謝^^
回復

teruterubozu 發表於 2009-6-5 00:15:34 |顯示全部樓層
我想要以下種子, 還有貨嗎?
7-- 泰國青/紅燈籠椒--20粒一份
11-- 四季油麥菜 --50粒以上一份
23 -- 日本紫色圓茄子 -- 40粒以上一份
共$7.4
回復

hellokitty_971 發表於 2009-6-5 01:21:18 |顯示全部樓層
我想要以下種子, 還有貨嗎?
7-- 泰國青/紅燈籠椒--20粒一份
11-- 四季油麥菜 --50粒以上一份
23 -- 日本紫色圓茄子 -- 40粒以上一份
共$7.4
teruterubozu 發表於 2009-6-5 00:15

有的, 謝謝
回復

PACO 發表於 2009-6-5 20:37:43 |顯示全部樓層
293# hellokitty_971
已過數,pls check pm!!thanks!
回復

Grace 發表於 2009-6-5 22:20:30 |顯示全部樓層
minmin,已貼4月份, 捐款5%收據,謝謝^^
hellokitty_971 發表於 2009-5-8 04:47 PM

HK$9.00, date : May 8, 2009 14:32, ref. no.: 4255
noted, many thanks
回復

Grace 發表於 2009-6-5 22:22:39 |顯示全部樓層
minmin月結收據,thanks
hellokitty_971 發表於 2009-6-4 01:18 PM

HK$13.50, date : Jun. 3, 2009 21:29, ref. no.: 5B50
noted, many thanks
回復

teruterubozu 發表於 2009-6-5 22:55:02 |顯示全部樓層
已過數, 請double-check...
Reference No.:  N60500148353
thanks!
回復

hellokitty_971 發表於 2009-6-5 22:59:40 |顯示全部樓層
293# hellokitty_971
已過數,pls check pm!!thanks!
PACO 發表於 2009-6-5 20:37

明天會寄出,謝謝
回復