出售多款蔬果種子(2010年3月完)

作者: hellokitty_971 發表于 2009-3-3 11:06:50
51644 921
hellokitty_971 發表於 2009-4-26 23:30:59 |顯示全部樓層
176# hellokitty_971

已入數,thx。
chichi 發表於 2009-4-26 23:09

明天寄出,謝謝
回復

hellokitty_971 發表於 2009-4-26 23:51:09 |顯示全部樓層
Hi, I want:
14-- 超甜粟米---7至8粒一份
15-- 黃色甜燈籠椒--- 20粒以上一份
19 -- 泰國迷你圓茄子(白色) ---15以上一份
20 -- 白色栗米 -- 8粒一份
21 -- 日本迷你圓形白蘿蔔 -- 30粒以上一份
23 -- 日本紫色圓 ...
ammonch 發表於 2009-4-24 13:32

請花友入數後必須將入數紙上載在帖內,(版規),謝謝~~
回復

ammonch 發表於 2009-4-27 09:09:51 |顯示全部樓層
182# hellokitty_971

入數紙:
回復

hellokitty_971 發表於 2009-4-27 12:53:17 |顯示全部樓層
182# hellokitty_971

入數紙:
ammonch 發表於 2009-4-27 09:09

今日已寄出,謝謝
回復

zoechung 發表於 2009-4-28 12:13:00 |顯示全部樓層
請問仲有冇以下既種子呀 ?
1-- 英國青豆角-- 6粒一份 (61份)
2-- 甜碗豆 -- 6粒一份 (17份)
6-- 泰國莧菜--300粒以上一份 (41份)
9-- 韓國紅生菜 --50粒以上一份 (40份)
16-- 泰國迷你苦瓜--- 5粒一份(10份)
18 -- 泰國迷你青瓜 --5粒一份(剩2份)
19 -- 泰國迷你圓茄子(白色) ---15以上一份(9份)
21 -- 日本迷你圓形白蘿蔔 -- 30粒以上一份(20份)
22 -- 美國紫金生菜 -- 60粒以上一份(20份)
23 -- 日本紫色圓茄子 -- 40粒以上一份(20份)
24 -- 迷你橙黃色蕃茄(檸檬形狀) -- 20粒以上(20份)
25 -- 紫色車厘茄(我會覺得似好深既豬紅色) -- 20粒以上(20份)
29 -- 唐生菜 -- 30粒以上(10份)

另外, 想問下有冇種植說明書架 ? 因為我有好多都未種過, 想知道邊種要幾時種.
回復

小白 發表於 2009-4-28 16:05:08 |顯示全部樓層
收到了, thanks
回復

hellokitty_971 發表於 2009-4-28 16:11:46 |顯示全部樓層
請問仲有冇以下既種子呀 ?
1-- 英國青豆角-- 6粒一份 (61份)
2-- 甜碗豆 -- 6粒一份 (17份)
18 -- ...
zoechung 發表於 2009-4-28 12:13

全部都有貨, 你可以上網查下, 下種既時間,謝謝
回復

ammonch 發表於 2009-4-29 00:39:02 |顯示全部樓層
184# hellokitty_971

己收到. 謝謝!
回復

zoechung 發表於 2009-4-29 13:51:26 |顯示全部樓層
已入數至 hsbc

18 -- 泰國迷你青瓜 --5粒一份(剩2份)
19 -- 泰國迷你圓茄子(白色) ---15以上一份(9份)
21 -- 日本迷你圓形白蘿蔔 -- 30粒以上一份(20份)
22 -- 美國紫金生菜 -- 60粒以上一份(20份)
23 -- 日本紫色圓茄子 -- 40粒以上一份(20份)
24 -- 迷你橙黃色蕃茄(檸檬形狀) -- 20粒以上(20份)
25 -- 紫色車厘茄(我會覺得似好深既豬紅色) -- 20粒以上(20份)
total 10 kinds of seed
thank you
回復

hellokitty_971 發表於 2009-4-29 21:16:25 |顯示全部樓層
已入數至 hsbc

18 -- 泰國迷你 ...
zoechung 發表於 2009-4-29 13:51

請pm地址,謝謝
回復

chichi 發表於 2009-4-30 14:10:17 |顯示全部樓層
181# hellokitty_971

太好la,種子今日收到,包裝十分精美,真係好多謝你呀。
回復

hellokitty_971 發表於 2009-4-30 14:14:32 |顯示全部樓層
181# hellokitty_971

太好la,種子今日收到,包裝十分精美,真係好多謝你呀。
chichi 發表於 2009-4-30 14:10

不用謝
回復

kiseki 發表於 2009-5-2 17:28:45 |顯示全部樓層

你好呀~~我想問下有冇以下ge種子呢~

泰國莧菜
泰國迷你青瓜
泰國迷你圓茄子
日本迷你圓形白蘿蔔
日本紫色圓茄子
迷你紫紅色蕃茄(檸檬形狀)
彩色迷你蕃茄
加多一個苜蓿種子(水種)
謝謝~~
回復

chichi 發表於 2009-5-2 19:28:48 |顯示全部樓層
買完又想再買,請問有無以下的種子各一份:
6-- 泰國莧菜--300粒以上一份
16-- 泰國迷你苦瓜--- 5粒一份
18 -- 泰國迷你青瓜 --5粒一份
28 -- 苜蓿種子(水種) -- 200以上
合共: 4 x $2 + $1.4= $9.4
回復

rainy 發表於 2009-5-2 22:02:01 |顯示全部樓層
Hi
我想要
3-- 四季香蔥  1份
5-- 芫茜  1份
21 -- 日本迷你圓形白蘿蔔  1份
請問還有以上種子嗎?
回復

hellokitty_971 發表於 2009-5-2 23:47:06 |顯示全部樓層
你好呀~~我想問下有冇以下ge種子呢~

泰國莧菜
泰國迷你青瓜
泰國迷你圓茄子
日本迷你圓形白蘿蔔
日本紫色圓茄子
彩色迷你蕃茄
謝謝~~ ...
kiseki 發表於 2009-5-2 17:28

全部都有,謝謝
回復

hellokitty_971 發表於 2009-5-2 23:49:13 |顯示全部樓層
買完又想再買,請問有無以下的種子各一份:
18 -- 泰國迷你青瓜 --5粒一份
合共: 4 x $2 + $1.4= $9.4 ...
chichi 發表於 2009-5-2 19:28

得青瓜無, 其餘都有,謝謝
回復

hellokitty_971 發表於 2009-5-2 23:49:35 |顯示全部樓層
Hi
我想要
3-- 四季香蔥  1份
5-- 芫茜  1份
21 -- 日本迷你圓形白蘿蔔  1份
請問還有以上種子嗎?
rainy 發表於 2009-5-2 22:02

有的,謝謝
回復

chichi 發表於 2009-5-3 10:25:58 |顯示全部樓層
197# hellokitty_971

更改講買清單,請問有無以下的種子各一份:

4-- 黃色車厘茄 -- 8粒一份
5-- 芫茜 -- 50粒以上一份
20 -- 白色栗米 -- 8粒一份

合共: 6 x $2 + $1.4= $13.4
回復

kiseki 發表於 2009-5-3 17:30:04 |顯示全部樓層

不知道顯示得到不....

泰國莧菜
泰國迷你青瓜
泰國迷你圓茄子
日本迷你圓形白蘿蔔
日本紫色圓茄子
彩色迷你蕃茄
回復