出售多款蔬果種子(2010年3月完)

作者: hellokitty_971 發表于 2009-3-3 11:06:50
51725 921
akwok 發表於 2009-6-5 23:14:27 |顯示全部樓層
Hi hellokitty_971
我想要以下 :
2-- 甜碗豆 -- 6粒一份
3-- 四季香蔥 -- 90粒以上一份
6-- 泰國莧菜--300粒以上一份
7-- 泰國青/紅燈籠椒--20粒一份
8-- 紅莧菜 -- 200粒以上一份
11-- 四季油麥菜 --50粒以上一份
12-- 白菜 -- 200粒以上一份
15-- 黃色甜燈籠椒--- 20粒以上一份
17 -- 金南瓜 -- 6粒一份
18 -- 日本迷你長青瓜 --8粒一份
23 -- 日本紫色圓茄子 -- 40粒以上一份
28 -- 苜蓿種子(水種) -- 200以上一份
36 -- 四季香芹 -- 50粒以上一份
37 -- 小茴香 -- 20粒以上一份
40 -- 青菜心 -- 100粒以上一份
43 -- 四季韮菜花 -- 100粒以上一份

一共16份 :  HK$32 + HK$1.4 = HK$33.40, 稍後會入數HSBC, 入了數, 會給你REF NO.  
THANK YOU !
回復

akwok 發表於 2009-6-5 23:20:07 |顯示全部樓層
剛轉了數, REF NO. 如下: (請你 CHECK CHECK)
Reference No.:  N60500151737
Instruction:  Make HKD Transfer
Transfer To:  585-0-005942 HKD
Amount:  HKD 33.40
Transfer On:  05 Jun 2009
回復

hellokitty_971 發表於 2009-6-5 23:39:20 |顯示全部樓層
剛轉了數, REF NO. 如下: (請你 CHECK CHECK)
Reference No.:  N60500151737
Instruction:  Make HKD Transfer
Transfer To:  585-0-005942 HKD
Amount:  HKD 33.40
Transfer On:  05 Jun 2009
akwok 發表於 2009-6-5 23:20

明天會寄出,謝謝
回復

akwok 發表於 2009-6-5 23:58:23 |顯示全部樓層
THANK YOU, 收到再覆你add6icon
回復

relideepthought 發表於 2009-6-6 03:27:53 |顯示全部樓層
14-- 超甜粟米---7至8粒 要2份
43 -- 四季韮菜花 -- 100粒以  要2份

共$9.4 請留 明天入數thz
回復

aala 發表於 2009-6-7 21:08:47 |顯示全部樓層
已收到種子, 另多謝你的贈品.
回復

hellokitty_971 發表於 2009-6-8 08:37:40 |顯示全部樓層
14-- 超甜粟米---7至8粒 要2份
43 -- 四季韮菜花 -- 100粒以  要2份

共$9.4 請留 明天入數thz
relideepthought 發表於 2009-6-6 03:27

無問題, 謝謝
回復

akwok 發表於 2009-6-9 15:05:18 |顯示全部樓層
THANK YOU, 收到再覆你add6icon
akwok 發表於 2009-6-5 23:58

收到啦, 收到啦! thank youadd6icon
回復

johnnykan 發表於 2009-6-9 17:05:26 |顯示全部樓層
請問有什麼種子是適合水耕法的....我想買一些試種....thx
回復

hellokitty_971 發表於 2009-6-9 17:09:50 |顯示全部樓層
請問有什麼種子是適合水耕法的....我想買一些試種....thx
johnnykan 發表於 2009-6-9 17:05

不好意思, 我都不知道啊
回復

PACO 發表於 2009-6-9 22:14:56 |顯示全部樓層
293# hellokitty_971

我收到啦,多謝你的贈品呀
回復

milk22 發表於 2009-6-10 11:47:16 |顯示全部樓層
四季香蔥
芫茜
紅莧菜
小茴香
四季韮菜花    各一     合共$11.4   嗎?   
我不在hk只在綱上過數無入數紙可以嗎?
回復

teruterubozu 發表於 2009-6-10 19:38:32 |顯示全部樓層
收到了, 還有贈品呢, 謝謝
回復

hellokitty_971 發表於 2009-6-11 15:50:47 |顯示全部樓層
四季香蔥
芫茜
紅莧菜
小茴香
四季韮菜花    各一     合共$11.4   嗎?   
我不在hk只在綱上過數無入數紙可以嗎?
milk22 發表於 2009-6-10 11:47

我就無所謂, 有入數資料就ok, 因為上載入數紙係版規
回復

milk22 發表於 2009-6-12 19:55:10 |顯示全部樓層
我就無所謂, 有入數資料就ok, 因為上載入數紙係版規
hellokitty_971 發表於 2009-6-11 15:50

不清楚那些入數資料??
你有恆生戶口嗎?.......因我只得恆生
点比地址你??  ..我好像用唔到pm喎
回復

hellokitty_971 發表於 2009-6-12 22:26:06 |顯示全部樓層
不清楚那些入數資料??
你有恆生戶口嗎?.......因我只得
点比地址你??  ..我好像用唔到pm喎
milk22 發表於 2009-6-12 19:55

恆生可以轉脹到匯豐, PM即是短消息, PM既內容得你同我知道, 地址可以留係PM
回復

chichi 發表於 2009-6-14 11:16:21 |顯示全部樓層
我想種四季生菜,適合夏天種的生菜,請問以下這些可以嗎 ?

9 -- 韓國紅生菜 --50粒以上一份 (40份)
22 -- 美國紫金生菜 -- 60粒以上一份(20份)
29 -- 唐生菜 -- 30粒以上(10份)
30 -- 天津奶油生菜 -- 50粒以上一份 (30份)
42 -- 小唐菜 -- 100粒以上一份 (25份)
回復

hellokitty_971 發表於 2009-6-14 16:46:12 |顯示全部樓層
我想種四季生菜,適合夏天種的生菜,請問以下這些可以嗎 ?

9 -- 韓國紅生菜 --50粒以上一份 (40份)
22 -- 美國紫金生菜 -- 60粒以上一份(20份)
29 -- 唐生菜 -- 30粒以上(10份)
30 -- 天津奶油生菜 -- 50粒以上一份 ...
chichi 發表於 2009-6-14 11:16

唔知岩唔岩喎, 我有時冬天都有種架喎
回復

drkinder123 發表於 2009-6-16 14:44:53 |顯示全部樓層

14-- 超甜粟米---7至8粒一份

共$9.4

已入HSBC
於今日下午2點 HKD 9.5
回復

hellokitty_971 發表於 2009-6-16 14:59:56 |顯示全部樓層
14-- 超甜粟米---7至8粒一份

共$9.4

已入HSBC
於今日下午2點 HKD 9.5 ...
drkinder123 發表於 2009-6-16 14:44

要上載入數紙呀,謝謝^^
回復