積積媽的瓜瓜菜菜果果 (UPDATE @10/5/2012 )

作者: JicJicmom 發表于 2009-1-6 09:38:41
324418 4062
JicJicmom 發表於 2009-10-27 01:21:03 |顯示全部樓層
愛美麗, nuage & 各位 ~
多謝你地0既祝福呀~~ 積媽聽日開始要最後沖刺, 如無意外應該唔會得閒上黎架喇 ~~ 響呢度同各位祝福積媽0既朋友講聲多謝, 同各位十月之星講聲生日快樂~~
11月7日積媽就會返來架喇 ~~ ^^
回復

新仔 發表於 2009-10-27 01:39:03 |顯示全部樓層
愛美麗, nuage & 各位 ~
多謝你地0既祝福呀~~ 積媽聽日開始要最後沖刺, 如無意外應該唔會得閒上黎架喇 ~~ 響呢度同各位祝福積媽0既朋友講聲多謝, 同各位十月之星講聲生日快樂~~
11月7日積媽就會返來架喇 ~~ ^^ ...
JicJicmom 發表於 2009-10-27 01:21

積媽, 歡迎妳, 等緊妳, 到步再上黎玩丫!
回復

lamolympia 發表於 2009-10-27 15:05:08 |顯示全部樓層
積媽~旅途愉快呀!玩得開心D,買多D野返黎呀!你返黎我請你食飯丫!補祝你生日呀!

回復

cookie20002005 發表於 2009-10-27 15:15:56 |顯示全部樓層
X2返嚟一齊食飯啦,講返聲生日快樂先
回復

farfeifar 發表於 2009-10-27 17:06:28 |顯示全部樓層
積媽玩得開心D呀!!!!!!!!!!!!!!!!!玩埋我地個份呀~~~~~~~~~~~
回復

cookie20002005 發表於 2009-10-27 17:07:55 |顯示全部樓層
積媽玩得開心D呀!!!!!!!!!!!!!!!!!玩埋我地個份呀~~~~~~~~~~~
farfeifar 發表於 2009/10/27 17:06

花花好耐冇見啦
回復

fianfumy 發表於 2009-10-28 00:08:18 |顯示全部樓層
2070# fianfumy

因為姨丈突然返左香港, 所以積媽又要做機場快線 + 接送 , 聽唔到你打比我, 對唔住呀 ~
票票0既野攪好哂喇 ~~~ 大夫聽日會幫我攪埋d飛機餐 ~~ ^^
唔該哂 fian 同你朋友 呀 ~~^^ ...
JicJicmom 發表於 2009-10-25 22:24

你攪好就得啦, 因為這幾天好忙, 自己公司同事明晚飛台北, 我都是今日才記得同佢Confirm 出票咋 , 做到趴係度呀 !

積媽...玩得開心D呀 !
回復

farfeifar 發表於 2009-10-28 10:12:45 |顯示全部樓層
2086# cookie20002005
花花好耐冇見啦
係呀, 近排休耕, 希望過多一排可以種返些少野啦! ^^
回復

月光光 發表於 2009-10-28 10:45:21 |顯示全部樓層
積媽,我都祝你旅途愉快,玩得開心d呀~
回復

miku 發表於 2009-10-28 21:21:54 |顯示全部樓層
jicjicmon
我都補祝你生日快樂, 旅途愉快!~~~~~
回復

Cat@.@ 發表於 2009-10-28 22:25:17 |顯示全部樓層
積媽,
雖然遲左........生日快樂!!!!米國之旅愉快,同大買特買!!!!!您送比我嘅百香果已經有三义葉啦!!!
回復

JicJicmom 發表於 2009-10-29 11:34:05 |顯示全部樓層
各位好~~~
積媽就黎要去機場喇 ~~ 走之前都上去天台影左d相~~
我有一日同阿熱情果講 , 養左你咁耐都無野益下我 .... 我返來就泡制你.....
過左幾日 .....
P1170520 (Small).JPG
一共出左八隻果果呀~
P1170521 (Small).JPG
萍果薄荷就要響呢d環境 / 天氣 / 溫度至會生得好.
P1170525 (Small).JPG
公主送0既喜蔭好健康 ~
P1170524 (Small).JPG
送各位一d花花 ....
P1170527 (Small).JPG
P1170526 (Small).JPG

bb 喇 ~~ 積媽到步後 , 可以0既話會上黎報平安架喇 ~~
^^

評分

查看全部評分

回復

新仔 發表於 2009-10-29 11:40:05 |顯示全部樓層
積媽, 坐穏機呀, 等妳!!!
回復

BanbieChan 發表於 2009-10-29 11:45:31 |顯示全部樓層

玩得開心呀~返嚟再同我玩啦~
回復

曇花一現 發表於 2009-10-30 13:38:55 |顯示全部樓層
玩得開心d x2
回復

JicJicmom 發表於 2009-11-3 15:42:10 |顯示全部樓層

Hi How are all of you ah ?? This is Jicjicmom from LA ~~~
The internet service was so poor here , so I can't upload picture ( can post something was a bonus already ....)
I will go to home depot and Roger's garden on tomorrow ~~ will take more picture for all of you ~~ ^^
LA was a nice place and beautiful flower was so popular to see at the side of highway (-__-'') ever desert ( -______-""") The place I lived , was full of rose and orange tree . The neighbour next to us , planted a lot of olive tree @_@
On Wednesday , will be the last chance for my crazy shopping : le creuset , coach , crabtree ........
See all of u on Sat ~~

積媽, miss u so much
回復

小寶 發表於 2009-11-3 15:57:06 |顯示全部樓層
嘩, 積媽~架住你呀!
預祝你大豐收買多d好野! 影多d靚相等我羨慕下啦
回復

Monse 發表於 2009-11-3 16:18:10 |顯示全部樓層
積媽,
好掛著你啊, 你就好喇咁開心, 唔覺唔覺你就快返香港, 喂!快啲洗晒啲錢, 返黎後收心養性好好工作, 儲錢再去旅行, 下次去旅行帶埋我喎.......
回復

nuage 發表於 2009-11-3 23:54:12 |顯示全部樓層
Hi How are all of you ah ?? This is Jicjicmom from LA ~~~
The internet service was so poor here , so I can't upload picture ( can post something was a bonus already ....)
I will go to home depot a ...
JicJicmom 發表於 2009-11-3 15:42

add6icon 積媽,好嗎?玩得開心d,咁有無生果摘呀?
回復

新仔 發表於 2009-11-4 00:54:07 |顯示全部樓層
積媽, 影多D多D靚相呀! ENJOY YOUR TRIP!add6icon
回復