小時靚靚大比併 (公報結果)

關閉 [複製鏈接]
作者: jellyfishy 發表于 2007-8-29 15:14:59
23396 248
春春 發表於 2007-9-12 00:23:42 |顯示全部樓層
原帖由 sundewrex 於 2007-9-12 00:07 發表

應該是目獨囝囝寶座....恭喜恭喜!!
Good night 春春,have a nice dream

你都係啦!!!
回復

Fonica 發表於 2007-9-12 00:24:23 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-12 00:01 發表

Congratulations

做嘜突然咁客氣呀
阿婆老花,睇唔清楚咁七彩既字喎
回復

春春 發表於 2007-9-12 00:27:03 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2007-9-12 00:24 發表

做嘜突然咁客氣呀
阿婆老花,睇唔清楚咁七彩既字喎

太天真 la !!!!!
回復

Fonica 發表於 2007-9-12 00:31:29 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-12 00:27 發表

太天真 la !!!!!

人老就要天真啦,返老還童嗎
回復

春春 發表於 2007-9-12 00:37:23 |顯示全部樓層
原帖由 janice 於 2007-9-11 23:37 發表

我表妹有一個獎wor~~~
響我冇拉票,連自己都冇投票o既情況下
有一個獎
多謝晒

恭喜 janice....................................................表妹............實至名
回復

janice 發表於 2007-9-12 00:40:32 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-12 00:37 發表

恭喜 janice....................................................表妹............實至名歸

thxthx
回復

春春 發表於 2007-9-12 00:54:51 |顯示全部樓層
原帖由 janice 於 2007-9-12 00:40 發表

thxthx

係喎"最靚囡囡獎"得主有"春春陪去街一日"嗰喎!!!藍藍.........春春哥哥等緊妳架!!!
回復

janice 發表於 2007-9-12 01:07:07 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-12 00:54 發表

係喎"最靚囡囡獎"得主有"春春陪去街一日"嗰喎!!!藍藍.........春春哥哥等緊妳架!!!

你慢慢等啦
呢份獎品真係送都唔要呀
何況藍藍唔係住響香港ga
就算佢響香港我都唔會比佢做咁危險o既事 (陪你)
回復

春春 發表於 2007-9-12 01:16:47 |顯示全部樓層
原帖由 janice 於 2007-9-12 01:07 發表

你慢慢等啦
呢份獎品真係送都唔要呀
何況藍藍唔係住響香港ga
就算佢響香港我都唔會比佢做咁危險o既事 (陪你)http://maggieland.myftp.biz/download/msn/emotion/emoticon61. ...

我好乖架!!!藍藍唔係住響香港唔緊要啦........不如由表姊 janice..................... 代勞啦!!!
回復

janice 發表於 2007-9-12 01:21:50 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-12 01:16 發表

我好乖架!!!藍藍唔係住響香港唔緊要啦........不如由表姊 janice..................... 代勞啦!!!http://www.hk-laufamily.com/_1558. ...

以下呢串icon,係我送比你ga
請笑納
回復

春春 發表於 2007-9-12 01:29:07 |顯示全部樓層
原帖由 janice 於 2007-9-12 01:21 發表

以下呢串icon,係我送比你ga
請笑納

點解無左皮鞭咗個 " icon " 嘅??!!...............good night la !!!!!
回復

八王爺 發表於 2007-9-12 07:03:54 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-9-11 01:58 發表
首先多謝各參選者的寶貴照片,參與者的投票, 得以令到這次活動順利的進行,完滿的結束.

以下是小時靚靚大比併各獎項之得獎單位

1. 最靚bb 冠軍大獎 - NO. 14 KRISTA & KRISTA'S 大細囡囡

2. 最靚囝囝獎 - NO. 1 春 ...

首先多謝各參選者的寶貴照片,參與者的投票, 得以令到這次活動順利的進行,完滿的結束.

以下是小時靚靚大比併各獎項之得獎單位

1. 最靚bb 冠軍大獎 - NO. 14 KRISTA & KRISTA'S 大細囡囡

2. 最靚囝囝獎 - NO. 1 春春

3. 最靚囡囡獎 - No. 7 janice 表妹

4. 一見難忘獎 -  NO. 17 Hipo’s son & daughter

5. 外表最乖巧獎 - NO. 26 fonicaho

小時靚靚大比併得獎單位勝出之票數

NO. 14 KRISTA & KRISTA'S 大細囡囡 - 10票

NO. 1 春春 - 8票

No. 7 janice 表妹 - 7票

NO. 17 Hipo’s son & daughter - 6票

NO. 26 fonicaho - 6票

如對各得獎單位勝出之條件有任何疑問...歡迎 pm 本人 kim 查詢

真係 搵很好辛苦先 搵到!
回復

小餘 發表於 2007-9-12 08:53:46 |顯示全部樓層
恭喜晒各位得獎者

4. 一見難忘獎 -  NO. 17 Hipo’s son & daughter

回復

Fonica 發表於 2007-9-12 09:51:31 |顯示全部樓層
原帖由 小餘 於 2007-9-12 08:53 發表
恭喜晒各位得獎者

...

Thank you 小餘
回復

小餘 發表於 2007-9-12 10:02:11 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2007-9-12 09:51 發表

Thank you 小餘

回復

noel 發表於 2007-9-12 12:13:49 |顯示全部樓層
恭喜所有得獎者
回復

carlo 發表於 2007-9-12 21:25:26 |顯示全部樓層
恭喜晒    所有得獎者
回復

Grace 發表於 2007-9-12 22:17:10 |顯示全部樓層
恭喜晒咁多位得獎者~

回復

jellyfishy 發表於 2007-9-12 23:45:59 |顯示全部樓層
水母最近有點 mal function 和呆滯, 幸好有各位的踴躍參與 和 支持, 才能完成這個比賽.  水母真的很感激各位可以開開心心咁玩, 真的很多謝你地.

如果各位有乜意見, 可以直接說, 或各位有乜野新攪作想水母幫下手, 水母都會努力幫手架.

真的, 真的, 真的好多謝你地呀~~

回復

tata 發表於 2007-9-13 09:36:16 |顯示全部樓層
努力呀, 金金, 你一定得架
回復