小時靚靚大比併 (公報結果)

關閉 [複製鏈接]
作者: jellyfishy 發表于 2007-8-29 15:14:59
23137 247
Grace 發表於 2007-9-9 20:57:11 |顯示全部樓層
原帖由 janice 於 2007-9-9 01:48 AM 發表
wa wa wa
真係log off左都要返黎澄清
我邊一句係讚你呀??
連我自己都唔知wor~~~~~

十個人都話睇張相唔清
得你自己話清
好明顯要驗眼o既係你啦

仲有呀
你話grace有老花咁衰
我幫佢
打死你 打你死 打死你   

janice 唔該晒呀~
不過算啦, 可能春春向現實生活中沒有人讚佢呢, 咪休得佢向呢度尋找佢想要既野囉~
回復

春春 發表於 2007-9-10 00:25:59 |顯示全部樓層
金金............救命呀!!![/color]春春俾成村人攻擊呀!!!好可憐
回復

Monk 發表於 2007-9-10 02:31:02 |顯示全部樓層
原帖由 sundewrex 於 2007-9-9 20:48 發表
春春,單看你貼上來的bb相片,完全看不出你有特別之處
你沒有一點笑容,目光呆滯,完全比不上所有BB呀呀呀呀)
点解你有錦多票數,好希望投你票的人出來講講你bb相中特別之處,勝人之處呀)

除非你再貼過一些 ...

贊同版主意見
回復

jellyfishy 發表於 2007-9-10 08:55:30 |顯示全部樓層

回復 #182 春春 的帖子

aiya.... 你地咪蝦春春啦~~
回復

noel 發表於 2007-9-10 10:31:21 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-10 00:25 發表
金金............救命呀!!!春春俾成村人攻擊呀!!!好可憐http://www.hk-laufamily.com/_3 ...

春春唔洗怕!  勇敢的站出來!!   給他們展示中華男兒的氣概~   (起來,不 願 做 奴 隸 的 人 們......)

回復

Fonica 發表於 2007-9-10 10:53:30 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-9-10 08:55 發表

金金....邊樹有人蝦佢呀.....係佢自大狂氾濫人身攻擊
難度貼黑白相出來的花友就是"阿公"同"阿婆".....我都係響應妳先貼相出來.....而家比人取笑呀.....妳快d為貼黑白相出來的花友取回公道
回復

jellyfishy 發表於 2007-9-10 11:39:04 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2007-9-10 10:53 發表

金金....邊樹有人蝦佢呀.....係佢自大狂氾濫同人身攻擊呀
難度貼黑白相出來的花友就是"阿公"同"阿婆".....我都係響應妳先貼相出來.....而家比人取笑呀.....妳快d為貼黑白相出來的花友取回公道http://www.hk-laufami ...

乜你地d 關係咁complicated... 不如你地蝦水母啦, 唔好蝦 fonica 又唔好蝦春春啦~~
回復

春春 發表於 2007-9-10 12:02:32 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-9-10 08:55 發表
原帖由 kim 於 2007-9-10 11:39 發表

乜你地d 關係咁complicated... 不如你地蝦水母啦, 唔好蝦 fonica 又唔好蝦春春啦~~

................................................... 金金

春春                                                              

回復

jellyfishy 發表於 2007-9-10 12:11:52 |顯示全部樓層

回復 #188 春春 的帖子

有人錫點都開心過俾人蝦呀~
回復

春春 發表於 2007-9-10 12:32:17 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2007-9-10 10:31 發表

春春唔洗怕!  勇敢的站出來!!   給他們展示中華男兒的氣概~   (起來,不 願 做 奴 隸 的 人 們......)

回復

羊咩咩 發表於 2007-9-10 13:18:26 |顯示全部樓層
樓上d公仔圖會唔會太大?
回復

春春 發表於 2007-9-10 13:50:05 |顯示全部樓層
原帖由 羊咩咩 於 2007-9-10 13:18 發表
樓上d公仔圖會唔會太大?

太大呀???!!!咁我 delete 左佢啦!!!
回復

比得大帝 發表於 2007-9-10 18:10:39 |顯示全部樓層
完咗先貼, 冇交嗌
回復

笨笨 發表於 2007-9-10 19:18:01 |顯示全部樓層
二~~~

我好耐無上黎喇(都有幾日喇 )

好似熱鬧左好多喎

春春哥依然咁口花花

也都係成眾人的攻擊對像

點解可以整到咁多圖像出黎既?
回復

sundewrex 發表於 2007-9-10 19:22:02 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-10 00:25 發表
金金............救命呀!!!春春俾成村人攻擊呀!!!好可憐http://www.hk-laufamily.com/_3 ...

Sundew伯伯又來了!阿伯我是講道理的人,祇要你拿出有"說服力"的理據來就放過你!!!!
以下有幾條簡單的問題你必需誠實作答

1.你理解阿金的"小時靚靚大比併"比賽的標題內容嗎?yes or no
2.我們是否要依據各位參賽bb小時侯的相片內容去投票嗎?yes or no
3.你覺得眼仔look look,滿臉笑容的小bb可愛嗎?yes or no
4.你覺得你貼上來的"小春bb"相片當中有(3)原素嗎?yes or no
5. 你覺得你貼上來的"小春bb"相片當中有可愛之處嗎?yes or no若有請說出來.

阿金你最保持中立 ,讓這位年青人"未來的主人翁"作答
回復

sundewrex 發表於 2007-9-10 21:21:12 |顯示全部樓層
大家認為要放過自大的春春嗎???
say yes的人數超過參賽者的人數,即多過15位就放你走吧!!!
請大家在此表態
回復

EddieOR 發表於 2007-9-10 21:48:24 |顯示全部樓層
Yes,春春很有自信耶,支持你
回復

janice 發表於 2007-9-10 21:51:36 |顯示全部樓層
NO
惡人先告狀
回復

春春 發表於 2007-9-11 00:05:35 |顯示全部樓層
原帖由 阿行 於 2007-9-10 23:27 發表

Peter, look like the cute little girl in British Got Talent

似 !!! 仲好似 某 d 牌子廣告嘅童星呀!!!.......peter 哥.....,原先仲以為好大個 tim......嘻嘻!!!
回復

春春 發表於 2007-9-11 00:08:52 |顯示全部樓層
原帖由 sundewrex 於 2007-9-10 21:21 發表
大家認為要放過自大的春春嗎???
若say yes的人數超過參賽者的人數,即多過15位就放你走吧!!!
請大家在此表態

金金.........佢地派出"村長"....有"天下第一毛"之稱嘅 rex叔叔黎對付春春呀!!!咁點算呀??!!

回復