小時靚靚大比併 (公報結果)

關閉 [複製鏈接]
作者: jellyfishy 發表于 2007-8-29 15:14:59
23031 248
每人可投票三次, 必須投三個不同的人, 不可只投給女性或男性,
投票日期由即日起至 9 月 6 日正午截止, 希望各位踴躍投票.

如欲欣賞各參賽者的靚相,可根據投票欄內列出的’相片位置’到原貼” 小時靚靚大比併” 搜尋.或在稍後時間這兒也會有精華相片供各位欣賞.

以上投票主要選出以下奬項:
1. 最靚bb 冠軍大奬 ( ) -
2. 最靚囝囝奬
3. 最靚囡囡奬

請各位留言, 選出: 一見難忘奬  (即係造型最特別咁解) 及 外表最乖巧奬.
可copy以下文字並加上你心目中適當人選:
如:
一見難忘奬  (NO. 35)
外表最乖巧奬  (NO. 34)

奬項:
1. 最靚bb 冠軍大奬 (由 minmin 送出奬賞 8 分)
2. 最靚囝囝奬 (由 EddieOR  版大送出奬賞 6 分)
3. 最靚囡囡奬 (由 Soniamok  版大送出奬賞 6 分)
4. 一見難忘奬  (由 Sundewrex  版大送出奬賞 5 分)
5. 外表最乖巧奬  (由george 版大送出奬賞 5 分)

另外, 大會(即kim本人)會在所有投票者中抽出五位幸運兒,每位幸運兒可獲奬賞1分.

所有得奬結果將於 9 月 6 – 7日之內公報.

多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 30 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
charlie 發表於 2007-8-29 16:09:35 |顯示全部樓層
吓, 可唔可以加番d 相係哩邊呀, 兩邊睇, 好辛苦吓喎
回復

noel 發表於 2007-8-29 16:24:27 |顯示全部樓層
一見難忘奬  (NO. 17)
未見過喊同笑都咁嬌娋得意嘅貓貓~

外表最乖巧奬  (NO. 34)
冇嘢講~ 睇相同真人一樣......咁乖
回復

jellyfishy 發表於 2007-8-29 16:41:19 |顯示全部樓層

回復 #3 noel 的帖子

noel, 無NO.34 喎~
回復

tata 發表於 2007-8-29 16:47:53 |顯示全部樓層
咁係咪點心水嗰三個, 入到去再有得選擇投1-3奬項呢?
回復

noel 發表於 2007-8-29 16:57:26 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-8-29 16:41 發表
noel, 無NO.34 喎~

一見難忘奬  (NO. 17)
未見過喊同笑都咁嬌娋得意嘅貓貓~   

外表最乖巧奬  (NO. 14)
冇嘢講~ 睇相同真人一樣......咁乖

評分

查看全部評分

回復

jellyfishy 發表於 2007-8-29 17:04:38 |顯示全部樓層
undefined精華bb相:
相片檔案的名稱
如01a.jpg ,就是NO.1 參賽者的相片

NO 1

NO.1

NO.1

NO.1

NO.1

NO.1

NO.1

NO2

NO. 2

NO. 2

NO3 so001.jpg so005.jpg

so006.jpg so007.jpg

NO4

NO. 4

NO. 4

NO. 4

NO. 4

NO5 05a.jpg
NO6 06.jpg 06a.jpg
NO7 07a.jpg 07b.jpg

NO8 08a.jpg 08b.jpg
NO9 09a.jpg
NO10 10.jpg 10a.jpg
NO11 11a.jpg 11b.jpg
NO12 12a.jpg 12b.jpg

NO13 13a.jpg
NO14 14a.jpg 14b.jpg

14c.jpg 14d.jpg

NO15
15a.jpg 15b.jpg

NO16 16a.jpg 16b.jpg

NO17 17a.jpg 17b.jpg

NO18 18a.jpg 18b.jpg
NO19 19a.jpg 19b.jpg

NO20 20.jpg 20a.jpg

NO21 21a.jpg 21b.jpg

NO22 22a.jpg 22b.jpg
NO23

NO24
24a.jpg 24b.jpg
NO25
25a.jpg 25b.jpg

NO26
26a.jpg 26b.jpg

NO27
27a.jpg 27b.jpg

NO28
28a.jpg 28b.jpg

28c.jpg 28d.jpg

NO29

NO30
30a.jpg 30b.jpg

回復

EddieOR 發表於 2007-8-29 17:26:26 |顯示全部樓層
一見難忘奬  (NO. 11)
好搞野,係中間冇左幾隻牙仔,上面有個好大圓圓既眼仔,同咪係102張既黑白相

外表最乖巧奬  (NO. 30)
外表天真無邪,是一等一既良好市民
回復

jellyfishy 發表於 2007-8-29 17:38:22 |顯示全部樓層
sorry, 由於capture唔到joey 的相, 要各位回原post看了.
回復

tata 發表於 2007-8-29 17:57:40 |顯示全部樓層
點解上面寫住"本次投票已結束"?
回復

carlo 發表於 2007-8-29 20:17:41 |顯示全部樓層
一見難忘奬 NO. 17 Hipo’s son & daughter - 性別: 男 (boy) + 女 (girl), 照相年齡:? 相片位置: 218, 269

外表最乖巧奬 / 相片位置 : 29
回復

Fonica 發表於 2007-8-29 23:32:10 |顯示全部樓層
點解我無權投票呀
回復

春春 發表於 2007-8-29 23:34:01 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-8-29 23:32 發表
點解我無權投票呀

可能 fonica 妹妹唔 arm 級數掛!!!
回復

Fonica 發表於 2007-8-29 23:35:30 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-8-29 23:34 發表

可能 fonica 妹妹唔 arm 級數掛!!!

咩級數呀
回復

春春 發表於 2007-8-29 23:38:20 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-8-29 23:35 發表

咩級數呀

d 內部嘢妳唔知咁多架 la  !!!!等春春哥哥幫妳攪攪佢呀??!!

記得投我票喎!!!多謝!!!
回復

小餘 發表於 2007-8-29 23:40:43 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-8-29 23:38 發表

d 內部嘢妳唔知咁多架 la  !!!!等春春哥哥幫妳攪攪佢呀??!!

又嚟呃妹妹仔呀
回復

Fonica 發表於 2007-8-29 23:52:47 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-8-29 23:38 發表

信你都傻 投唔到咪一個都唔投囉
今次對手強勁 ~ 你.....輸硬啦
回復

春春 發表於 2007-8-29 23:55:43 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-8-29 23:52 發表

信你都傻 投唔到咪一個都唔投囉
今次對手強勁 ~ 你.....輸硬啦

嚇我呀!!!! 我完全唔覺得有對手存在喎!!!!
回復

Fonica 發表於 2007-8-30 00:29:41 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-8-29 23:55 發表

嚇我呀!!!! 我完全唔覺得有對手存在喎!!!!

我唔同你拗 ,有結果時咪知囉
回復

jellyfishy 發表於 2007-8-30 09:19:15 |顯示全部樓層

回復 #13 fonicaho 的帖子

要問minmin先得喎~~ 我都唔知呀~~
回復