小時靚靚大比併 (公報結果)

關閉 [複製鏈接]
作者: jellyfishy 發表于 2007-8-29 15:14:59
23410 248
春春 發表於 2007-9-11 00:08:52 |顯示全部樓層
原帖由 sundewrex 於 2007-9-10 21:21 發表
大家認為要放過自大的春春嗎???
若say yes的人數超過參賽者的人數,即多過15位就放你走吧!!!
請大家在此表態

金金.........佢地派出"村長"....有"天下第一毛"之稱嘅 rex叔叔黎對付春春呀!!!咁點算呀??!!

回復

春春 發表於 2007-9-11 00:16:08 |顯示全部樓層
原帖由 EddieOR 於 2007-9-10 21:48 發表
Yes,春春很有自信耶,支持你

我地果然係同級數嘅靚仔!!!英雄所見略同!!!多謝支持!!!
回復

春春 發表於 2007-9-11 00:21:13 |顯示全部樓層
原帖由 janice 於 2007-9-10 21:51 發表
NO
惡人先告狀

janice......我都對妳唔錯吖??!!點解要咁對春春喎!!!忍心架 la??!!
回復

春春 發表於 2007-9-11 00:33:36 |顯示全部樓層
原帖由 sundewrex 於 2007-9-10 19:22 發表

Sundew伯伯又來了!阿伯我是講道理的人,祇要你拿出有"說服力"的理據來就放過你!!!!
以下有幾條簡單的問題你必需誠實作答

1.你理解阿金的"小時靚靚大比併"比賽的標題內容嗎?yes or no
2.我們是否要依據各位參賽bb小時侯的相片內容去投票嗎?yes or no
3.你覺得眼仔look look,滿臉笑容的小bb可愛嗎?yes or no
4.你覺得你貼上來的"小春bb"相片當中有(3)原素嗎?yes or no
5. 你覺得你貼上來的"小春bb"相片當中有可愛之處嗎?yes or no若有請說出來.

阿金你最保持中立 ,讓這位年青人"未來的主人翁"作答

(1.) ...................Yes
(2,) ...................Yes
(3.) ...................Yes
(4.) ...................Yes
(5.) ...................Yes

( 注意 : 就係.......相反:呢就係................)

評分

查看全部評分

回復

Fonica 發表於 2007-9-11 00:41:02 |顯示全部樓層
原帖由 sundewrex 於 2007-9-10 21:21 發表
大家認為要放過自大的春春嗎???
若say yes的人數超過參賽者的人數,即多過15位就放你走吧!!!
請大家在此表態

Sundew板主,得你帶頭,我一定支持你 ~ 春春係一等一既

評分

查看全部評分

回復

jellyfishy 發表於 2007-9-11 08:58:35 |顯示全部樓層
首先多謝各參選者的寶貴照片,參與者的投票, 得以令到這次活動順利的進行,完滿的結束.

以下是小時靚靚大比併各獎項之得獎單位

1. 最靚bb 冠軍大獎 - NO. 14 KRISTA & KRISTA'S 大細囡囡

2. 最靚囝囝獎 - NO. 1 春春

3. 最靚囡囡獎 - No. 7 janice 表妹

4. 一見難忘獎 -  NO. 17 Hipo’s son & daughter

5. 外表最乖巧獎 - NO. 26 fonicaho

小時靚靚大比併得獎單位勝出之票數

NO. 14 KRISTA & KRISTA'S 大細囡囡 - 10票

NO. 1 春春 - 8票

No. 7 janice 表妹 - 7票

NO. 17 Hipo’s son & daughter - 6票

NO. 26 fonicaho - 6票

如對各得獎單位勝出之條件有任何疑問...歡迎 pm 本人 kim 查詢
回復

jellyfishy 發表於 2007-9-11 09:08:36 |顯示全部樓層
唔好意思, 最近回家時實在太倦, 個mon又壞壞地... 所以現在才公報結果.

你地咪互蝦啦, 要蝦就蝦水母啦,
回復

笨笨 發表於 2007-9-11 18:58:43 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-9-11 09:08 發表
唔好意思, 最近回家時實在太倦, 個mon又壞壞地... 所以現在才公報結果.

你地咪互蝦啦, 要蝦就蝦水母啦,

不敢不敢~

點解要蝦水母呢~~~

水母太好人了~~~

嘻嘻~
回復

sundewrex 發表於 2007-9-11 19:10:36 |顯示全部樓層
除了不斷自大的春春外,恭喜所有得獎BB

"自大春"吃完飯反來先炮制你
回復

soniamok 發表於 2007-9-11 19:35:48 |顯示全部樓層
春春,驕傲自大的言論會使大家反感的,或是時候你需注意一下。
回復

春春 發表於 2007-9-11 19:57:53 |顯示全部樓層
原帖由 soniamok 於 2007-9-11 19:35 發表
春春,驕傲自大的言論會使大家反感的,或是時候你需注意一下。

sonia....其實攪下氣氛啫....如果大家都覺得反感嘅話....咁喺呢個 post
嘅鬥咀就此作罷啦!!!也在此講聲 "咁多位....唔好意思啦!!!"
大家想繼續的話....有共識的話....就繼續啦!!!

ps : ( 點吖.....以 rex 叔叔為首嘅 " 討伐春春之戰 " ) 玩唔玩吖??
回復

AHLOI 發表於 2007-9-11 21:22:56 |顯示全部樓層
其實春春無乜野嘅, 唔同佢鬥咀, 反而佢會覺得..........!
口花花鬥咀係佢嘅強項  
回復

Fonica 發表於 2007-9-11 22:37:04 |顯示全部樓層
原帖由 AHLOI 於 2007-9-11 21:22 發表
其實春春無乜野嘅, 唔同佢鬥咀, 反而佢會覺得..........!
口花花鬥咀係佢嘅強項  

茄子妹妹....妳咪讚佢啦.....佢又得戚嫁啦
回復

sundewrex 發表於 2007-9-11 22:58:31 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-11 00:33 發表

(1.) ...................Yes
(2,) ...................Yes
(3.) ...................Yes
(4.) ...................Yes
(5.) ...................Yes

( 注意 : 贏就係贏.......相反:輸呢就係................輸) ...

新蕉伯伯反來啦!

春春,算你都幾聽伯伯我話,答晒D題目兼貼番張較為"不目獨"似番個"有表情"的小孩子相 )

不過大家認為春春的answer誠實嗎???

現時你的支持者只得 EddieOR ??其他的可出來嗎??沒有就算吧
回復

Fonica 發表於 2007-9-11 23:29:26 |顯示全部樓層
原帖由 sundewrex 於 2007-9-11 22:58 發表

新蕉伯伯反來啦!

春春,算你都幾聽伯伯我話,答晒D題目兼貼番張較為"不目獨"似番個"有表情"的小孩子相 )

現時你的支持者只得 EddieOR ??其他的可出來 ...

當然唔誠實啦 ~ 佢都無完全答晒D題目
5. 你覺得你貼上來的"小春bb"相片當中有可愛之處嗎?yes or no若有請說出來.
回復

janice 發表於 2007-9-11 23:37:14 |顯示全部樓層

我表妹有一個獎wor~~~
響我冇拉票,連自己都冇投票o既情況下
有一個獎
多謝晒

評分

查看全部評分

回復

春春 發表於 2007-9-11 23:37:52 |顯示全部樓層
原帖由 sundewrex 於 2007-9-11 22:58 發表

新蕉伯伯反來啦!

現時你的支持者只得 EddieOR ??其他的可出來 ...
原帖由 Fonica 於 2007-9-11 23:29 發表

當然唔誠實啦 ~ 佢都無完全答晒D題目
5. 你覺得你貼上來的"小春bb"相片當中有可愛之處嗎?yes or no若有請說出來. ...

算啦.....阿"毛王"......"芳芳"....."金金"已經叫我地要架 la....
況且今日嘅"春春"已經登上"首席靚靚囝囝嘅寶座"啦!!
"心情靚"唔同你地計較........暫且放過你地啦!!!

回復

Fonica 發表於 2007-9-11 23:55:03 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-11 23:37 發表

算啦.....阿"毛王"......"芳芳"....."金金"已經叫我地要相親相愛架 la....
"心情靚"唔同你地計較........暫且放過你地啦!!!http://www.hk-laufamily.com/11512 ...

阿喲....抵得佢呀.....都話佢自大狂氾濫
不過我都好彩有個獎.....多謝投我票的各位
回復

春春 發表於 2007-9-12 00:01:55 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2007-9-11 23:55 發表

阿喲....抵得佢呀.....都話佢自大狂氾濫啦
不過我都好彩有個獎.....多謝投我票的各位

Congratulations
回復

sundewrex 發表於 2007-9-12 00:07:45 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-11 23:37 發表

算啦.....阿"毛王"......"芳芳"....."金金"已經叫我地要相親相愛架 la....
"心情靚"唔同你地計較........暫且放過你地啦!!!http://www.hk-laufamily.com/11512 ...

應該是目獨囝囝寶座....恭喜恭喜!!
Good night 春春,have a nice dream
回復