小時靚靚大比併 (公報結果)

關閉 [複製鏈接]
作者: jellyfishy 發表于 2007-8-29 15:14:59
23149 248
春春 發表於 2007-9-4 11:55:25 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2007-9-4 11:48 發表
咁春春要快啲擺返幾圍謝票 wor~  

應該係 Krista 擺返幾圍就差唔多 - 10 票呀!!!

係喎!! 女仔贏有春春陪去街一日...... 大Krista 好定 細Krista 好呢??
回復

Fonica 發表於 2007-9-4 11:57:14 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2007-9-4 11:48 發表
咁春春要快啲擺返幾圍謝票 wor~  

哈哈 ~ Noel真係幾好提議喎
回復

Fonica 發表於 2007-9-4 11:58:54 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-4 11:55 發表

應該係 Krista 擺返幾圍就差唔多 - 10 票呀!!!

係喎!! 女仔贏有春春陪去街一日...... 大Krista 好定 細Krista 好呢??

咪一廂情願啦
回復

春春 發表於 2007-9-4 12:05:33 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-9-4 11:58 發表

咪一廂情願啦

d 手下敗將今日咁鬼多嘢講嘅 眼紅
回復

Fonica 發表於 2007-9-4 12:18:42 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-4 12:05 發表

d 手下敗將今日咁鬼多嘢講嘅 眼紅

嘩 ~ 抵得佢呀 我唔覺我係手下敗將喎,因為我從來都無諗過會有獎bor
眼紅 ~ 係呀,成3點幾先瞓,6點幾起床,梗眼紅啦
回復

tata 發表於 2007-9-4 12:28:17 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-4 11:55 發表

唔好意思喎, 約我個女去街要排隊喎, 唔.............等春春41歲生日都應該排到架喇(到時大女18歲)
回復

春春 發表於 2007-9-4 15:32:35 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-9-4 12:18 發表

嘩 ~ 抵得佢呀 我唔覺我係手下敗將喎,因為我從來都無諗過會有獎bor
眼紅 ~ 係呀,成3點幾先瞓,6點幾起床,梗眼紅啦

咁又係.....大家心態真係唔同嘅.....芳芳妹妹妳有自知自明.....明知一 d 機會都無
當參與下都 arm 嘅 !!! 不過咁都有個"外表好似最乖巧奬" 都算意外收穫 la !!!
回復

春春 發表於 2007-9-4 15:39:06 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-9-4 12:28 發表

唔好意思喎, 約我個女去街要排隊喎, 唔.............等春春41歲生日都應該排到架喇(到時大女18歲)

係咪呀??!!如果係真等下又無妨呀??!!大krista好似公仔咁靚!!!
好似 16 歲有家長同意 ok 架 la....

放心啦!!!春春40歲會好似梁朝偉一樣咁魅力非凡架!!!
回復

春春 發表於 2007-9-4 15:44:16 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-9-4 10:56 發表
都係因為你地受歡迎, 唔係水母呢度聽執笠~

可愛嘅金金呀.......攪個可愛寵物選舉都幾好玩喎!!!
回復

tata 發表於 2007-9-4 16:08:51 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-4 15:39 發表

係咪呀??!!如果係真等下又無妨呀??!!大krista好似公仔咁靚!!!http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/s_pic/Images/害羞扭扭.gif
好似 16 歲有家長同意 ok 架 la....http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/ ...

梁...........朝...........偉
回復

春春 發表於 2007-9-4 16:15:07 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-9-4 16:08 發表

梁...........朝...........偉

梁朝偉同章子怡拍"2046"都好襯呀??!!
雖然大成十幾廿年.......係咪??!!有得諗喎??!!
回復

tata 發表於 2007-9-4 16:31:51 |顯示全部樓層
... ... ...
回復

春春 發表於 2007-9-4 16:40:06 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-9-4 16:31 發表
... ... ...

理得妳呀??!!緣份呢 d 嘢擋都擋唔住架??!!

細 krista 都幾活潑可愛下咁喎??!!唔知佢地鍾意 d 咩玩具嘅呢??!!
回復

Fonica 發表於 2007-9-4 16:49:01 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-4 15:32 發表

咁又係.....大家心態真係唔同嘅.....芳芳妹妹妳有自知自明.....明知一 d 機會都無
當參與下都 arm 嘅 !!! 不過咁都有個"外表好似最乖巧奬" 都算意外收穫 la !!!http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/s_pic/Im ...

呀...唔知你可唔可以謙虛少少呢可
回復

Fonica 發表於 2007-9-4 16:51:41 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-4 16:15 發表

梁朝偉同章子怡拍"2046"都好襯呀??!!http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/s_pic/Images/臉紅紅.gif
雖然大成十幾廿年.......係咪??!!有得諗喎??!!http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/s_pic/Images/臉 ...

救命呀
通常d自悲既人先會咁自大既.....我十分同情
回復

春春 發表於 2007-9-4 16:55:17 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-9-4 16:49 發表

呀...唔知你可唔可以謙虛少少呢可

芳芳妹妹唔記得小餘講過咩 :

就算冇俾威望佢........佢本來就係咁架啦
回復

春春 發表於 2007-9-4 16:58:34 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-9-4 16:51 發表

救命呀
通常d自悲既人先會咁自大既.....我十分同情

隨便妳啦 !!! 容許我唱兩句 :

無敵是最寂寞.....最是痛苦
回復

Fonica 發表於 2007-9-4 17:13:04 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-4 16:55 發表

芳芳妹妹唔記得小餘講過咩 :

就算冇俾威望佢........佢本來就係咁架啦

唔記得喎 ~ 就算係都係代表小餘姐,小餘又唔係你代言人
回復

Fonica 發表於 2007-9-4 17:16:03 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-4 16:58 發表

隨便妳啦 !!! 容許我唱兩句 :http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/s_pic/Images/好心情.gif

無敵是最寂寞.....最是痛苦http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/s_pic/Images/水草舞.gif ...

你d表情符號好得意喎,係咪要自己download嫁
回復

tata 發表於 2007-9-4 17:20:46 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-9-4 17:16 發表

你d表情符號好得意喎,係咪要自己download嫁

仲好乞人憎添呀
回復