想租地方,有咩好介紹?

作者: duckling 發表于 2008-4-8 14:49:35
11876 90
duckling 發表於 2009-1-13 22:57:33 |顯示全部樓層
粉嶺個邊,一棟三層都係開價一百九十萬,真係同樣係樓,可以有咁大的分別!點解以前的人走難唔走遠些呀!係粉嶺就落腳!
回復

duckling 發表於 2009-1-13 23:05:57 |顯示全部樓層
你地覺得住係祠堂旁邊,有無問題?有人講一定無人騷擾,有人話周身唔聚財,大家點睇?
回復

chudaicheung 發表於 2009-1-14 13:49:55 |顯示全部樓層
這是我其中一隻百壓星,佢最鍾意賞花,佢只係單睇,聞下,有時會對著花花睡覺
另外一隻就唔係啦~,有香味就用花擦身,成盆花比埋佢囉,不過近期無同佢影相喇。

FD113 發表於 2008-4-16 23:33

超級可愛呀~
回復

carlo 發表於 2009-1-15 17:14:26 |顯示全部樓層
我都搵左好耐搵唔到岩心水又岩價錢既 ! !
回復

JEFF 發表於 2009-1-26 02:58:22 |顯示全部樓層
你地覺得住係祠堂旁邊,有無問題?有人講一定無人騷擾,有人話周身唔聚財,大家點睇?
duckling 發表於 2009-1-13 23:05

我就住過祠堂旁邊啦! 個人覺得沒有問題, 而且前面還有一大塊空地呢!
但過年就..........勁...勁...勁...熱鬧, 試過24小時隨時炮轟!!!
回復

小閒 發表於 2009-1-26 21:42:08 |顯示全部樓層
粉嶺個邊,一棟三層都係開價一百九十萬,真係同樣係樓,可以有咁大的分別!點解以前的人走難唔走遠些呀!係粉嶺就落腳!
duckling 發表於 2009-1-13 22:57

唔好意思,想八下全幢幾多尺?係咪比較偏僻?
回復

mark395 發表於 2009-1-27 10:26:14 |顯示全部樓層
我有地方出租,有興趣嗎?
1. 地下、約500尺,雙套房,七分鐘行到沙田火車站,五分鐘行到一田百貨。
2. 有基本傢電,不近馬路邊。無車位。
3. 有圍網,可種植,約仟多尺花園可共用。廿四小時保安(唐狗兩隻)

有意請pm聯絡。
回復

duckling 發表於 2009-3-22 17:56:56 |顯示全部樓層
86# 小閒

咁耐都無上來,而家先回你,真係唔好意思呀!
對我而家住的地方而言,我提及的一整幢已經不算好偏遠。不過,以一般香港人的地理觀念來說,這裡就係「山卡啦」。
但係,又兩睇喇。愈入愈寧靜,如果有車,都係十幾分鐘出到聯和墟,都不算太遠啦!不過,呢到已經大興土木,樓價直迫大路。
回復

duckling 發表於 2009-3-22 17:58:07 |顯示全部樓層
最後,我係大埔買左屋了。花園細,間屋細,不過好在售價細。
回復

八王爺 發表於 2009-3-23 13:45:58 |顯示全部樓層
duckling 發表於 2009-3-22 10:58

3細
回復

carlo 發表於 2009-3-23 17:02:35 |顯示全部樓層
duckling 發表於 2009-3-22 17:58

起碼心頭好呀 !   恭喜 !
回復