返回列表 發新帖

你重會唔會搭高鐵?

作者: 孖吉 發表于 2011-7-26 09:50:34
3066 45
Exodus 發表於 2011-7-28 14:53:33 |顯示全部樓層
果晚先問完上海朋友你覺得高鐵幾時斷橋炒車??
第二日就咁樣~~~簡直係烏鴉口~
回復

孖吉 發表於 2011-7-28 14:59:45 |顯示全部樓層
Exodus 發表於 2011-7-28 14:53
果晚先問完上海朋友你覺得高鐵幾時斷橋炒車??
第二日就咁樣~~~簡直係烏鴉口~ ...

其實對高鐵新聞有少少留意的人都担心佢會遲早出事,只係估唔到咁快 =.='
回復

Exodus 發表於 2011-7-28 15:14:55 |顯示全部樓層
孖吉 發表於 2011-7-28 14:59
其實對高鐵新聞有少少留意的人都担心佢會遲早出事,只係估唔到咁快 =.='

青藏鐵路起得咁x快
下一個應該輪到佢~係凍土區都夠膽唔test夠一兩年就開車,癡線架喎~
回復

031504 發表於 2011-7-29 18:57:29 |顯示全部樓層
八王爺 發表於 2011-7-27 09:49
本來我打咗一大段字喺評點,不過唔夠位,留下最後一句。

之前我想講,不單中國,其實世界各國人命都無乜價 ...

只能說在中國發生意外後,,法律都保障唔到你任何野
中國政府和公安是最不能信任的
回復

owlcyr 發表於 2011-7-29 19:00:27 |顯示全部樓層
比得大帝 發表於 2011-7-28 10:55
佢點止係中國PR咁簡單, 佢已經被封為中國影帝.
書都出咗.

溫家寶曾說:政治改革我們一定要至死方休!於是劉曉波被判十一年。
溫家寶又說:汶川地震我們一定要嚴查到底!於是譚作人被判五年。
溫家寶再說:三聚氰胺我們一定要檢查到底!於是趙連海被判兩年半。

今次溫家寶說:如果在查案過程中,背後隱藏著腐敗問題,我們也將依法處理,毫不手軟。

希望楊峰快閃~~~~~

至于你信不信,反正我信了!

唉! 睇番之前種種, 如果今次班人仲多多聲, 你個預言~~~睇怕都中啦! 苦主變成罪人, 睇怕中國都出產唔少.  發表於 2011-7-29 23:30
回復

031504 發表於 2011-7-29 19:04:18 |顯示全部樓層
owlcyr 發表於 2011-7-29 19:00
溫家寶曾說:政治改革我們一定要至死方休!於是劉曉波被判十一年。
溫家寶又說:汶川地震我們一定要嚴查 ...

楊峰好似收左聲啦,,,,,

2011年7月26日,痛失5位亲人的杨峰与官员会面后,态度180度转变,愿谈赔偿并拒绝再采访。他说:我真的无能为力了,请原谅我,如果我再坚持,我将失去我最后的第六个亲人。对不起大家,我自私了,并不是某个人或者某个群体要我们的命,而是如果我做了,我的家人就会成众矢之的,我不想他孤单的终老。

英雄氣短  發表於 2011-7-30 06:14
唉....  發表於 2011-7-29 19:44
今朝已經睇到lu~  發表於 2011-7-29 19:20
回復