Goodluck 的苦苣苔科植物 ☆不斷更新★

作者: GOODluck20x 發表于 2007-7-20 00:49:09
44205 460
GOODluck20x 發表於 2007-8-28 10:00:40 |顯示全部樓層
ayclui,

上日去eva道 其實我帶o左d Tiger Stripe 走莖出黎 , 但見各位target 高當野即刻靜悄悄咁收埋佢了 .

ann,

哈哈..
上星期六吾出黎o既?
回復

ann 發表於 2007-8-28 11:05:06 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-8-28 10:00 發表
ayclui,

上日去eva道 其實我帶o左d Tiger Stripe 走莖出黎 , 但見各位target 高當野即刻靜悄悄咁收埋佢了 .

ann,

哈哈..
上星期六吾出黎o既?

因為我再上個星期六自已去左   因為我去高生到好近.
回復

ayclui 發表於 2007-8-28 11:36:54 |顯示全部樓層
[quote]原帖由 GOODluck20x 於 2007-8-28 10:00 發表
ayclui,

哈哈, 笑死我
高生d貨咁吸引 (我第一次去咋), 唔覺意就忽略咗其他o野啦
你有Tiger Stripe 走莖多咗? 可唔可以分一"粒"比我試種?
回復

GOODluck20x 發表於 2007-8-28 12:18:56 |顯示全部樓層
原帖由 ann 於 2007-8-28 11:05 發表

因為我再上個星期六自已去左   因為我去高生到好近.

妳鬼馬了.... 咁有o羊收獲先.??

原帖由 ayclui 於 2007-8-28 11:36 發表

哈哈, 笑死我
高生d貨咁吸引 (我第一次去咋), 唔覺意就忽略?其他o野啦
你有Tiger Stripe 走莖多?? 可唔可以分一"粒"比我試種?

.....無啦啦拎條出黎實比人笑la       
可以~ 下次見面比妳丫~~    ( 吾知寄條走莖頂吾頂得住呢? )
回復

ann 發表於 2007-8-28 12:32:23 |顯示全部樓層
[quote]原帖由 GOODluck20x 於 2007-8-28 12:18 發表

妳鬼馬了.... 咁有o羊收獲先.??

買左pink dream 同兩盆 AV, 冇睇迷岩............
但有人係度放毒, 比佢的迷岩我睇..........好靚呀

回復

tata 發表於 2007-8-28 12:41:30 |顯示全部樓層
迷岩......迷岩......迷岩......迷岩......迷岩......
回復

ann 發表於 2007-8-28 12:48:01 |顯示全部樓層
壞人呀
回復

GOODluck20x 發表於 2007-8-28 12:48:42 |顯示全部樓層
ann ,

迷岩好正!! 花又正 又慳位!!!  我 e+ 好想要  Sinn. Star Eyes  

krista ,

一定係妳放毒la ...哈哈哈
回復

ayclui 發表於 2007-8-28 16:38:39 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-8-28 12:18 發表

.....無啦啦拎條出黎實比人笑la       
可以~ 下次見面比妳丫~~    ( 吾知寄條走莖頂吾頂得住呢? ) ...

多謝GOODluck20x
吾知寄條走莖頂吾頂得住呢? ---> 有得諗噃...用個膠盒仔加 d 濕棉花o向入邊...等我搵吓材料先...
回復

Fonica 發表於 2007-8-28 16:48:28 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-8-28 12:48 發表
ann ,

迷岩好正!! 花又正 又慳位!!!  我 e+ 好想要  Sinn. Star Eyes  

krista ,

一定係妳放毒la ...哈哈哈

GOODluck20x, 你同 krista 都係一樣呀 ~ 驚毒人唔死咁
回復

GOODluck20x 發表於 2007-8-28 17:21:47 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-8-28 16:38 發表

多謝GOODluck20x
吾知寄條走莖頂吾頂得住呢? ---> 有得諗?...用個膠盒仔加 d 濕棉花o向入邊...等我搵?材料先...

都市人大多忙過不停 . 若寄倒就好了!!  

材料用發泡膠 + 卡紙 再入膠袋 吾 g 可吾可以呢?

原帖由 fonicaho 於 2007-8-28 16:48 發表

GOODluck20x, 你同 krista 都係一樣呀 ~ 驚毒人唔死咁

係law ~~ d 毒係由 krista 道發出黎 .  我都身受其毒 ....
回復

ayclui 發表於 2007-8-29 00:37:12 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-8-28 17:21 發表

都市人大多忙過不停 . 若寄倒就好了!!  

材料用發泡膠 + 卡紙 再入膠袋 吾 g 可吾可以呢?

係law ~~ d 毒係由 krista 道發出黎 .  我都身受其毒 .... ...

可能得 , 不過膠盒仔會安全d, 我可以寄比你...

嘿嘿, 你唔使賴Krista啦...你果盆Sinn. Bright Eyes 都唔知幾毒

回復

tata 發表於 2007-8-29 09:13:10 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-8-29 00:37 發表

可能得 , 不過膠盒仔會安全d, 我可以寄比你...

嘿嘿, 你唔使賴Krista啦...你果盆Sinn. Bright Eyes 都唔知幾毒  

回復

GOODluck20x 發表於 2007-8-29 12:34:08 |顯示全部樓層
回覆 #152 ayclui 帖子

又得遮 !!!  咁等走莖大dd 我 通知妳 la  
妳盆Sinn. Star Eyes 夠o西毒la...
回復

ayclui 發表於 2007-8-29 17:04:21 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-8-29 12:34 發表
回覆 #152 ayclui 帖子

又得遮 !!!  咁等走莖大dd 我 通知妳 la  
妳盆Sinn. Star Eyes 夠o西毒la...

好呀, 多謝你~ 等你通知
哈哈, 我無"mud"毒藥o架...你o地又有超迷岩, 又有喜蔭 ...
等我都努力d搵多d毒藥先
回復

ann 發表於 2007-8-29 17:05:21 |顯示全部樓層
得啦你地三個都好.........毒    
輪流 post 的迷岩出黎  各有各靚
回復

soniamok 發表於 2007-8-29 20:20:51 |顯示全部樓層
今日放工又去咗花墟行一轉,因為要買盆俾我 d 迷岩用
係花X度見到有幾款品種既喜蔭呀,同埋繽X都返咗新貨添,
GOODluck20x 你快 d 飛撲去入貨啦

見花X果 d 喜蔭質素唔錯,我都有點猶豫買唔買黎玩吓,
好在最終都忍得住手~   目前都係照顧好我 d 迷岩先
回復

ayclui 發表於 2007-8-29 21:42:46 |顯示全部樓層
哎呀....明天唔知趕唔趕得切收工走一轉花墟睇睇...多謝 soniamok 報料
回復

GOODluck20x 發表於 2007-8-29 22:00:49 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2007-8-29 17:04 發表

好呀, 多謝你~ 等你通知
哈哈, 我無"mud"毒藥o架...你o地又有超迷岩, 又有喜蔭 ...
等我都努力d搵多d毒藥先

哈哈哈.!!   迷岩我好少品種乍(慢慢加)   .  喜蔭未必再加了(因冇位).

原帖由 ann 於 2007-8-29 17:05 發表
得啦你地三個都好.........毒    
輪流 post 的迷岩出黎  各有各靚

一齊la  , 4 個先夠腳! heeheee

原帖由 soniamok 於 2007-8-29 20:20 發表
今日放工又去咗花墟行一轉,因為要買盆俾我 d 迷岩用  
係花X度見到有幾款品種既喜蔭呀,同埋繽X都返咗新貨添,
GOODluck20x 你快 d 飛撲去入貨啦  

見花X果 d 喜蔭質素唔錯,我都有點猶豫買唔買黎玩吓,
好在最終都忍得住手~   目前都係照顧好我 d 迷岩先

wo....... 明日一定要去走番轉先得 !!  我 lunch time 後出差回程可以.....去...花墟 .
謝謝熱心花友  soniamok 報料 !!   我e+ target & . anyway 謝謝 x 1000!!

若吾介意走莖 , 遲d我留比妳la .

強列要求 #157 帖加分!!!!!!    :icon36 :icon36

回復

ayclui 發表於 2007-8-30 23:01:09 |顯示全部樓層
GOODluck20x有無去到掃貨呀?
回復