美女農友俱樂部+花版の友聚會@元朗 Yoho Town 住客會所宴會廳

作者: BanbieChan 發表于 2009-5-10 19:44:17
27283 610
亞實 發表於 2009-5-11 09:47:13 |顯示全部樓層
其實會唔會太多飲品呢?
回復

ht333147 發表於 2009-5-11 09:47:21 |顯示全部樓層
1.斑比 (HK$30.- 及 8吋自家種水果芝士凍餅)
2.惡姨 (HK$30.&杏仁凍豆腐 )
3.littlecuitegirl(HK$30.& 2打紙包飲品)
4.oneonewe(HK$30.& 10人份量の飲品-可口可樂)
5.goldenretriver (HK30.& 飲品: Mr. Juixy橙汁,  ...
BanbieChan 發表於 2009-5-11 09:29

24.ht333147 ( HK$30. 未想到帶什麼食物 )
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-11 09:50:16 |顯示全部樓層
3.littlecuitegirl(HK$30.& 2打紙包飲品)
4.oneonewe(HK$30.& 10人份量の飲品-可口可樂)
5.goldenretriver (HK30.& 飲品: Mr. Juixy橙汁, 蘋果汁各2L)
6.nuage$30(未決定係飲品定食物)
7.阿四(hk$30 & 2磅老水雞翼)
8.cky(hk$30 & 10人份咖哩魚旦)
9.vincentma (HK$30 & 要搵阿 maid整 D 印尼野食,名稱未決定)
10.mandywowo(HK$30.& 10人份量の飲品-忌廉)
11.jicjicmom (HK$30 要想想整乜野去食 )
12.小寶(HK$30 + 泰式肉碎basil炒飯)
13.阿忻(HK$30 and 自家製馬仔)
14.fianfumy (HK$30 & 花生酥  )
15.may.sun(HK$30,未決定整乜野)
16.cobie(HK$30.- & 自家出品咸肉粽 30-40隻)
17.sifenamok (HK$30 要想想整乜野去食, 可能整PUFF )
18. farfeifar(HK$30 未諗到整咩~)
19,20.Cathy+Lawrence (HK$60.不過要諗吓整咩嘢食物先)
21. 小白 (HK$30. Mr Juicy... Peach Appple + Aloevera x 4L)
22. newbie (HK$30 要諗吓整咩嘢食物先)
23. aala (HK$30 & 豆漿 4L)
24.ht333147 ( HK$30. 未想到帶什麼食物 )
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-11 09:51:37 |顯示全部樓層
其實會唔會太多飲品呢?
sifenamok 發表於 2009-5-11 09:47

所以建議仲未諗到整咩嘅~

可以考慮 pizza 、粥、粉、麵、三文治
. . . .
回復

farfeifar 發表於 2009-5-11 10:08:39 |顯示全部樓層
84# BanbieChan
我會整d好飽肚o既野hehe~
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-11 10:10:05 |顯示全部樓層
84# BanbieChan
我會整d好飽肚o既野hehe~
farfeifar 發表於 2009-5-11 10:08

謝謝你~
回復

farfeifar 發表於 2009-5-11 10:12:10 |顯示全部樓層
5.goldenretriver (HK30.& 飲品: Mr. Juixy橙汁, 蘋果汁各2L)
9.vincentma (HK$30 & 要搵阿 maid整 D 印尼野食,名稱未決定)
10.mandywowo(HK$30.& 10人份量の飲品-忌廉)
11.jicjicmom (HK$30 要想想整乜野去食 )
16.cobie(HK$30.- & 自家出品咸肉粽 30-40隻)
17.sifenamok (HK$30 要想想整乜野去食, 可能整PUFF )
18. farfeifar(HK$30 諗到喇!!!整壽司啦!)

19,20.Cathy+Lawrence (HK$60.不過要諗吓整咩嘢食物先)
21. 小白 (HK$30. Mr Juicy... Peach Appple + Aloevera x 4L)
回復

新仔 發表於 2009-5-11 10:12:43 |顯示全部樓層
好開心呀! 如果有份玩就好喇!
回復

惡姨 發表於 2009-5-11 10:14:24 |顯示全部樓層
你飛返黎啦, 黎啦, 黎啦, 不過唔以帶埋D H1N1 黎喎
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-11 10:14:47 |顯示全部樓層
好開心呀! 如果有份玩就好喇!
新仔 發表於 2009-5-11 10:12

新仔大佬

如果你有份嚟就好喇

你整D嘢咁好味
回復

llaus 發表於 2009-5-11 10:22:06 |顯示全部樓層
咁就要帶齊成班 crew 來啦
回復

crazycat 發表於 2009-5-11 10:24:38 |顯示全部樓層
攪咩?我都係元朗村姑喎...
回復

新仔 發表於 2009-5-11 10:31:21 |顯示全部樓層
你飛返黎啦, 黎啦, 黎啦, 不過唔以帶埋D H1N1 黎喎
惡姨 發表於 2009-5-11 10:14

咁我戴番個口罩先
回復

新仔 發表於 2009-5-11 10:33:04 |顯示全部樓層
新仔大佬http://lanshinetweb.myweb.hinet.net/msn/l_word/lw%20(117).gif

http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(9).gif如果你有份嚟就好喇

你整D嘢咁好味http://shiehcho22.myweb.hinet. ...
BanbieChan 發表於 2009-5-11 10:14

係呀, 我都好掛住公主.....D凍餅呀!
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-11 10:35:55 |顯示全部樓層
攪咩?我都係元朗村姑喎...
crazycat 發表於 2009-5-11 10:24

元朗村姑~報名啦~
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-11 10:37:11 |顯示全部樓層
係呀, 我都好掛住公主.....D凍餅呀!
新仔 發表於 2009-5-11 10:33

我依家想食牌壽司啵~
回復

pauline 發表於 2009-5-11 10:42:52 |顯示全部樓層
~咁遠有難度
回復

crazycat 發表於 2009-5-11 10:48:07 |顯示全部樓層
http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(65).gif元朗村姑~報名啦~
BanbieChan 發表於 2009-5-11 10:35

我睇左啦...但要整咁多人既野食...有難度...同埋果日我約左人下午四點去彭福影相...如果我只係到1個鐘左右...照俾30蚊...唔整野食...得唔得呀?

我都好想黎認識下大家...
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-11 10:53:05 |顯示全部樓層
我睇左啦...但要整咁多人既野食...有難度...同埋果日我約左人下午四點去彭福影相...如果我只係到1個鐘左右...照俾30蚊...唔整野食...得唔得呀?

我都好想黎認識下大家... ...
crazycat 發表於 2009-5-11 10:48

可以~

歡迎你來參加吖
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-11 10:54:01 |顯示全部樓層
18. farfeifar(HK$30 諗到喇!!!整壽司啦!)
25.crazycat
回復