美女農友俱樂部+花版の友聚會@元朗 Yoho Town 住客會所宴會廳

作者: BanbieChan 發表于 2009-5-10 19:44:17
27276 610
SandyWong 發表於 2009-5-11 22:48:47 |顯示全部樓層
好想去,但係23号已經有約
回復

cobie 發表於 2009-5-11 22:48:54 |顯示全部樓層
173# BanbieChan

手快有,手慢無?
回復

may.sun 發表於 2009-5-11 22:56:20 |顯示全部樓層
我幫你手啦﹗
nuage 發表於 2009-5-11 00:40

thx nuage~~
回復

Agnes 發表於 2009-5-11 22:59:23 |顯示全部樓層
嘩!真係好熱閙, 好人齊, 可惜我去唔到, 得個恨字.
回復

may.sun 發表於 2009-5-11 22:59:57 |顯示全部樓層
公主你要出定50這number la,等人g道剩下多少位嘛
回復

may.sun 發表於 2009-5-11 23:01:08 |顯示全部樓層

1.斑比 (HK$30.- 及 8吋自家種水果芝士凍餅)
2.惡姨 (HK$30.&杏仁凍豆腐 )
3.littlecuitegirl(HK$30.& 2打紙包飲品)
4.oneonewe(HK$30.& 10人份量の飲品-可口可樂)
5.goldenretriver (HK30.& 飲品: Mr. Juixy橙汁, 蘋果汁各2L)
6.nuage$30(HK$30.&酸辣鳳爪)
7.阿四(hk$30 & 2磅老水雞翼)
8.cky(hk$30 & 10人份咖哩魚旦)
9.vincentma (HK$30 & 印尼小食,名稱:Rempeyek)
10.mandywowo(HK$30.& 10人份量の飲品-忌廉)
11.jicjicmom (HK$30 要想想整乜野去食 )
12.小寶(HK$30 + 泰式肉碎basil炒飯)
13.阿忻(HK$30 and 自家製馬仔)
14.fianfumy (HK$30 & 花生酥  )
15.may.sun(HK$30,未決定整乜野)
16.cobie(HK$30.- & 自家出品咸肉粽 30-40隻+愛心炒麵同好味三文治)
17.sifenamok (HK$30 要想想整乜野去食, 可能整PUFF )
18. farfeifar(HK$30 諗到喇!!!整壽司啦!)
19,20.Cathy+Lawrence (HK$60.& 印尼九層糕)
21. 小白 (HK$30. Mr Juicy... Peach Appple + Aloevera x 4L)
22. newbie (HK$30 要諗吓整咩嘢食物先)
23. aala (HK$30 & 豆漿 4L)
24.ht333147 ( HK$30. 未想到帶什麼食物 )
25.crazycat
26.花草之家 (hk$30.- 西餅)
27.格子(HK$30. 未想到帶咩食物)
28.HK88688(HK$30. 青咖哩雞)
29. yuwaiman (HK$30, 醉雞翼 / 醉牛, 果朝要返工. 如果趕唔切就買現成的入嚟啦)
30. mandm (HK$30, 糯米糍)
31.WAH ((hk$30+未定)
32. catcatduck < $ 30 未想到帶咩食物 >
33, 34. sisterpig+andy (HK$60, 蜜糖烤八爪魚丸)
35.黑仔天(hk$30, 木糠布丁 兩盤)
36.laitungfamily (hk$30.- 蛋撻)
37.gtrnismo (hk$30.- 零食)
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
回復

fianfumy 發表於 2009-5-11 23:43:24 |顯示全部樓層

thank you

sorry睇漏
原來要重新copy 一次
gtrnismo 發表於 2009-5-11 22:41

哎呀 ...見到你會出來 , 真開心呀 !
回復

Jennie 發表於 2009-5-12 00:07:47 |顯示全部樓層
呢幾日勁忙呀!我梗會嚟啦,我住得遠,不過見大家冇咩飽肚嘢食,我就整個星洲炒米啦!到時唔熱唔好怪我呀!

3.littlecuitegirl(HK$30.& 2打紙包飲品)
4.oneonewe(HK$30.& 10人份量の飲品-可口可樂)
5.goldenretriver (HK30.& 飲品: Mr. Juixy橙汁, 蘋果汁各2L)
9.vincentma (HK$30 & 印尼小食,名稱:Rempeyek)
10.mandywowo(HK$30.& 10人份量の飲品-忌廉)
11.jicjicmom (HK$30 要想想整乜野去食 )
16.cobie(HK$30.- & 自家出品咸肉粽 30-40隻+愛心炒麵同好味三文治)
17.sifenamok (HK$30 要想想整乜野去食, 可能整PUFF )
18. farfeifar(HK$30 諗到喇!!!整壽司啦!)
19,20.Cathy+Lawrence (HK$60.& 印尼九層糕)
21. 小白 (HK$30. Mr Juicy... Peach Appple + Aloevera x 4L)
24.ht333147 ( HK$30. 未想到帶什麼食物 )
25.crazycat
29. yuwaiman (HK$30, 醉雞翼 / 醉牛, 果朝要返工. 如果趕唔切就買現成的入嚟啦)
32. catcatduck < $ 30 未想到帶咩食物 >
33, 34. sisterpig+andy (HK$60, 蜜糖烤八爪魚丸)
38.Jennie (hk$30.   星洲炒米)
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
回復

fianfumy 發表於 2009-5-12 00:13:51 |顯示全部樓層
Jennie  ... 點會怪你 , 你住咁遠 , 有你的美食已好足夠好開心啦 !
回復

Jennie 發表於 2009-5-12 00:26:21 |顯示全部樓層
我冇咩美食呀!見你哋話冇咩飽肚嘢嘛,諗諗下,可以整個台灣牛肉涷添!
回復

athernas 發表於 2009-5-12 00:29:48 |顯示全部樓層
去唔到就一路唔想CLICK入黎睇,唉早知就就算。現在就
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-12 00:32:05 |顯示全部樓層
台灣牛肉涷~
回復

Jennie 發表於 2009-5-12 00:37:23 |顯示全部樓層
BanbieChan 發表於 2009-5-12 00:32

公主你係咪好想食呢?你買D靚牛腩我整比你食啦!涷架,可以放响雪櫃,得閒攞出嚟食兩舊!
回復

fianfumy 發表於 2009-5-12 00:40:13 |顯示全部樓層
公主你係咪好想食呢?你買D靚牛腩我整比你食啦!涷架,可以放响雪櫃,得閒攞出嚟食兩舊!
Jennie 發表於 2009-5-12 00:37

好特別 ...攪到我都好想食喎
回復

may.sun 發表於 2009-5-12 00:40:48 |顯示全部樓層
牛 jin ok ma??
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-12 00:45:10 |顯示全部樓層

教我整....
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-5-12 00:45:32 |顯示全部樓層

我又要食,搵日去你話頌安果度買,再教我整吖~~~
回復

Jennie 發表於 2009-5-12 00:46:56 |顯示全部樓層
牛 jin ok ma??
may.sun 發表於 2009-5-12 00:40

我冇試過用牛展喎,炆得腍就得架喇!用豬皮裏面的骨膠原做成啫喱咁,裏面包住牛肉!
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-12 00:48:40 |顯示全部樓層
仲有2位咋~
25.crazycat
38.Jennie (hk$30.   星洲炒米)
39.
40.
回復

襲人 發表於 2009-5-12 00:59:59 |顯示全部樓層
哇好多人去喎~
不過我23號要返工呢>"<
各位玩開心D
回復