美女農友俱樂部+花版の友聚會@元朗 Yoho Town 住客會所宴會廳

作者: BanbieChan 發表于 2009-5-10 19:44:17
27294 610
惡姨 發表於 2009-5-12 11:01:19 |顯示全部樓層
40人定50人呀?? 公主
回復

Minijack 發表於 2009-5-12 11:10:32 |顯示全部樓層
我都係半個元朗人呀!  睇大家報名報得咁開心...我都想去..

不過逢星期六都要上日文+跳舞直落到好夜...又無得參加啦 ...大家玩得開心D !
回復

pauline 發表於 2009-5-12 11:19:52 |顯示全部樓層
我要開工, 無得來€~
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-12 11:20:22 |顯示全部樓層
40人定50人呀?? 公主
惡姨 發表於 2009-5-12 11:01

場地最多容納50人

不過唔想咁逼所以定40先
回復

惡姨 發表於 2009-5-12 11:28:26 |顯示全部樓層
咁都啱, 唔好太迫, 大家會開心D
回復

lamolympia 發表於 2009-5-12 11:49:27 |顯示全部樓層
預埋我and My Honey,我會帶飲品來!支
回復

sammyzoe 發表於 2009-5-12 12:37:11 |顯示全部樓層
BanbieChan
又有聚會?.?.........
你地就好啦成日都可以抽到時間去玩,
近月公司多左好多野做呀......連假日都要開工>___<"
莫講話玩呀....就連照顧植物既時間都無,
好在佢地都好生性快高長大無死到炸.
回復

lamolympia 發表於 2009-5-12 14:18:15 |顯示全部樓層
吥、無位喔?好失望啊!十位好嗎?
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-5-12 14:33:34 |顯示全部樓層
公主,有一個問題噃,D飲品拎到去可能冇野雪住,會唔凍噃...........
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-12 14:35:02 |顯示全部樓層
1.斑比 (HK$30.- 及 8吋自家種水果芝士凍餅)
2.惡姨 (HK$30.&杏仁凍豆腐 )
3.littlecuitegirl(HK$30.& 2打紙包飲品)
4.oneonewe(HK$30.& 10人份量の飲品-可口可樂)
5.goldenretriver (HK30.& 飲品: Mr. Juixy橙汁, 蘋果汁各2L)
6.nuage$30(HK$30.&酸辣鳳爪)
7.阿四(hk$30 & 2磅老水雞翼)
8.cky(hk$30 & 10人份咖哩魚旦)
9.vincentma (HK$30 & 印尼小食,名稱:Rempeyek)
10.mandywowo(HK$30.& 10人份量の飲品-忌廉)
11.jicjicmom (HK$30 要想想整乜野去食 )
12.小寶(HK$30 + 泰式肉碎basil炒飯)
13.阿忻(HK$30 and 自家製馬仔)
14.fianfumy (HK$30 & 花生酥  )
15.may.sun(HK$30,未決定整乜野)
16.cobie(HK$30.- & 自家出品咸肉粽 30-40隻+愛心炒麵同好味三文治)
17.sifenamok (HK$30 要想想整乜野去食, 可能整PUFF )
18. farfeifar(HK$30 諗到喇!!!整壽司啦!)
19,20.Cathy+Lawrence (HK$60.& 印尼九層糕)
21. 小白 (HK$30. Mr Juicy... Peach Appple + Aloevera x 4L)
22. newbie (HK$30 要諗吓整咩嘢食物先)
23. aala (HK$30 & 豆漿 4L)
24.ht333147 ( HK$30. 未想到帶什麼食物 )
25.crazycat
26.花草之家 (hk$30.- 西餅)
27.格子(HK$30. 未想到帶咩食物)
28.HK88688(HK$30. 青咖哩雞)
29. yuwaiman (HK$30, 醉雞翼 / 醉牛, 果朝要返工. 如果趕唔切就買現成的入嚟啦)
30. mandm (HK$30, 糯米糍)
31.WAH ((hk$30+未定)
32. catcatduck < $ 30 未想到帶咩食物 >
33, 34. sisterpig+andy (HK$60, 蜜糖烤八爪魚丸)
35.黑仔天(hk$30, 木糠布丁 兩盤)
36.laitungfamily (hk$30.- 蛋撻)
37.gtrnismo (hk$30.- 零食)
38.Jennie (hk$30.   星洲炒米)
39.茉莉花 (hk$30. + 飽肚類, 未決定)
40.alextang(未決定都報名先)
41.42.lamolympia x2 (hk$60.-)
lamolympia

由於甜品及飲品數量經已太多喇~請你準備其他食品
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-12 14:36:33 |顯示全部樓層
公主,有一個問題噃,D飲品拎到去可能冇野雪住,會唔凍噃...........
littlecuitegirl 發表於 2009-5-12 14:33

呢個我會跟進的~謝謝你提醒
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-5-12 14:41:11 |顯示全部樓層
http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(76).gif呢個我會跟進的~謝謝你提醒
BanbieChan 發表於 2009-5-12 14:36

唔駛客氣~~~
回復

cobie 發表於 2009-5-12 14:41:49 |顯示全部樓層
一個大膠箱,七仔買冰放膠袋.drinks在面.
回復

may.sun 發表於 2009-5-12 14:42:00 |顯示全部樓層
http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(76).gif呢個我會跟進的~謝謝你提醒
BanbieChan 發表於 2009-5-12 14:36

揾個發布膠箱+7仔買冰lor~
回復

cobie 發表於 2009-5-12 14:44:02 |顯示全部樓層
要令外準備枱放食物嗎?還是分佈在4張枱,'4圍走'取食物.
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-12 14:45:52 |顯示全部樓層
揾個發布膠箱+7仔買冰lor~
may.sun 發表於 2009-5-12 14:42
一個大膠箱,七仔買冰放膠袋.drinks在面.
cobie 發表於 2009-5-12 14:41

心 0 相通啵~
回復

fianfumy 發表於 2009-5-12 14:48:26 |顯示全部樓層
小小提議 ....
如果有D食物要 "番熱" , 有冇人可帶 "gas " 爐 + gas 呀  , 當然那些食物最好是用錫紙盆 .
但唔知場地會否比帶入去試用 , 終於是明火 ...
回復

BanbieChan 發表於 2009-5-12 15:06:19 |顯示全部樓層
小小提議 ....
如果有D食物要 "番熱" , 有冇人可帶 "gas " 爐 + gas 呀  , 當然那些食物最好是用錫紙盆 .
但唔知場地會否比帶入去試用 , 終於是明火 ...
fianfumy 發表於 2009-5-12 14:48

fianfumy

謝謝你的建議~

等其他出席成員落實準備咩食品後

may.sunnuage會統籌及作出安排的
回復

cobie 發表於 2009-5-12 15:06:40 |顯示全部樓層
我可電磁爐,無火,快靚正.
回復

may.sun 發表於 2009-5-12 15:06:58 |顯示全部樓層
yes..don't worry
回復