13/4 美女農友俱樂部聚會@大棠荔枝園

作者: BanbieChan 發表于 2009-3-31 10:53:29
20103 321
vincentma 發表於 2009-4-11 20:13:28 |顯示全部樓層
無乜所為!咁難得咁齊人!最多唔出去,係BBQ場都得架!唔好俾天氣影響心情!最緊要唔係黃雨、黑雨就得啦!
回復

farfeifar 發表於 2009-4-11 21:13:46 |顯示全部樓層
照去!!照去!!!
落雨也不怕, 落雪也不怕,
it's really didn't matter
係得返呢d rapper...
回復

littlecuitegirl 發表於 2009-4-12 02:10:20 |顯示全部樓層
我都覺得落雨去都冇咩所謂,因為佢bbq果度有瓦遮頭,而且都好大吓,唔會怕大雨會濕身,不過其他活動就可能要取消喇,希望天公造美,可以好似哩幾日咁好天啦^.^
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-12 09:57:00 |顯示全部樓層

太好喇~雖然天文台預測聽日天氣可能唔太好,但己報名出席美女農友同花友仍然支持,暫日仲未有人表示會缺席,仲有美女農友繼續報名添

美女農友俱樂部 4 月份聚會

日期:2009年4月13日

時間:上午11時至下午4時30分

活動概要:

與美女農友花友見面交流、種子及小苗分享,參與大棠荔枝園の活動

http://yl.com.hk/taitong/index.htm

收費:

野火樂~成人每位(燒烤包1份、水1支及入場費)$70.- ,3-11歲小童$60.-(燒烤包1份、水1支及入場費)

另外可以自行買活動套票每位$40.-

套票活動: (以下任選 3 項)

沙圈騎馬一圈;
牛牛車遊山莊一圈;
撈金魚;
甘荀餵飼馬匹;
鮮草餵飼小動物;
魚糧餵飼錦鯉魚
有機製成品一瓶;
有機蔬果一包。 (上述2項換完即止)

因為想知有幾多人 , 睇下可唔可以安排24座 / 旅遊車 , 所以呢, 請登記番邊位係自行入去荔枝園, 邊位要約埋一齊坐車入去 , 等我地好d預人數 ~

由市區入去 :
領隊:積媽10:15 響佐敦裕華國貨 - 佐丹奴門口等 , 如果人數夠 16人 , 就可以包車自行去荔枝園 , 如不足 16人 , 就入元朗會合大家先

1. 積媽
2. 積爸
3. KandT (我由市區入呀, 24坐預埋我, thanks!)
4. mandywowo (希望有車車坐)

自行到荔枝園 :
領隊:may.sun 11:00 大棠荔枝園入口集合

1-6. Jennie X 6人 + 2 X 汪汪  (我地都係自己去,希望唔會盪失路!)
7. oneonewe (我會帶2隻金毛入去, call街車,有冇人一齊??)
8. sifenamok
9. may.sun
10-11. atheras + athernas 的管家佬
12.Peggy
13-14.yuen-w + my son (揸車 ~ 要人帶路幫手)
15.nuage (會晏D到)
16.Vincentma (跟實亞實)
17-18.大眼妹 & 大眼B (報住先)

喺元朗會合:
領隊:小寶 10:45 元朗廣場集合

1.斑比
2.農夫
3.littlecuitegirl
4.cobie
5.mimi
6. 麵包樹
7-8.軒軒 x 2
9.WAH
10.red-dots.com

磨菇、Fian + 囡囡  (有事會再confirm)

如果再有美女農友有興趣出席今次活動,歡迎隨時加入~
回復

vincentma 發表於 2009-4-12 11:13:31 |顯示全部樓層
公主既號召力驚人!add6icon
回復

Cy321 發表於 2009-4-12 11:23:58 |顯示全部樓層
邊個可以幫我報名呀
仲有係沙田點去元朗呀
回復

athernas 發表於 2009-4-12 11:25:08 |顯示全部樓層
唔怕啦照去,就算落雨都唔會落幾個鍾呱.
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-12 12:29:20 |顯示全部樓層
邊個可以幫我報名呀
仲有係沙田點去元朗呀
Cy321 發表於 2009-4-12 11:23

請提供沙田去元朗公共交通路線~
回復

Cy321 發表於 2009-4-12 12:33:42 |顯示全部樓層
228# BanbieChan

唔該公主幫我報名丫.....
回復

Cy321 發表於 2009-4-12 12:35:14 |顯示全部樓層
229# Cy321

我會係元朗廣場集合
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-12 12:46:58 |顯示全部樓層
太好喇~雖然天文台預測聽日天氣可能唔太好,但己報名出席美女農友同花友仍然支持,暫日仲未有人表示會缺席,仲有美女農友繼續報名添

美女農友俱樂部 4 月份聚會

日期:2009年4月13日

時間:上午11時至下午4時30分

活動概要:

與美女農友花友見面交流、種子及小苗分享,參與大棠荔枝園の活動

http://yl.com.hk/taitong/index.htm

收費:

野火樂~成人每位(燒烤包1份、水1支及入場費)$70.- ,3-11歲小童$60.-(燒烤包1份、水1支及入場費)

另外可以自行買活動套票每位$40.-

套票活動: (以下任選 3 項)

沙圈騎馬一圈;
牛牛車遊山莊一圈;
撈金魚;
甘荀餵飼馬匹;
鮮草餵飼小動物;
魚糧餵飼錦鯉魚
有機製成品一瓶;
有機蔬果一包。 (上述2項換完即止)

因為想知有幾多人 , 睇下可唔可以安排24座 / 旅遊車 , 所以呢, 請登記番邊位係自行入去荔枝園, 邊位要約埋一齊坐車入去 , 等我地好d預人數 ~

由市區入去 :
領隊:積媽10:15 響佐敦裕華國貨 - 佐丹奴門口等 , 如果人數夠 16人 , 就可以包車自行去荔枝園 , 如不足 16人 , 就入元朗會合大家先

1. 積媽
2. 積爸
3. KandT (我由市區入呀, 24坐預埋我, thanks!)
4. mandywowo (希望有車車坐)

自行到荔枝園 :
領隊:may.sun 11:00 大棠荔枝園入口集合

1-6. Jennie X 6人 + 2 X 汪汪  (我地都係自己去,希望唔會盪失路!)
7. oneonewe (我會帶2隻金毛入去, call街車,有冇人一齊??)
8. sifenamok
9. may.sun
10-11. atheras + athernas 的管家佬
12.Peggy
13-14.yuen-w + my son (揸車 ~ 要人帶路幫手)
15.nuage (會晏D到)
16.Vincentma (跟實亞實)
17-18.大眼妹 & 大眼B (報住先)

喺元朗會合:
領隊:小寶 10:45 元朗廣場集合

1.斑比
2.農夫
3.littlecuitegirl
4.cobie
5.mimi
6. 麵包樹
7-8.軒軒 x 2
9.WAH
10.red-dots.com
11.Cy321

磨菇、Fian + 囡囡  (有事會再confirm)

如果再有美女農友有興趣出席今次活動,歡迎隨時加入~
回復

軒軒 發表於 2009-4-12 12:50:52 |顯示全部樓層
http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(21).gif請提供沙田去元朗公共交通路線~
BanbieChan 發表於 2009-4-12 12:29

269D呀!
回復

Cy321 發表於 2009-4-12 12:54:48 |顯示全部樓層
232# 軒軒

唔該軒軒....
回復

Cy321 發表於 2009-4-12 12:56:29 |顯示全部樓層
231# BanbieChan

唔該公主......明天見啦.....
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-12 12:58:44 |顯示全部樓層
231# BanbieChan

唔該公主......明天見啦.....
Cy321 發表於 2009-4-12 12:56

謝謝你參與~請check pm
回復

小寶 發表於 2009-4-12 13:11:58 |顯示全部樓層
邊個可以幫我報名呀
仲有係沙田點去元朗呀
Cy321 發表於 2009-4-12 11:23 AM

係GE, 公主總大隊長~

沙田元朗交通:

269D

...在12. 元朗市"元朗警署"落車, 過馬路去元朗廣場後面條街集合
http://kmb.hk/chinese.php?page=s ... rom=&select_to=
回復

Cy321 發表於 2009-4-12 13:54:22 |顯示全部樓層
係GE, 公主總大隊長~

沙田元朗交通:

269D

...在12. 元朗市"元朗警署"落車, 過馬路去元朗廣場後面條街集合
http://kmb.hk/chinese.php?page=s ... elect_from=&sel ...
小寶 發表於 2009-4-12 13:11

唔該小寶
回復

yuen-w 發表於 2009-4-12 14:01:17 |顯示全部樓層
"元朗廣場後面條街"係唔係指安信街呀?
回復

BanbieChan 發表於 2009-4-12 14:24:08 |顯示全部樓層
"元朗廣場後面條街"係唔係指安信街呀?
yuen-w 發表於 2009-4-12 14:01

小寶遲D會覆你架~
回復

fianfumy 發表於 2009-4-12 15:04:44 |顯示全部樓層
公主 :唔好意思 , 我會視乎明日天氣而定 , 因為帶住 "馬騮女"我會麻煩D呀 ...
回復