積積媽的瓜瓜菜菜果果 (UPDATE @10/5/2012 )

作者: JicJicmom 發表于 2009-1-6 09:38:41
324384 4062
muitau 發表於 2009-7-19 00:20:01 |顯示全部樓層
大西北都係無咩風呀,晏晝無野做走去訓左個晏覺!
我同男友打算睇下今晚個風點勁法!
回復

muitau 發表於 2009-7-19 00:21:52 |顯示全部樓層
積媽你個天台而家好似有一場好大型既魔術將會上演咁
回復

fishinglok 發表於 2009-7-19 00:34:40 |顯示全部樓層
哈哈~我今早返公司, 都係用o左一福10呎o既遮光網又係要o黎咁用呀, o的遮光網另一用途就係打風時用.
回復

Jennie 發表於 2009-7-19 19:03:18 |顯示全部樓層
積媽,你個天台真係好有神秘感喎!唉,我都未收到破瓌報告,睇嚟D嘢都係兇多吉少...... 最擔心係你比我果棵圓茄子呀,佢啱啱先出咗兩朵花花,唔知會會吹掉呀!
回復

JicJicmom 發表於 2009-7-19 21:17:11 |顯示全部樓層
1585# Jennie
唔緊要阿 jen ~~ 有咩事我比多棵你都仲得 !
回復

JicJicmom 發表於 2009-7-20 11:57:07 |顯示全部樓層
1580# 花園仔
老師好野 ! 積媽係個電腦白痴 ~ 驚到死 ~~~
回復

maymay靚 發表於 2009-7-20 14:38:29 |顯示全部樓層
積媽:既防風網好掂,,,不過我家勁大風唔 work 喎.
回復

farfeifar 發表於 2009-7-20 16:55:24 |顯示全部樓層
1580# 花園仔
老師好野 ! 積媽係個電腦白痴 ~ 驚到死 ~~~

JicJicmom 發表於 2009-7-20 11:57

你有大夫嘛!
回復

JicJicmom 發表於 2009-7-20 21:02:52 |顯示全部樓層
1588# maymay靚
今次吹唔正所以至咁好彩咋 .....我要想想法子至得 . 打風通常都係吹東北 , 我死梗喇 .......
回復

JicJicmom 發表於 2009-7-20 21:03:35 |顯示全部樓層
1589# farfeifar
大夫一聽到我上上下網大叫 , 會黑面 + 反眼 + 晦氣架 ..........
回復

JicJicmom 發表於 2009-7-20 23:23:44 |顯示全部樓層
嗚 ........ 打風打到九號波都無事 ....好好地響室內就出事.......
發得2棵翠妃珍珠苦瓜 ...... 一棵好彩要拎比公主所以放響公司度咋 .... 呢一棵想比 jennie , 家下無左喇 ...... 嗚 ......
P1170104 (Small).JPG
P1170105 (Small).JPG
死佬好日唔做野, 一做野就整爛野 ......嗚 .....
回復

草民 發表於 2009-7-20 23:29:26 |顯示全部樓層
jennie 不在港,睇唔到,拿拿淋發過一盆。
回復

花園仔 發表於 2009-7-20 23:40:21 |顯示全部樓層
1592# JicJicmom
死佬好日唔做野, 一做野就整爛野 ......嗚 .....
=======================

唔怕啵!
好彩佢係<大夫>唧, 駁骨咁駁咪OK囉!
回復

JicJicmom 發表於 2009-7-20 23:49:31 |顯示全部樓層
1594# 花園仔

老師 ~~~~~ 呢2條爛鬼鐵線咪個死佬篤落去架囉 !!!! 正死佬 !!!!!
回復

悠悠草 發表於 2009-7-21 00:20:20 |顯示全部樓層
1594# 花園仔

唔怕啵!
好彩佢係<大夫>唧, 駁骨咁駁咪OK囉!

邊個識駁骨呀, 可唔可以幫我棵洛神花駁骨呀!
回復

JicJicmom 發表於 2009-7-21 00:40:32 |顯示全部樓層
1596# 悠悠草

悠悠草 ~~~ 你當係剪頂囉 ~~
斷左呢枝當係杆插喇 ~~ 得架 , 你試下喇 ~~~ ^^
回復

Jennie 發表於 2009-7-21 05:16:31 |顯示全部樓層
jennie 不在港,睇唔到,拿拿淋發過一盆。
草民 發表於 2009-7-20 23:29

邉個話我睇唔到! 你哋唔好講我瓌話呀,我實睇到嫁!
積媽,我諗我番嚟都有排搞我個花園喇,今日先收到破瓌報告,個花園冇咩樹喎,(聽講咋,都唔知係真定假!)
回復

farfeifar 發表於 2009-7-21 10:37:43 |顯示全部樓層
1594# 花園仔

老師 ~~~~~ 呢2條爛鬼鐵線咪個死佬篤落去架囉 !!!! 正死佬 !!!!!
JicJicmom 發表於 2009-7-20 23:49

我個腦海幻想阿大夫好好心機咁插d支落去
諗住你會讚佢叻叻
跟住啪一聲斷o左, 大夫...
回復

BanbieChan 發表於 2009-7-21 10:43:13 |顯示全部樓層

好攪笑~
回復

mono 發表於 2009-7-21 11:40:46 |顯示全部樓層

好攪笑~ http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(105).gif
BanbieChan 發表於 2009-7-21 10:43

X 2 嘲笑.gif
回復