支持2009年香港園館AV展

作者: 比得大帝 發表于 2008-11-22 11:27:16
12652 133
比得大帝 發表於 2009-2-9 10:38:02 |顯示全部樓層
不過我認為 simon 係時候做個決定
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-2-9 10:42:10 |顯示全部樓層
而家講緊維園花展?定HKPLants AV 展先?

兩樣野喎!

攪 HKPlants AV 展可以係花友自發性活動!

但維園花展就唔得囉!點都應該要有管理員/版主參與或者有指示啊!
回復

比得大帝 發表於 2009-2-9 10:43:57 |顯示全部樓層
個主題係  2009年香港園館AV展
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-2-9 10:48:43 |顯示全部樓層
OK,咁我覺得香港園館AV展係可以自己攪嘅,但要管理員比 guideline 囉,有 d 乜野做得,乜野唔做得,要講聲先囉!費事做錯野就唔好啦!
回復

maggielawkm 發表於 2009-2-9 10:50:22 |顯示全部樓層
OK,咁我覺得香港園館AV展係可以自己攪嘅,但要管理員比 guideline 囉,有 d 乜野做得,乜野唔做得,要講聲先囉!費事做錯野就唔好啦!
虛宿寶瓶 發表於 9-2-2009 10:48

有架~~ 管理員有出聲~比左 guideline 架~~ 就係「等」
回復

比得大帝 發表於 2009-2-9 10:59:49 |顯示全部樓層
我們不可以在沒有授權下以 香港園藝館 名義搞嘢

如果衰咗會影響  香港園藝館  嘅聲譽
回復

kwanyeehui 發表於 2009-2-9 11:02:29 |顯示全部樓層

咁就易啦! 有錢租場就得.
地點 : 沙田大會堂.
好似香港蘭藝會咁.

不過我睇您地只係要求去酒樓開雀局聚一聚,
帶D av 出黎show下,
夾錢食一餐算數.
係唔係呀!
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-2-9 11:06:54 |顯示全部樓層
咁就易啦! 有錢租場就得.
地點 : 沙田大會堂.
好似香港蘭藝會咁.

不過我睇您地只係要求去酒樓開雀局聚一聚,
帶D av 出黎show下,
甲錢食一餐算數.
係唔係呀! ...
kwanyeehui 發表於 2009-2-9 11:02

我就係咁嘅意思!唔對外開放,咪唔會攪出事囉!
回復

比得大帝 發表於 2009-2-9 13:54:59 |顯示全部樓層
唔對外開放唔等於唔會出事, 假如訂咗場又收唔夠錢, 最後攪唔成又冇錢俾場租...., 有人話花展有黑幕........, 有人話某人乘機呃錢.......... (可能我想得太多)

還有一點, 如果有留意簽名的人仕, 可以發覺過往幾屆參展的中堅份子大部份都沒有簽名, 隨時可以up得出十個以上, 你有冇覺得奇怪?
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-2-9 14:06:42 |顯示全部樓層
咁我又唔清楚邊個係,邊個唔係喎!

成件事都係怪架啦!版主唔見左,我地連一個籍口都冇聽過!屋企有事、xx有事、真係好忙、諸如此類、真真假假,都比句我地交代一下,搵番個人話下事先呀!

AV 版好似孤兒仔咁!話之你問乜,都冇人企出黎講句野!咁即係點?
回復

maggielawkm 發表於 2009-2-9 14:10:37 |顯示全部樓層
下~~~~ 有古怪野???
會係咩樹呀 
回復

比得大帝 發表於 2009-2-9 14:34:57 |顯示全部樓層
你諗吓, 舊年有40人參展, 這40人中有在這裏簽名的只有幾個, 結論係:

1. 另外果三十幾人唔支持繼續攪香港園藝館AV展, 攪咗佢地都唔參加, or
2. 另外果三十幾人會自己攪, or
3. 另外果三十幾人覺得我哋哩三十幾人玩簽名好無聊, 實攪唔成, 齋UP, or
4. 另外果三十幾人睇唔到哩個POST, or...........you  name it
回復

maggielawkm 發表於 2009-2-9 14:47:12 |顯示全部樓層

唔好咁快下結論~~ 係懷疑姐~~~

咁等我扮下金田一先~~

1. 另外果三十幾人唔支持繼續攪香港園藝館AV展, 攪咗佢地都唔參加  <<<<<<(哩個至古怪~ 點解佢地參加完之後會唔支持哩)
2. 另外果三十幾人會自己攪, or <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<(另起爐joe 唔奇怪~ 香港而家好多小圏子活動)
3. 另外果三十幾人覺得我哋哩三十幾人玩簽名好無聊, 實攪唔成, 齋UP, or <<<(哩個都有d 古怪~~ 點解佢地覺得係齋UP實攪唔成哩~ 唔通佢地知內情~ 佢地知 g 大實唔返? s 大又實唔攪??對整治冇信心? )
4. 另外果三十幾人睇唔到哩個POST, or...........you  name it <<<<<<<<<<(各有各忙,而家好多香港人都係忙,只可以得閒飲茶架炸,睇唔到唔奇啦)
回復

比得大帝 發表於 2009-2-9 15:11:11 |顯示全部樓層
無論結論好, 懷疑好

有咁多AV版中堅份子唔表態, 我就唔夠膽攪花展嘞, 都唔知有結局係點
回復