支持2009年香港園館AV展

作者: 比得大帝 發表于 2008-11-22 11:27:16
12651 133
Purple 發表於 2008-11-26 22:12:19 |顯示全部樓層
發起人 Peter首領
1) loktinyiu 支持
2) lammanfung 支持
3) 亞太支持
4) oneonewe 支持
5) chiman支持
6) David Yes, I'd love to come
7) prodorothyhkg 一定支持
8) 江江  (我無AV..可支持嗎)
9) candyafr (支持支持  )
10) scorpiodinner (想去見識見識一下)
11) kwanyeehui (我都無AV, 精神上支持一下, 除非係年初三團拜 or 星期五)
12) avery ( 我都一樣無AV, 只有幾棵大岩桐 ... 精神上支持一下 ...  )
(13)TongTony  (如時間許可一定支持)
14) Purple (有時間一定支持)
回復

Vinia 發表於 2008-11-26 22:22:04 |顯示全部樓層
發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
6) David Yes, I'd love to come
11) kwanyeehui (我都無AV, 精神上支持一下, 除非係年初三團拜 or 星期五)
12) avery ( 我都一樣無AV, 只有幾棵大岩桐 ... 精神上支持一下 ...  )
15) May支持
回復

yen 發表於 2008-11-26 22:22:53 |顯示全部樓層
發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
15) May支持
16) yen (當然要支持啦 )
回復

比得大帝 發表於 2008-11-26 23:16:31 |顯示全部樓層
估唔到行哥都支持, 一定好多fans
回復

cherrylwy 發表於 2008-11-27 01:51:40 |顯示全部樓層
發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
15) May支持
17) cherrylwy (星期六,日就 '文' 水d,支持住先啦﹗)
回復

Fleur 發表於 2008-11-27 02:33:36 |顯示全部樓層
發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
15) May支持
17) cherrylwy (星期六,日就 '文' 水d,支持住先啦﹗)
18)Fleur 支持(我可以幫手籌備如時間許可,究竟george去咗邊?)
回復

比得大帝 發表於 2008-11-27 10:03:46 |顯示全部樓層
原帖由 Fleur 於 2008-11-27 02:33 發表
18)Fleur 支持(我可以幫手籌備如時間許可,究竟george去咗邊?)

打電話俾佢唔聽又唔覆機
pm 問 Simon又唔答
其他版主又冇提

有點被遺棄的感覺
回復

maggielawkm 發表於 2008-11-27 10:06:06 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-11-27 10:03 發表

打電話俾佢唔聽又唔覆機
pm 問 Simon又唔答
其他版主又冇提

有點被遺棄的感覺

av 版變孤兒版 ???
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-11-27 10:08:08 |顯示全部樓層
佐治心有千千結剪不斷,理還亂add3icon add3icon
回復

八王爺 發表於 2008-11-27 10:10:07 |顯示全部樓層
亞 Peter 同各位花友,12月係全港各大學考試佳期,邊有人得閒回你。仲講明年初搞av展?
不如 Peter首領你搵個場先,到一月尾 莘莘學子考完試一齊搞啦!最好約定幾個熱心助人的 av 友。定咗日期和地點先!
回復

比得大帝 發表於 2008-11-27 10:12:17 |顯示全部樓層
原帖由 八王爺 於 2008-11-27 10:10 發表
亞 Peter 同各位花友,12月係全港各大學考試佳期,邊有人得閒回你。仲講明年初搞av展?

係9月到依家噃
回復

maggielawkm 發表於 2008-11-27 10:19:43 |顯示全部樓層
原帖由 prodorothyhkg 於 2008-11-27 10:08 發表
佐治心有千千結剪不斷,理還亂add3icon add3icon

可能係考試拍拖忙哩 ~~ !!
回復

linlin 發表於 2008-11-27 11:48:29 |顯示全部樓層

回復 46# Fleur 的帖子

發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
15) May支持
19) Linlin 有時間一定支持
回復

比得大帝 發表於 2008-11-27 11:57:03 |顯示全部樓層
大家都好支持, 看來還是會舉行的

支持而未留名的請繼續留名

我地一邊等George回來主持大局
一邊構思下要做的工作

1. 定日期  (請大家提意)
2. 約場地  (請大家提意合適場地)
    如果計劃用以前果間餐廳, 有没有參加過又方便去同場主了解一下
3. ...................
回復

八王爺 發表於 2008-11-27 15:06:33 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-11-27 04:57 發表
大家都好支持, 看來還是會舉行的

支持而未留名的請繼續留名

我地一邊等George回來主持大局
一邊構思下要做的工作

1. 定日期  (請大家提意)
2. 約場地  (請大家提意合適場地)
    如果計劃用以前果間餐廳, 有没有 ...

開始行動喇 ...... 人呢?
回復

maggielawkm 發表於 2008-11-27 15:09:01 |顯示全部樓層
發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
15) May支持
19) Linlin 有時間一定支持
20) maggielawkm 支持 (我未必可以參加,但前期工作可以幫下手)
回復

比得大帝 發表於 2008-11-27 15:10:46 |顯示全部樓層
原帖由 八王爺 於 2008-11-27 15:06 發表

開始行動喇 ...... 人呢?

目前有20人, 你想問邊個 ?
回復

八王爺 發表於 2008-11-27 15:20:54 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-11-27 08:10 發表

目前有20人, 你想問邊個 ?

想問邊個去搵場地!
回復

比得大帝 發表於 2008-11-27 15:24:20 |顯示全部樓層
哩個問題,我己經在 #54 提出了
等一下啦

冇記錯, 王爺都有參加, 又係嗰中高手, 應該支持吓啦
回復

Sylvia 發表於 2008-11-27 16:21:41 |顯示全部樓層
首領
回復