支持2009年香港園館AV展

作者: 比得大帝 發表于 2008-11-22 11:27:16
12648 133
比得大帝 發表於 2008-11-27 16:26:47 |顯示全部樓層
大家都好支持, 看來還是會舉行的

支持而未留名的請繼續留名

我地一邊等George回來主持大局
一邊構思下要做的工作

1. 定日期  (請大家提意)
2. 約場地  (請大家提意合適場地)
    如果計劃用以前果間餐廳, 有没有參加過又方便去同場主了解一下
3. ...................
回復

elainelau 發表於 2008-11-27 16:44:02 |顯示全部樓層
elainelau支持支持,最好係星期五或六
回復

marcolo110 發表於 2008-11-27 16:46:30 |顯示全部樓層
發起人 Peter首領
1) loktinyiu 支持
2) lammanfung 支持
3) 亞太支持
4) oneonewe 支持
5) chiman支持
6) David Yes, I'd love to come
7) prodorothyhkg 一定支持
8) 江江  (我無AV..可支持嗎)
9) candyafr (支持支持  )
10) scorpiodinner (想去見識見識一下)
11) kwanyeehui (我都無AV, 精神上支持一下, 除非係年初三團拜 or 星期五)
12) avery ( 我都一樣無AV, 只有幾棵大岩桐 ... 精神上支持一下 ...  )
(13)TongTony  (如時間許可一定支持)
14) Purple (有時間一定支持)
15) May支持
16) yen (當然要支持啦 )
17) cherrylwy (星期六,日就 '文' 水d,支持住先啦﹗)
18)Fleur 支持(我可以幫手籌備如時間許可,究竟george去咗邊?)
19) Linlin 有時間一定支持
20) maggielawkm 支持 (我未必可以參加,但前期工作可以幫下手)
21) marcolo110 支持 (上次無機會去,希望今次可以去啦)

回復

貓后 發表於 2008-11-27 16:52:36 |顯示全部樓層
發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
6) David Yes, I'd love to come
11) kwanyeehui (我都無AV, 精神上支持一下, 除非係年初三團拜 or 星期五)
12) avery ( 我都一樣無AV, 只有幾棵大岩桐 ... 精神上支持一下 ...  )
15) May支持
17) cherrylwy (星期六,日就 '文' 水d,支持住先啦﹗)
18)Fleur 支持(我可以幫手籌備如時間許可,究竟george去咗邊?)
20) maggielawkm 支持 (我未必可以參加,但前期工作可以幫下手)
21) marcolo110 支持 (上次無機會去,希望今次可以去啦)
22) 貓后(支持)
回復

八王爺 發表於 2008-11-27 17:22:18 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-11-27 08:24 發表
哩個問題,我己經在 #54 提出了
等一下啦

冇記錯, 王爺都有參加, 又係嗰中高手, 應該支持吓啦

定咗日期先講,3-4月大學好忙呀!
舊年真係咁啱安排到,唔使湊女,先偷雞出黎。
應承咗你,到時去唔到,太失禮了。
回復

比得大帝 發表於 2008-11-27 17:42:03 |顯示全部樓層
我地希望王爺留名支持, 到時抽唔到空當然大家諒解

哩個重未算係報名表
回復

比得大帝 發表於 2008-11-28 10:16:22 |顯示全部樓層
聲明:

本題為支持繼續舉辦2009AV展, 目的為反映大家對2009AV展的渴望, 我們希望 George 能聽到我們的呼聲, 出來主持大局, 否則也希望歷屆幹事能義不容辭把這個責任拿起來.

我們相信歷屆AV展幹事們和歷屆AV展的參賽者, 一定會希望我們的AV展能延續下去, 因未見你們留名支持, 我們感到疑惑, 不知你們是否已在籌備2009AV展, 我們只是AV版的小角色, 對AV版的行政實一無所知, 也希望你們能在這方面明確一下.  免得我們作了無結果的行動

所以聲明, 我們是見2009AV展一直無聲無色, 才發這個主題, 目的是希望能把2009AV展呼喚回來, 並没有要把2009AV展搶來攪的概念
回復

八王爺 發表於 2008-11-28 10:30:51 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-11-28 03:16 發表
聲明:

本題為支持繼續舉辦2009AV展, 目的為反映大家對2009AV展的渴望, 我們希望 George 能聽到我們的呼聲, 出來主持大局, 否則也希望歷屆幹事能義不容辭把這個責任拿起來.

我們相信歷屆AV展幹事們和歷屆AV展的參 ...

哩個 声明 真係唔錯。
因為仲有展覽基金那方面的主持人要出來!
回復

jolin726 發表於 2008-11-28 10:34:18 |顯示全部樓層

支持2009年香港園藝AV展

本人都好想出年可以有2009年香港園藝AV展, 因為都未去過呀, 都好想係星期五, 六搞, 咁就可以去到囉.
回復

moonrise 發表於 2008-11-28 10:45:09 |顯示全部樓層
06年那一届,我们国内几个好友参加了,展览的花好靓,唯一觉得不足的是馆内灯光有点暗
回復

suzisan 發表於 2008-11-28 16:57:53 |顯示全部樓層
原帖由 moonrise 於 2008-11-28 10:45 發表
06年那一届,我们国内几个好友参加了,展览的花好靓,唯一觉得不足的是馆内灯光有点暗

哈^^支持下!香港大陆一家亲!我们都好愿意参加!
回復

比得大帝 發表於 2008-11-28 17:01:11 |顯示全部樓層
原帖由 suzisan 於 2008-11-28 16:57 發表

哈^^支持下!香港大陆一家亲!我们都好愿意参加!

如果支持, 可以在下面留名

發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
15) May支持
22) 貓后(支持)
回復

小女子 發表於 2008-11-28 19:44:08 |顯示全部樓層

發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
15) May支持
22) 貓后(支持)
23) 小女子 ( 支持 )
回復

毛毛波波 發表於 2008-11-28 19:54:19 |顯示全部樓層

發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
15) May支持
22) 貓后(支持)
24)毛毛波波(熱烈支持)
回復

八王爺 發表於 2008-11-28 21:47:22 |顯示全部樓層
这里发帖少啲都唔見咗,要keep 位顶上!
回復

比得大帝 發表於 2008-11-29 10:23:40 |顯示全部樓層
原帖由 八王爺 於 2008-11-28 21:47 發表
这里发帖少啲都唔見咗,要keep 位顶上!

多謝王爺義舉
將個post舉一舉
回復

elainelau 發表於 2008-11-29 12:48:39 |顯示全部樓層
Elainelau(支持)
回復

maggielawkm 發表於 2008-11-29 12:55:11 |顯示全部樓層

發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
15) May支持
20) maggielawkm 支持
22) 貓后(支持)
24) Elainelau(支持)
回復

haren 發表於 2008-11-29 17:35:06 |顯示全部樓層

發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
8) 江江  (我無AV..可 ...
.
.
25)haren支持(時間可以一定出席)
回復

RAYMOND 發表於 2008-11-30 00:13:00 |顯示全部樓層

發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
8) 江江  (我無AV..可 ...
.
.
25)haren支持(時間可以一定出席)
26)RAYMOND 支持
回復