支持2009年香港園館AV展

作者: 比得大帝 發表于 2008-11-22 11:27:16
12653 133
阿不思 發表於 2008-12-16 10:44:04 |顯示全部樓層
如果支持, 可以在下面留名

發起人 Peter首領
1) loktinyiu 支持
2) lammanfung 支持
3) 亞太支持
4) oneonewe 支持
5) chiman支持
6) David Yes, I'd love to come
7) prodorothyhkg 一定支持
8) 江江  (我無AV..可支持嗎)
9) candyafr (支持支持  )
10) scorpiodinner (想去見識見識一下)
11) kwanyeehui (我都無AV, 精神上支持一下, 除非係年初三團拜 or 星期五)
12) avery ( 我都一樣無AV, 只有幾棵大岩桐 ... 精神上支持一下 ...  )
13)TongTony  (如時間許可一定支持)
14) Purple (有時間一定支持)
15) May支持
16) yen (當然要支持啦 )
17) cherrylwy (星期六,日就 '文' 水d,支持住先啦﹗)
18)Fleur 支持(我可以幫手籌備如時間許可,究竟george去咗邊?)
19) Linlin 有時間一定支持
20) maggielawkm 支持
21) marcolo110 支持 (上次無機會去,希望今次可以去啦)
22) 貓后(支持)
23) 小女子 ( 支持 )
24)毛毛波波(熱烈支持)
25) Elainelau(支持)
26) haren支持(時間可以一定出席)
27) RAYMOND 支持
28) s20051179﹙請多多支持﹚
29) Tony(如果係星期五/星期六一定唔得,不過都支持吓)
30) 寶瓶支持 (我估係咪應該就一般人嘅放假日子,例如星期六、日呢?)
31) Coty(但我要同個仔嚟,得唔得?)
32) Sukyee (支持)
33) RIO (支持)
34) WENDYCKL(支持)
35) 阿不思 (岩岩加入,好想大開眼戒)
回復

新丁 發表於 2008-12-18 00:34:18 |顯示全部樓層

發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
6) David Yes, I'd love to come
11) kwanyeehui (我都無AV, 精神上支持一下, 除非係年初三團拜 or 星期五)
12) avery ( 我都一樣無AV, 只有幾棵大岩桐 ... 精神上支持一下 ...  )
15) May支持
17) cherrylwy (星期六,日就 '文' 水d,支持住先啦﹗)
18)Fleur 支持(我可以幫手籌備如時間許可,究竟george去咗邊?)
21) marcolo110 支持 (上次無機會去,希望今次可以去啦)
22) 貓后(支持)
29) Tony(如果係星期五/星期六一定唔得,不過都支持吓)
30) 寶瓶支持 (我估係咪應該就一般人嘅放假日子,例如星期六、日呢?)
36) 新丁 (繼續支持~只怕冇咗籌辦人啫)
回復

victoria 發表於 2008-12-18 01:40:44 |顯示全部樓層

發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
15) May支持
22) 貓后(支持)
37) victoria (支持, 好想去見識一下)
回復

joant 發表於 2008-12-18 15:07:30 |顯示全部樓層

發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
15) May支持
22) 貓后(支持)
38) joant (支持)
回復

比得大帝 發表於 2008-12-18 23:37:35 |顯示全部樓層
原帖由 Potie 於 2008-12-14 20:03 發表
其實佐治版主都失踪多時, 姑問論他是否學業繁忙, 個版始終需要有揸fit人, 再加上管理員沒有出聲表態, 我地是否應該推選個暫代版主, 起碼個版可以運作流暢, 始終蛇無頭不行嘛...
我在此版資歷尚淺, 但我亦見到有些花友是有心教導及協助其他花友, 所以由他/她們暫代職務是最好不過, 我建議我們各自提名並作出投票, 我建議(排名不分先後)
(1) Peter
(2) Skbugs
(3) 江江
大家意下如何?

嘩, 開咗個post好耐冇入嚟睇過, 乜攞我上檯, 我自問無德無能, 江江排尾二, 我則排最尾

有關GEORGE的動向, 相信SIMON很快會有通知,
過去的AV展會在二三月舉行, SIMON亦會把握時間, 會在短時間內通知

我只是略盡棉力, 幫力推一下, 希望大眾期望的AV展可以繼續舉行
回復

比得大帝 發表於 2008-12-18 23:38:38 |顯示全部樓層
原帖由 Potie 於 2008-12-14 20:03 發表
其實佐治版主都失踪多時, 姑問論他是否學業繁忙, 個版始終需要有揸fit人, 再加上管理員沒有出聲表態, 我地是否應該推選個暫代版主, 起碼個版可以運作流暢, 始終蛇無頭不行嘛...
我在此版資歷尚淺, 但我亦見到有些花友是有心教導及協助其他花友, 所以由他/她們暫代職務是最好不過, 我建議我們各自提名並作出投票, 我建議(排名不分先後)
(1) Peter
(2) Skbugs
(3) 江江
大家意下如何?

嘩, 開咗個post好耐冇入嚟睇過, 乜擺我上檯, 我自問無德無能, 江江排尾二, 我則排最尾

有關GEORGE的動向, 相信SIMON很快會有通知,
過去的AV展會在二三月舉行, SIMON亦會把握時間, 會在短時間內通知

我只是略盡棉力, 幫手推一下, 希望大眾期望的AV展可以繼續舉行
回復

maggielawkm 發表於 2009-2-8 23:29:52 |顯示全部樓層

一等就等到牛年~~ MINMIN 叫我地等~ 我想問問~ 其實我地係等緊咩~? 
1) 等G大返黎
2) 等AV展
3) 等大家唔記得左哩件事? 

我係哩度既一份子~~ 而家好困擾喎~~ 38個人支持代表咩 ?

P。S~ PETER  唔好意思~ 之前叫我地等既POST 已經搵唔返~ 所以借你哩度黎出個POST~~ THX
回復

比得大帝 發表於 2009-2-9 09:19:31 |顯示全部樓層
38人簽名支持代表39個失望的心 (連埋發起簽名支持嗰個我)
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-2-9 09:30:30 |顯示全部樓層
39人簽名支持代表40個失望的心

臊唔該加埋我!
回復

claudiatang 發表於 2009-2-9 09:42:48 |顯示全部樓層
我都支持的。
但不知怎樣接續在下面加上名字﹗
回復

kwanyeehui 發表於 2009-2-9 09:53:20 |顯示全部樓層
40人簽名支持代表41個失望的心.
維園花展 - 13/3/09至22/3/09
花展我年年都去, 希望今年見到香港園藝館有花參展.
加油!
回復

ivo 發表於 2009-2-9 09:55:53 |顯示全部樓層
41人簽名支持代表42個失望的心.
回復

maggielawkm 發表於 2009-2-9 09:58:44 |顯示全部樓層

發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
15) May支持
22) 貓后(支持)
39) claudiatang
40) ivo
回復

maggielawkm 發表於 2009-2-9 10:00:07 |顯示全部樓層
39人簽名支持代表40個失望的心

臊唔該加埋我!
虛宿寶瓶 發表於 9-2-2009 09:30

第三十位~ 寶瓶
回復

connie925 發表於 2009-2-9 10:07:27 |顯示全部樓層

發起人 Peter首領
3) 亞太支持
5) chiman支持
15) May支持
22) 貓后(支持)
39) claudiatang
40) ivo
41) connie925
回復

江州玄 發表於 2009-2-9 10:11:29 |顯示全部樓層
個個話支持,點解又冇人肯拋個身出來攪?空口講白話係人都識,實際要做又是另一回事.

因為我不打算付出,所以我覺得自己沒有資格說支持.
回復

maggielawkm 發表於 2009-2-9 10:21:11 |顯示全部樓層

你既說話真係發人心醒~ 我即時諗到好多問題~
1) 咁邊個可以用「香港園藝館」既名義去攪function 哩 ?
2) 如果唔係用館既名義去攪~ 但係人地個場招人~ 咁算唔算踩場或者廣告哩?
3) 版主唔見左~ 大家希望有人會交代一下~ 哩d係咪空口講白話哩 ?
4) 我相信哩個支持唔單單一個function ~ 而係整個av區既情況/ 日常運作,可能哩個係我個人認為,唔知大家又會唔會咁諗?

我相信哩個post 既目的係叫人支持~ 而唔係問邊個會幫手攪~ 如果有人有問到~ 我相信好多有心既花友都會願意幫手~
回復

比得大帝 發表於 2009-2-9 10:23:24 |顯示全部樓層
這番"發人心醒"的說話, 最好在看完全文, 對整件事情了解了才說, 不要在一知半解時就妄下判詞
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-2-9 10:27:46 |顯示全部樓層
係架!我地真係齋講架咋!我搵唔番管理員叫我地等版主番黎個帖添!咁咪唯有得個講字囉!冇版主或管理員 say yes,邊個敢用香港園藝館個名參加呀!

如果用園藝館個名去參加,咁我地都講左咁耐,管理員係咪應該出句聲比唔比我地搵攪手攪呢?事關個版主唔見左咁耐,又冇搵人暫代職務,想點呢?

瑪姬,我諗係現時呢個情況,獨立參展冇問題嘅, even 版主向度,但有花友想用個人名義又有乜問題呢?

唔好以為我地冇問過,查實我問左好多次版主去左邊,or 有冇臨時話事人,但管理員話 "等",咁你想我地點呢?
回復

maggielawkm 發表於 2009-2-9 10:36:28 |顯示全部樓層
寶瓶 ~
咁係唔係可以用~ 香港園藝館花友自治區第1屆紫蘿蘭展呀
都係唔得唔得~踩場出廣告會ban id 架~~
如果要收人錢既 ~ 要比5% 館做經費架
回復