今日我又去咗發叔度 UPDATE 12/21

作者: victoria 發表于 2008-11-2 18:07:13
6696 89
cotychan 發表於 2008-12-24 22:20:15 |顯示全部樓層
OK, 星期六放工call 你丫.
唉...... 又俾機會老公入去揾發叔啦, 哈哈 ~~
victoria 發表於 2008-12-24 22:17

去完發叔度,應該要去地產luadd7icon .買間大屋可以放多啲多啲AVadd14icon
回復

victoria 發表於 2008-12-24 22:51:58 |顯示全部樓層
去完發叔度,應該要去地產luadd7icon .買間大屋可以放多啲多啲AVadd14icon
cotychan 發表於 2008-12-24 22:20

哈哈, 我上次己經咁同發叔講,
我諗我老公己開始中咗av毒, 呵呵
回復

victoria 發表於 2008-12-25 09:01:52 |顯示全部樓層
Merry Christmas **
4 盆迷你 AV 隆重登場嘞

C82 Rob's Bunny Hop

深色斑葉, 粉紅色花花

深色斑葉, 粉紅色花花

偷偷的跟你say Hello 啊

偷偷的跟你say Hello 啊
回復

victoria 發表於 2008-12-25 09:08:18 |顯示全部樓層
C82 Rob's Boogie Woogie
佢係我最喜愛的一盆, size 細細, 中間帶黃色嘅葉, 漸漸伸展轉為深綠色葉
粉紅色(baby pink) 花花
C83 (Small).JPG
C83-2 (Small).JPG
回復

victoria 發表於 2008-12-25 09:22:27 |顯示全部樓層
C25 又冇名啊, 請指教~~
因為佢非常嬌小, 放係手中有種楚楚可憐的感覺,
一片一片小小嘅斑葉上, 開住白色的小花. oh my god ~~~~
我叫佢做 "細細個", 你覺得佢可愛嗎 ??

"細細個"

"細細個"

花全白色, 但帶少少粉紅色

花全白色, 但帶少少粉紅色
回復

victoria 發表於 2008-12-25 09:27:22 |顯示全部樓層
184 Heritage Frolic
紫紅色帶白邊的花花, 葉深綠色
應係易種嘅av
184 (Small).JPG 184-2 (Small).JPG
回復

victoria 發表於 2008-12-25 09:39:32 |顯示全部樓層
#228 Blueberry Mint
victoria 發表於 2008-12-21 12:47

#228 開花嘞~~
紫藍色+青綠色縐邊花, 顏色超靚,
發叔果然冇介紹錯.
228 flower.JPG 228 flower (1).JPG
回復

Vinia 發表於 2008-12-27 09:35:34 |顯示全部樓層
Merry Christmas **
4 盆迷你 AV 隆重登場嘞

C82 Rob's Bunny Hop
victoria 發表於 2008-12-25 09:01

C82這盆很靚,而184我之前巳有買,我都覺得那紫中有白的花很可愛.
回復

Dalki's 發表於 2008-12-29 18:02:37 |顯示全部樓層
#228好靚呀~~
你就好啦, 個老公咁support你!!
我老公話我買得太多呀, 但係去到發叔到, 你話點忍喎
回復

victoria 發表於 2008-12-29 22:54:32 |顯示全部樓層
#228好靚呀~~
你就好啦, 個老公咁support你!!
我老公話我買得太多呀, 但係去到發叔到, 你話點忍喎
Dalki's 發表於 2008-12-29 18:02

我老公之前都係話我阻住晒d位架,
不過你知發叔幾多野講啦, 我去睇花, 佢就跟發叔傾計學野,
返到屋企, 教返我點澆水點換泥........
因為我想佢繼續陪我種av, 唯有虛心跟佢學習啦, 哈哈哈哈 ~~~
回復