小時靚靚大比併 (公報結果)

關閉 [複製鏈接]
作者: jellyfishy 發表于 2007-8-29 15:14:59
23135 248
jellyfishy 發表於 2007-9-3 22:44:32 |顯示全部樓層
原帖由 AHLOI 於 2007-9-3 17:46 發表

" 水母的風采和笑聲 "  

謝謝你啊~~   水母會盡力的~~
回復

小章魚 發表於 2007-9-3 23:28:09 |顯示全部樓層

回復 #20 kim 的帖子

我按錯野, 我只投了一個就按錯野, 其餘兩個想投kim and lolo 夫妻合照, 唔該
一見難忘奬  (NO. 13)
外表最乖巧奬  (NO. 2)
回復

春春 發表於 2007-9-4 09:53:32 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-9-3 22:39 發表

有八票無用嫁,最終既結果都係.....輸

咁我起碼都執返個"最靚囝囝奬"

不過芳芳妹妹都叻吖.....分到個"外表最乖巧奬"豬肉獎
回復

jellyfishy 發表於 2007-9-4 10:23:52 |顯示全部樓層

回復 #63 春春 的帖子

昨晚都搞左好耐... d 奬都唔知點分... 你地個個都好cute~~ 又靚~
回復

Fonica 發表於 2007-9-4 10:25:09 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-4 09:53 發表

咁我起碼都執返個"最靚囝囝奬"http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/s_pic/Images/爽.gif

不過芳芳妹妹都叻吖.....分到個"外表最乖巧奬"豬肉獎http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/s_pic/Images/貴夫 ...

嘜公佈左結果啦咩 我真係有獎分
回復

春春 發表於 2007-9-4 10:37:17 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-9-4 10:25 發表

嘜公佈左結果啦咩 我真係有獎分

都係照睇啫!!!芳芳妹妹妳喺呢個"外表最乖巧奬"到票數最多 ma !!
回復

jellyfishy 發表於 2007-9-4 10:45:21 |顯示全部樓層
乜你地計得咁快呀... 水母都仲未得閒計...
回復

Fonica 發表於 2007-9-4 10:52:45 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-9-4 10:45 發表

春春梗係心急想知道自己有無獎咪計得咁快囉 對手強勁都比佢攞到高票數,都算有"食"力
回復

jellyfishy 發表於 2007-9-4 10:56:26 |顯示全部樓層
都係因為你地受歡迎, 唔係水母呢度聽執笠~

回復

春春 發表於 2007-9-4 10:57:01 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-9-4 10:45 發表

NO. 14 KRISTA&大細囡囡票數最多 - 10票

一見難忘奬 NO. 17 Hipo’s son & daughter 最多 - 5票

外表最乖巧奬  NO. 26 fonicaho 最多 - 5票
回復

春春 發表於 2007-9-4 11:05:15 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-9-4 10:52 發表

春春梗係心急想知道自己有無獎咪計得咁快囉 對手強勁都比佢攞到高票數,都算有"食"力

呢 d 咪叫眾望所歸 law.....唔係.....應該叫天命所歸

多謝各位街坊支持.......投下神聖&寶貴的一票給 no.1春春( 最靚囝囝 )

回復

Fonica 發表於 2007-9-4 11:06:04 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-4 10:57 發表

NO. 14 KRISTA&大細囡囡票數最多 - 10票

一見難忘奬 NO. 17 Hipo’s son & daughter 最多 - 5票

外表最乖巧奬  NO. 26 fonicaho 最多 - 5票

連埋你都係得4個,仲有一個係邊樹呀
回復

春春 發表於 2007-9-4 11:13:13 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-9-4 11:06 發表

連埋你都係得4個,仲有一個係邊樹呀

sorry 喎!!!我係無投妳嗰喎!!!唔好攪錯喎!!!

八王爺......soniamok.....monk.....ann......小餘先係投妳喎!!!
回復

Fonica 發表於 2007-9-4 11:19:36 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-4 11:13 發表

sorry 喎!!!我係無投妳嗰喎!!!唔好攪錯喎!!!http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/s_pic/Images/漫不經心.gif

八王爺......soniamok.....monk.....ann......小餘先係投妳喎!!!http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy ...

好似係你攪錯喎,我係話得獎者得4個,唔係問邊個投我票喎  ~ 自作聰明
回復

春春 發表於 2007-9-4 11:26:43 |顯示全部樓層
原帖由 fonicaho 於 2007-9-4 11:19 發表

好似係你攪錯喎,我係話得獎者得4個,唔係問邊個投我票喎  ~ 自作聰明

衰左 tim....現今 d 女子真係....

仲有一個最靚bb 冠軍大奬......咁係咪應該 NO. 14 KRISTA

最靚囝囝奬 NO. 1 春春

最靚囡囡奬 No. 7 janice 表妹
回復

jellyfishy 發表於 2007-9-4 11:33:11 |顯示全部樓層

回復 #75 春春 的帖子

係咪真架? 咁水母唔洗慢慢計喎~
回復

Fonica 發表於 2007-9-4 11:36:17 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-4 11:26 發表

衰左 tim....現今 d 女子真係....http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/s_pic/Images/畫圈圈.gif

仲有一個最靚bb 冠軍大奬......咁係咪應該 NO. 14 KRISTA

最靚囝囝奬 NO. 1 春春

最靚囡囡奬 No. 7 janice ...

衰左就衰左啦,又關咩現今d女子事呀
回復

jellyfishy 發表於 2007-9-4 11:39:41 |顯示全部樓層

回復 #77 fonicaho 的帖子

咁krista一出就三個女 (計埋自己), 的確好有勝數既~
回復

noel 發表於 2007-9-4 11:48:21 |顯示全部樓層
原帖由 春春 於 2007-9-4 11:05 發表

呢 d 咪叫眾望所歸 law.....唔係.....應該叫天命所歸http://www.gyps.tyc.edu.tw/gy500/rexweng/s_pic/Images/幸福御守.gif

多謝各位街坊支持.......投下神聖&寶貴的一票給 no.1春春( 最靚囝囝 )http://www.gyps. ...
咁春春要快啲擺返幾圍謝票 wor~  
回復

春春 發表於 2007-9-4 11:49:46 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-9-4 11:33 發表
係咪真架? 咁水母唔洗慢慢計喎~

arm 架 la.....  照常理本來應該由票數最高嘅 NO. 14 KRISTA
獨得 最靚bb 冠軍大奬 & 最靚囡囡奬 嘅!!!

如果NO. 14 KRISTA同意 & No. 7 janice樂意......其他人無意見嘅話
回復