花朋貓友吹水幫 (係吳係貓友都歡迎架)

關閉 [複製鏈接]
作者: 土豆貓 發表于 2012-7-13 11:47:08
527859 23879
Juna 發表於 2012-11-15 12:38:39 |顯示全部樓層
我又黎試吓運氣先

不如又搞抽獎啦, 今次抽迷岩枝條同酢醬草, 好嗎?
1) Sinn HCY Blue butterfly一條
1. 土豆貓 (又排左個頭位先)
2. 小野貓 (我又排~~)
  3. Dora (我又排~~)
4. purplestar (TKS RIO妹)
5. sergio (TKS RIO妹)
6. 哥  (我支持~~)
7. Louky (Thx Rio!)
8. jose666 (幫詩詩排返個lucky no. 先:p)
9. waiting (排下先~   )
10. N-Blythe ( 支持心情靚靚的 RIO)
11. Workingbee (未抽中過, 不過再接再厲)
12. anhiwan (謝謝!)
13. Juna (謝謝! 支持支持! 其實無位又唔知點交收, 抽到先算啦)

2) 小樹酢一粒
4. 哥  (我支持~~)
5. jose666
6. 10. N-Blythe ( 支持心情靚靚的 RIO)

午安 Juna!  發表於 2012-11-15 12:40
回復

Juna 發表於 2012-11-15 12:39:53 |顯示全部樓層
多謝鴨兄!!!

插葉Version Episcia Pink Smoke ( 因插葉关 葉非Pink Color )
有小小苗 2 小隻
係唔係又有得抽獎呀?
1. waiting (排頭位先~   )
2. rio (支持AJuCi~)
3. N-Blythe (Support)
4. 土豆貓 (g遲你)
5. anhiwan (謝謝!)
6.  Juna (謝謝! 支持支持! 其實無位又唔知點交收, 抽到先算啦)

by mail o麻 !! THX >0<  發表於 2012-11-15 12:51
回復

claudiatang 發表於 2012-11-15 13:37:14 |顯示全部樓層

這邊真熱鬧。我沒時間追帖。肯定錯過了很多好東西或笑料。

吳好錦辛苦住啦, 飲杯茶追下帖先啦....  發表於 2012-11-15 14:15
回復

purplestar 發表於 2012-11-15 14:50:34 |顯示全部樓層

多謝鴨兄!!!

插葉Version Episcia Pink Smoke ( 因插葉关 葉非Pink Color )
有小小苗 2 小隻
係唔係又有得抽獎呀?
6.  Juna (謝謝! 支持支持! 其實無位又唔知點交收, 抽到先算啦)
7. purplestar (豬池鴨鴨!)

Dreamer  豬池鴨鴨的猩猩女係 9000 !  發表於 14 分鐘前

嘩!係喎!中左都唔知添!

多謝幫主,土豆貓,鴨大,多大, juna, dreamer大大賞分/賞錢! 無端端中左大賞添!今日發達啦!無啦啦多左咁多錢!

紫9仟....恭喜晒 ^^  發表於 2012-11-15 19:23
恭喜恭喜!  發表於 2012-11-15 16:33
紫9仟....恭喜晒  發表於 2012-11-15 16:17
哎吔, 我個9000吖 >.<~~~~~~  發表於 2012-11-15 16:06
豬池鴨鴨的猩猩女係 9000 !  發表於 2012-11-15 15:37

評分

查看全部評分

回復

purplestar 發表於 2012-11-15 15:02:21 |顯示全部樓層
多謝鴨兄!!!

有小小苗 2 小隻
係唔係又有得抽獎呀?
8. jose666 (見lucky no.你又未蒲頭幫你排埋)

癬目+扺死!  發表於 2012-11-15 15:52
THANKS  發表於 2012-11-15 15:40
猩猩妹很窩心^^  發表於 2012-11-15 15:17
回復

malike 發表於 2012-11-15 15:12:58 |顯示全部樓層
多謝鴨兄!!!

有小小苗 2 小隻
係唔係又有得抽獎呀?
8. jose666 (見lucky no.你又未蒲頭幫你排埋)
9. malike (+卜)

多謝支持  發表於 2012-11-15 15:51
午安  發表於 2012-11-15 15:40
回復

malike 發表於 2012-11-15 15:15:51 |顯示全部樓層

各位, 下午好呀!

新鮮出爐, 湊下熱鬧, 以示支持!

這靚女之前以為救唔翻, 好在天氣幫忙, 居然重有花來回報!

Like like 勁呀!  發表於 2012-11-15 17:32
好漂亮 ^^  發表於 2012-11-15 17:01
原來孖like版主都有種av架!""孖like!!!""" 我唔比分你啦!你已經高高在上唔駛升級!:p  發表於 2012-11-15 16:05
下午好!  發表於 2012-11-15 15:52
靚  發表於 2012-11-15 15:50

評分

查看全部評分

回復

Dreamer 發表於 2012-11-15 15:32:29 |顯示全部樓層

感謝酢醬草之花RIO開心大抽奬!

不如又搞抽獎啦, 今次抽迷岩枝條同酢醬草, 好嗎?
1) Sinn HCY Blue butterfly一條
4. purplestar (TKS RIO妹)
5. sergio (TKS RIO妹)
6. 哥  (我支持~~)
7. Louky (Thx Rio!)
8. jose666 (幫詩詩排返個lucky no. 先:p)
9. waiting (排下先~   )
10. N-Blythe ( 支持心情靚靚的 RIO)
11. Workingbee (未抽中過, 不過再接再厲)
12. anhiwan (謝謝!)
13. Juna (謝謝! 支持支持! 其實無位又唔知點交收, 抽到先算啦)
14. Dreamer (支持笑容滿瀉的酢醬草之花RIO!)

2) 小樹酢一粒
4. 哥  (我支持~~)
5. jose666
6. 10. N-Blythe ( 支持心情靚靚的 RIO)

大不了,再種過!我有貨,唔洗驚~ ------> 截左啦 :(  發表於 2012-11-15 15:47
午安  發表於 2012-11-15 15:41
回復

Dreamer 發表於 2012-11-15 15:35:20 |顯示全部樓層
感謝香港園藝館首席俊男用行動支持~
插葉Version Episcia Pink Smoke ( 因插葉關係,葉非Pink Color )
有小小走莖 2 小隻   ( 郵寄 )
葉色暖色系列

10. Dreamer (實扑鴨鴨!)

多謝支持 ==''  發表於 2012-11-15 15:50
回復

ahhung68 發表於 2012-11-15 15:40:24 |顯示全部樓層

Dreamer  老玩童要減肥,唔洗請我食一盅兩件!帶我去高老師到,送我一兩盆就夠啦!不用多 ^.<  發表於 半小時前
Dreamer  唔要西生菜,要做老玩童.....返老還童先可以同你地吹吖  發表於 半小時前
土豆貓  <..你在乞丐砵內拿餅吃吖 >.<~~~幫主你貢有錢, 乞丐砵內有餅錦好....我餅碎都無丫...  發表於 1 小時前
Juna  ahhung68 你在乞丐砵內拿餅吃吖 >.<~~~<--你加班有錢嘛, 又一個人, 洗唔使嘅, 我要養仔架  發表於 1 小時前
Juna  jose666 就一次過, 下次BBQ你全包啦~ <---我要飲茶食飯, 最多唔宵夜  發表於 4 小時前
jose666  就一次過, 下次BBQ你全包啦~  發表於 5 小時前
土豆貓  Juna 土豆貓 幫主你OT錢搵埋搵埋都多過澳門小姐們佢地啦! 發表於 6 分鐘前<---幫主請飲茶食飯宵夜 Juna為民請命, 好野!!!  發表於 5 小時前
Juna  土豆貓 幫主你OT錢搵埋搵埋都多過澳門小姐們佢地啦! 發表於 6 分鐘前<---幫主請飲茶食飯宵夜  發表於 6 小時前

打劫吖      

土豆貓  幫主你開多幾晚ot都番黎啦....
老闆肯開會先得架

DORA  應該覺得榮幸喎,個個都鍾意同你食野!
這種榮幸全過給你吧

Dreamer  自古以來,只有劫財、劫色,那有打劫柴郎之理.....@@  
或許我貌勝潘安, 個個都想食柴郎肉啩

比會長笑死我!講得好!講得好!  發表於 2012-11-15 17:35
貌勝潘安......哈哈哈, 何止潘安丫, 潘世安都勝過啦!!!  發表於 2012-11-15 16:04
RIO
我剩聽過唐僧肉可以廷年, 柴郎肉食來做咩?  發表於 2012-11-15 16:01
這種榮幸全過給你吧 ------> 呢 D 過唔到咖,要有咁既威望 + 信任 + 受人愛護擁戴 ......,我就自問無咁既本事喇!  發表於 2012-11-15 15:59
自古以來,只有劫財、劫色,那有打劫柴郎之理.....@@  發表於 2012-11-15 15:53
回復

jose666 發表於 2012-11-15 15:47:00 |顯示全部樓層
ahhung68 發表於 2012-11-15 15:40
打劫吖 ...

你認為有須要, 就報警啦~
知唔知NUMBER呀?  話埋你知喇~ 係 999

果然係雞乸禁大隻字 !!!  發表於 2012-11-15 19:27
果然係報料熱線!  發表於 2012-11-15 17:36
GOOD~WHAHAHAHA~  發表於 2012-11-15 16:51
cc 醒!  發表於 2012-11-15 16:27
hahahaha  發表於 2012-11-15 16:26
回復

ahhung68 發表於 2012-11-15 15:53:38 |顯示全部樓層
jose666 發表於 2012-11-15 15:47
你認為有須要, 就報警啦~
知唔知NUMBER呀?  話埋你知喇~ 係 999

你咪以為我唔敢打吖

GOODluck20x  ching ......我笑到震o西...wakakakakaka
圖文並茂, 夠傳神咧

真係狗樣大名,原來幫主係咁樣嘅!929見過一次面,已經忘記咗,等我save咗佢先!  發表於 2012-11-15 17:40
打左未?  發表於 2012-11-15 17:08
我講得出就唔怕, 只怕到時你比警察CHARGE你"阻差辦公, 浪費警力"啫~  發表於 2012-11-15 16:14
吓!貌勝潘安嘅柴郎咁嘅款?! 打哂格,三郎進化成四仔...^.^  發表於 2012-11-15 16:07
笑死  發表於 2012-11-15 16:04

評分

查看全部評分

回復

N-Blythe 發表於 2012-11-15 16:01:14 |顯示全部樓層

今天是我結婚週年紀念日 za3.gif
    th_usa-ic27t.gif    花兒也送來禮物, 來湊熱鬧喔  

謝謝適少少、GOODluck20x、土豆貓、DORA、purplestar、RIO 獎賞

謝謝你們的祝賀 em77.gif

Happy anniversary  發表於 2012-11-16 09:40
咁啱! 我都係今日! 恭喜~ 恭喜~  發表於 2012-11-15 23:02
恭喜恭喜  發表於 2012-11-15 19:29
恭喜你呀!  發表於 2012-11-15 19:26
咁sweet! Happy Anniversary!  發表於 2012-11-15 17:41

評分

查看全部評分

回復

purplestar 發表於 2012-11-15 16:01:41 |顯示全部樓層
purplestar 發表於 2012-11-15 14:50
多謝鴨兄!!!

Dreamer  豬池鴨鴨的猩猩女係 9000 !

嘩!我中左九千都唔知呀!多謝dreamer提醒,唔知有咩奬呢!?
小deedee幫主:p

GOODluck20x  塞左$ la~   發表於 4 分鐘前
ahhung68  RIO 柴郎肉arm 唔arm呀? <...無價寶喎, 使唔使咁闊佬吖 ~~~  發表於 14 分鐘前
RIO  柴郎肉arm 唔arm呀?  發表於 17 分鐘前

<<<<<多謝多謝各位慷慨解囊,乜都啱呀!乜肉,乜錢,乜賞都好呀!拎黎放櫃底做押箱寶都好呀! :p

GOODluck20x  係咪好感動呢   發表於 18 分鐘前
<<<<<直情感動到眼泛淚光添啦!xDDDDDD

RIO  Dreamer 咬一啖話我知咩味...^^ <---咪柴味law =..=  發表於 18 分鐘前
Dreamer  ahhung68 RIO 柴郎肉arm 唔arm呀? <...無價寶喎, 使唔使咁闊佬吖 ~~~ <---- 咬一啖話我知咩味...^^  發表於 1 小時前

<<<<無打算咬落去喎,打算放在櫃底做押箱寶,得閒先拎出黎聞下咋!:XDDDD

RIO
Dreamer 咬一啖話我知咩味...^^ <---咪柴味law =..=  發表於 2012-11-15 17:30
ahhung68 RIO 柴郎肉arm 唔arm呀? <...無價寶喎, 使唔使咁闊佬吖 ~~~ <---- 咬一啖話我知咩味...^^  發表於 2012-11-15 16:45
係咪好感動呢 :D  發表於 2012-11-15 16:26
塞左$ la~ :D  發表於 2012-11-15 16:17
RIO 柴郎肉arm 唔arm呀? <...無價寶喎, 使唔使咁闊佬吖 ~~~  發表於 2012-11-15 16:07
回復

八王爺 發表於 2012-11-15 16:40:07 |顯示全部樓層

我星期六想去刧發場,有冇人有好料。
依家有乜嘢好嘢買?我想要十字花的。

鴨哥!上次去好似冇Lucky Ducky,你問你阿仔攞rubber duckie啦!  發表於 2012-11-15 17:44
你帶多D錢去慢慢揀啦!十字發叔大把﹐又唔知你想要邊款 十下十下!  發表於 2012-11-15 16:52
八爺 , 可吾可幫幫眼睇有冇 Lucky Ducky . ManyThx!! ^^  發表於 2012-11-15 16:44
午安  發表於 2012-11-15 16:43
回復

八王爺 發表於 2012-11-15 16:42:34 |顯示全部樓層
感謝香港園藝館首席俊男用行動支持~
插葉Version Episcia Pink Smoke ( 因插葉關係,葉非Pink Color )
有小小走莖 2 小隻   ( 郵寄 )
葉色暖色系列

10. Dreamer (實扑鴨鴨!)
11. 八王爺(純粹湊熱鬧。截咗未架?我都抽。)

Thx 八爺支持~  發表於 2012-11-15 16:48
回復

N-Blythe 發表於 2012-11-15 16:47:28 |顯示全部樓層

謝謝Dreamer 的美名~~~~

萬分感謝Dreamer, Lucky及各位成員的祝福!

你們也是 一生一世 ,  鶼蝶情深!!
祝你們  幸福 ab52.gif

Dreamer好勁呀!  發表於 2012-11-15 17:45
千禧年结千年缘,百年身伴百年眠。天生才子佳人配,只羡鸳鸯不羡仙。  發表於 2012-11-15 17:06
回復

GOODluck20x 發表於 2012-11-15 16:51:32 |顯示全部樓層
purplestar 發表於 2012-11-15 16:01
Dreamer  豬池鴨鴨的猩猩女係 9000 !

<<<<<直情感動到眼泛淚光添啦!xDDDDDD  

陰公...星星淚光如流星...

吾好喊...埋尼叔叔道 ...

我好鍾意e個廣告..  太帥鳥 hahaha    

DORA  Juna 猩猩妹妹要唔要報警呀?------> 我地報左喇!  發表於 11 分鐘前
Juna  猩猩妹妹要唔要報警呀?  發表於 29 分鐘前
DORA  OMG x 2 @@"  發表於 半小時前
Dreamer  OMG....... @@  發表於 半小時前
purplestar  DING DING xDDDDDDDDD xdddddddd 好驚呀!  發表於 半小時前
你地吾好拉星星妹 la.....   

Louky  Ha ha !我最鍾意睇靚女!  發表於 57 秒前
花師奶有品味 hahahaa   

今日好忙衣架追番D帖先知得哥就系佢!  發表於 2012-11-15 21:01
鴨兄發生了...........變成咁 ^X^  發表於 2012-11-15 19:50
土豆貓 無見一排鴨兄發左................幾倍褔喎 發表於 5 分鐘前 <<<<<<仲皮光內滑左 XD  發表於 2012-11-15 17:56
無見一排鴨兄發左................幾倍褔喎  發表於 2012-11-15 17:49
Ha ha !我最鍾意睇靚女!  發表於 2012-11-15 17:46
回復

jose666 發表於 2012-11-15 17:11:22 |顯示全部樓層

今日一早就比人打散興奮心情, 下午更加火都嚟, 心情差極了, 好唔開心, 想打人!!

GOODluck20x  吾洗吾开心 !! 有頭髮就有辦法o架la !! ^^  發表於 27 分鐘前
GOODluck20x  乜事要出o西煙 ?  發表於 半小時前

大局已定, 有時明知事情最終唔會有好結果, 仍要硬著頭皮去做, 係我自已攞嚟衰, 算啦~

咩事呀? 搞唔搞得掂?  發表於 2012-11-15 23:05
既然糸事與願違 , 都需要接受結果o既 . 你已經好努力la! 放過自己丫! 會開心D ^^  發表於 2012-11-15 21:10
CC 發生了什麼事?  發表於 2012-11-15 20:34
乖啦!唔好嬲啦啦!kiss~kiss~kiss  發表於 2012-11-15 17:50
好少見你咁播  發表於 2012-11-15 17:47
回復

claudiatang 發表於 2012-11-15 17:17:09 |顯示全部樓層

洗手準備閃

88 原來你同幫主一樣鐘意踏單車!  發表於 2012-11-15 17:55
你就好啦!我等緊開skpe meeting,有排都未走得!:'(  發表於 2012-11-15 17:49
Claudia踐得咁快唔似準確喎!好似仲有兩步就返到屋企咁!  發表於 2012-11-15 17:48
88  發表於 2012-11-15 17:19
回復