話咁快又要test

作者: 技術之達人 發表于 2012-3-25 00:36:38
2514 13
岩岩做先project,就要準備test,忙死   

一黎就係D我唔鐘意的subject,OMG~
技術之達人 發表於 2012-4-11 08:44:50 |顯示全部樓層
chingyi724 發表於 2012-4-10 22:11
我出年會戰死沙場

你出年S6?  要考HKDSE真係死得= =
回復

技術之達人 發表於 2012-4-11 08:46:47 |顯示全部樓層
孖吉 發表於 2012-4-10 22:25
俾心機啦,路係一步一步行出嚟咖,只要你堅持同努力,就可以達到目標咖喇~  ...

嗯,我好憎讀文科架,hist,epa 真係想佢地通通消失,不過冇得我唔讀,捱多年就好啦...
回復

技術之達人 發表於 2012-4-11 08:49:09 |顯示全部樓層
mummy 發表於 2012-4-10 23:43
口下!F2?!我個女陪你溫咗成個假期書喇!我都未見過佢讀書讀到自閉喺房幾個鐘都唔出嚟,心痛死我,一日見 ...

我溫書方法好鬼得意,好似劉蓉咁溫先得(姐係冇可能連續對住張枱幾個鐘) ,用咩方法都好,溫到就得,不過我呀媽成日都complain我= =
回復

andyman 發表於 2012-4-9 23:25:52 |顯示全部樓層
考試測驗好正常呀, 咁樣你先有動力溫書呀, 加油呀
回復

技術之達人 發表於 2012-4-10 00:06:06 |顯示全部樓層
少少壓力添加在我身上是沒有問題,太多可垮下來了= =,不過捱埋今年就冇咁慘= =,因為出年會攰死>,<

唔好比自己太大壓力呀!讀左就OK架啦~~  發表於 2012-4-10 23:25
回復

chingyi724 發表於 2012-4-10 22:32:45 |顯示全部樓層
孖吉 發表於 2012-4-10 22:25
俾心機啦,路係一步一步行出嚟咖,只要你堅持同努力,就可以達到目標咖喇~  ...

yes!!所以我1定會戰到最後1天的!!
回復

孖吉 發表於 2012-4-10 22:25:31 |顯示全部樓層
chingyi724 發表於 2012-4-10 22:11
我出年會戰死沙場

俾心機啦,路係一步一步行出嚟咖,只要你堅持同努力,就可以達到目標咖喇~
回復

chingyi724 發表於 2012-4-10 22:11:13 |顯示全部樓層
技術之達人 發表於 2012-4-10 00:06
少少壓力添加在我身上是沒有問題,太多可垮下來了= =,不過捱埋今年就冇咁慘= =,因為出年會攰死>, ...

我出年會戰死沙場
回復

aprilhung 發表於 2012-4-10 23:25:46 |顯示全部樓層
大家都要加油!
回復

mummy 發表於 2012-4-10 23:43:34 |顯示全部樓層
口下!F2?!我個女陪你溫咗成個假期書喇!我都未見過佢讀書讀到自閉喺房幾個鐘都唔出嚟,心痛死我,一日見得佢幾面咋。
你俾心機喇,我都喺噤同佢講:專心最緊要
(宜家中學D中文,好鬼深嫁,真喺要平日睇多D書)
回復

mummy 發表於 2012-4-10 23:52:09 |顯示全部樓層
我出年會戰死沙場

DSE?努力。無論制度好唔好,始終要做嘅,就盡自己能力做好去。與其怨天尤人,不如用正面態度去面對佢。
回復

karisv3v 發表於 2012-4-11 10:59:08 |顯示全部樓層
加油呀!你而家先F2,我而家考緊dse都係咁捱啦
回復

Springonions 發表於 2012-4-11 17:37:22 |顯示全部樓層
等我恃老賣老先 路係要艱苦行出呢, 世界上係無免費餐架. 當年我考完會考, 再考A level, 再考大學畢業試, 跟著又要好勤力做嘢, 挨更抵夜, 先有今日. 現在我兩個女考緊IB (等於DSE), 佢地都好勤力, 知道衰咗的後果.
回復