照片 - 香港園藝館第四屆非洲紫羅蘭展覽

作者: 四少 發表于 2008-3-15 22:02:12
15038 69
Nancy 發表於 2008-3-18 17:21:02 |顯示全部樓層
四少影得好靚喎,個全埸總冠軍叫咩名,靚呀.........
四少你係唔係我識得既個個MATT呀?呢,以前成日交換花苗既呢!
回復

jellyfishy 發表於 2008-3-18 17:22:51 |顯示全部樓層
原帖由 Nancy 於 2008-3-18 17:21 發表
四少你係唔係我識得既個個MATT呀?呢,以前成日交換花苗既呢!

nancy, 你同你個囡囡都好聰明, 四少之唔係matt少囉~ 佢值頭係... 未見其人先聞其聲~~
回復

Nancy 發表於 2008-3-18 17:32:59 |顯示全部樓層
我唔見佢,總以為佢已經脫離左呢個AV界添 :n4 :n4 :n4 ..
唔該Kim解我迷團....
回復

四少 發表於 2008-3-18 18:06:44 |顯示全部樓層
原帖由 Nancy 於 2008-3-18 17:32 發表
我唔見佢,總以為佢已經脫離左呢個AV界添 :n4 :n4 :n4 ..
唔該Kim解我迷團....

冠軍叫 kendrew ~~~~
"脫離AV界" 好彩呢樹唔係日本 ... 我好少種 AV 啦, 只留返 D 皮草 和 蘭花多 ....
Nancy 姐 你囡囡勁 cute :n4
回復

kendrew 發表於 2008-3-18 22:56:58 |顯示全部樓層
原帖由 Nancy 於 2008-3-18 17:21 發表

Matt has difficulty in understanding your sentence, forgive him la...

BTW, the plant was "Victorian Parasol"
回復

noel 發表於 2008-3-20 12:07:03 |顯示全部樓層
matt、sharon ~ good photos!
回復

ErineBB 發表於 2008-3-25 11:21:58 |顯示全部樓層
HI Nancy前輩..你個囡囡都14個月大了.. 我都岩岩做左姑姐喇.. 真係想快d生番個先得...
回復

Nancy 發表於 2008-3-25 20:39:17 |顯示全部樓層
四少, 多謝你讚我囡囡喎 總開心讚自己....
ErineBB,唔好玩啦,我同妳差不多同一時間開始學種紫羅蘭,米叫前輩啦,叫番我nancy得啦,生啦.............................有仔襯嫩生....哈哈....努力啦!
回復

爱哥 發表於 2009-1-30 09:48:25 |顯示全部樓層
太美了。
回復

sandylam 發表於 2009-1-31 14:52:45 |顯示全部樓層
好靚呀
回復