照片 - 香港園藝館第四屆非洲紫羅蘭展覽

作者: 四少 发表于 2008-3-15 22:02:12
15011 69
少少照片, 技術唔夠, 紫花變藍花 ... 勿見怪
有 d 無影到, 請勿介意, 因為無晒 菲林

大家有需要 save 返 d 相啦, 數月後會 del ~~~~~~~

評分

查看全部評分

四少 發表於 2008-3-15 22:02:50 |顯示全部樓層

四少 發表於 2008-3-15 22:04:27 |顯示全部樓層
被小貓咪修護過的全場總 冠軍 ...

四少 發表於 2008-3-15 22:06:26 |顯示全部樓層

ErineBB 發表於 2008-3-15 22:54:16 |顯示全部樓層
你呀..明知要黎架喇.. 又會冇菲淋架...
四少 發表於 2008-3-15 22:54:38 |顯示全部樓層
原帖由 阿行 於 2008-3-15 22:38 發表
Matt 哥哥仔, 1/20'' ??!!! 恃住  VR 呀 ~ 推高小小 ISO 唔得咩 ??

手震厲害麼
我唔中意推高過 ISO 過 800 ....
四少 發表於 2008-3-15 22:56:47 |顯示全部樓層
原帖由 ErineBB 於 2008-3-15 22:54 發表
你呀..明知要黎架喇.. 又會冇菲淋架...

我對上果次邊有咁多人咁多花咁熱鬧咁高水平 ....
仲有仲有 ... 型男美女 好多好多喎
四少 發表於 2008-3-15 22:58:43 |顯示全部樓層

四少 發表於 2008-3-15 22:59:30 |顯示全部樓層

四少 發表於 2008-3-15 23:00:07 |顯示全部樓層

季冠花 Optimara Evangrace

優異 Cathy's Firework

四少 發表於 2008-3-15 23:00:32 |顯示全部樓層

四少 發表於 2008-3-15 23:03:35 |顯示全部樓層
呢盆邊個嫁, 我 四少 好中意 .... 我果台人都好中意 ....
中意佢種得好好好靚 .... 我地每人都有一票比佢嫁
努力. ..  下年再開多 D 再多 D 花

lolo 發表於 2008-3-15 23:03:52 |顯示全部樓層
四少    映得好靚呀    仲好立體  

攪到心思思想種返幾盆
tata 發表於 2008-3-15 23:05:32 |顯示全部樓層
好嘢, 唔駛自己影, 仲要影得咁好, thx

評分

查看全部評分

四少 發表於 2008-3-15 23:11:48 |顯示全部樓層
原帖由 lolo 於 2008-3-15 23:03 發表
四少    映得好靚呀    仲好立體  

攪到心思思想種返幾盆   

唔係影得好靘, 實物仲靘 ... 快 D 種快 D 種啦 ...
仲有邊板好似 AV 咁開心, 男人至愛 女人要呵 ... ..
時不時又有聚會郊遊 ... .. 你話係咪好開心呢 ... ..
種左 AV , 人都靘 D ... 真嫁, 你無黎, 我 四少 見過每板的網友不少, 都係以 AV 板最多俊男美女 唔通... AV AV AV AV ..

八王爺 發表於 2008-3-15 23:12:29 |顯示全部樓層
唔使 download .... 俾个 email 你发給我!

真係好好玩,后生咗十年..... 好耐都冇咁 喪...
tata 發表於 2008-3-15 23:15:05 |顯示全部樓層
原帖由 八王爺 於 2008-3-15 23:12 發表
唔使 download .... 俾个 email 你发給我!

王爺你嗰邊好好玩咁噃
四少 發表於 2008-3-15 23:15:29 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2008-3-15 23:05 發表
好嘢, 唔駛自己影, 仲要影得咁好, thx

U'RE WELCOME ...
你見唔見一樓左手邊位影緊相的師姐 ... 仲影出來色偏無我 D 咁嚴重 ...
我只是作個記錄係咁 2 影 ...
四少 發表於 2008-3-15 23:18:55 |顯示全部樓層
原帖由 八王爺 於 2008-3-15 23:12 發表

唔好玩啦 王爺, 我見你都係廿令 ... 仲好健碩 ...
八王爺 發表於 2008-3-15 23:19:10 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2008-3-15 16:15 發表

王爺你嗰邊好好玩咁噃

公子 係哩边,佢好好人,又详細讲解,又兩个人係咁认新手,問好多嘢,学到好多嘢!
仲有 好嘢食,大会人员親切,主办落力.... 我見 佢都冇停过 ~~~ 做嘢....
1234下一頁