種子分享 ----- 士耳其地獄辣椒 及 南瓜辣椒 ( 各 10份 )

作者: fianfumy 發表于 2009-4-2 16:15:07
3493 37

左手面橙色是 "士耳其地獄辣椒" ...... 我會分享10 份 , 每份 6 粒
只限回郵 , 或 下次聚會時面交  ,  如回郵的請報名後pm 我攞地址 .

信封背後要請寫上網名 .

1. mandywowo (thx!)      (2/4 寄出 )
2. nuage多謝﹗        (  25 / 3 寄出 )
3. 金剛                      (25/3 寄出 )
4. VICKY        ( 已寄出20/3)
5. 磨菇 (thx~ 上次失敗晒,再接再厲!!)      ( 已寄出 20/3)
6. ALex(多謝﹗)

7.月光光        ( 2 / 4已寄出 )
8.
9.
10.

右手面紅色是 "南瓜辣椒 "  ....... 我會分享10份 , 每份 6 粒

1. mandywowo (thx!)       ( 2 / 4 寄出 )
2. nuage多謝﹗                (25 / 3 寄出 )
3. 金剛                              ( 25/3寄出 )
4. ALex(多謝﹗)
5. meimei78(多謝﹗)      (  25/3 寄出 )
6.
7.
8.
9.
10.
BanbieChan 發表於 2009-3-12 22:27:02 |顯示全部樓層
張相好靚呀~
回復

fianfumy 發表於 2009-3-12 22:34:45 |顯示全部樓層
BanbieChan:
張相好靚呀~
自己整架 ....
回復

BanbieChan 發表於 2009-3-12 22:35:57 |顯示全部樓層
fianfumy: 自己整架 ....
好勁~
咀仔仲痛唔痛~
回復

fianfumy 發表於 2009-3-12 22:43:21 |顯示全部樓層
BanbieChan:
好勁~
咀仔仲痛唔痛~
[img]http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonke
個咀唔痛 , 但有點 "潤腸 " .... 明晚你有咩攪 , 我約咗maymay 靚 ...
回復

mandywowo 發表於 2009-3-12 23:29:28 |顯示全部樓層
左手面橙色是 "士耳其地獄辣椒" ...... 我會分享 6 份 , 每份 6 粒
只限回郵 , 或 下次聚會時面交  ,  如回郵的請報名後pm 我攞地址 .

1. mandywowo (thx!)
2.
3.
4.
5.
6.

右手面紅色是 "南瓜辣椒 "  ....... 我會分享 8份 , 每份 6 粒

2.
3.
4.
6.
7.
8.
回復

nuage 發表於 2009-3-12 23:32:48 |顯示全部樓層
左手面橙色是 "士耳其地獄辣椒" ...... 我會分享 6 份 , 每份 6 粒

2.nuage多謝﹗
3.
4.
5.
6.

右手面紅色是 "南瓜辣椒 "  ....... 我會分享 8份 , 每份 6 粒

2.nuage多謝﹗
3.
4.
6.
7.
8.

插入圖片
  插入   刪除  
+增加圖片 只支持 .jpg、.gif、.png為結尾的URL地址

園藝館個人空間 - 聯繫我們

Powered by UCenter Home 1.5 © 2001-2009 Comsenz Inc.
回復

BanbieChan 發表於 2009-3-13 08:40:19 |顯示全部樓層
fianfumy: 個咀唔痛 , 但有點 "潤腸 " .... 明晚你有咩攪 , 我約咗maymay 靚 ...
返工丫~
回復

fianfumy 發表於 2009-3-13 09:57:35 |顯示全部樓層
BanbieChan:
返工丫~
YES ar
回復

BanbieChan 發表於 2009-3-13 10:05:06 |顯示全部樓層
fianfumy: YES ar
咀咀仲有冇腫腫
回復

fianfumy 發表於 2009-3-13 11:33:05 |顯示全部樓層
BanbieChan: 咀咀仲有冇腫腫
少腫囉
回復

BanbieChan 發表於 2009-3-13 11:34:31 |顯示全部樓層
fianfumy: 少腫囉
好可憐~
回復

金剛 發表於 2009-3-13 19:12:06 |顯示全部樓層
感謝分享!請問這兩種辣椒辣不辣架?

2.nuage多謝﹗
3.金剛
4.
5.
6.

2.nuage多謝﹗
3.金剛
4.
6.
7.
8.

插入圖片
  插入   刪除  
+增加圖片 只支持 .jpg、.gif、.png為結尾的URL地址
回復

vicky 發表於 2009-3-14 19:16:46 |顯示全部樓層

2.nuage多謝﹗
3.金剛
4.VICKY
5.
6.

2.nuage多謝﹗
3.金剛
4.
6.
7.
8.
回復

蘑菇 發表於 2009-3-16 16:11:58 |顯示全部樓層

2.nuage多謝﹗
3.金剛
4.VICKY
5. 磨菇 (thx~ 上次失敗晒,再接再厲!!)
6.

2.nuage多謝﹗
3.金剛
4.
6.
7.
8.
回復

alextang 發表於 2009-3-16 16:34:19 |顯示全部樓層

2.nuage多謝﹗
3.金剛
4.VICKY
5. 磨菇 (thx~ 上次失敗晒,再接再厲!!)
6.ALex(多謝﹗)

2.nuage多謝﹗
3.金剛
4.ALex(多謝﹗)
6.
7.
8.
回復

月光光 發表於 2009-3-17 13:55:46 |顯示全部樓層
2.nuage多謝﹗
3.金剛
4.ALex(多謝﹗)
5.月光光
6.
7.
8.
回復

meimei78 發表於 2009-3-18 14:57:32 |顯示全部樓層

2.nuage多謝﹗
3.金剛
4.ALex(多謝﹗)
5meimei78(多謝﹗)
6.
7.
8.
回復

fianfumy 發表於 2009-3-25 15:34:04 |顯示全部樓層
mandywowo  & 月光光 , 我未收到你回郵呀 .
回復

mandywowo 發表於 2009-3-26 18:47:54 |顯示全部樓層
我其實收到地址第2日就寄左啦~
我聽日再寄比你啦~ thx!
回復

12下一頁
二級花友

粉絲

聯絡園藝館|手機版|HKplants