返回列表 發新帖

vege的天台~更新, hea爆防虫室完成了, 嗚謝model哥斯拉

作者: vege 發表于 2010-5-21 18:29:20
2946 24
vege 發表於 2010-5-27 12:22:20 |顯示全部樓層
果日打開吽果箱花生麩同骨粉, 好奇想睇下, 一打開, 竟然好香~~ haaa (我諗過耐左就會頂唔順果股味) 好香花生同似狗糧既味, ha. 狗狗都好好奇. 一班烏"英"已經係我身後面飛向個箱! 0.99秒關箱, haa. 好期待呀~~
回復

小蘑菇 發表於 2010-5-27 14:26:26 |顯示全部樓層
果日打開吽果箱花生麩同骨粉, 好奇想睇下, 一打開, 竟然好香~~ haaa (我諗過耐左就會頂唔順果股味) 好香花 ...
vege 發表於 2010-5-27 12:22

hi, vega
請問你吽左幾耐呀? 我仲以為會好臭嘅 tim, 我依家吽嘅花生麩水就好臭呢~
回復

vege 發表於 2010-5-27 15:30:00 |顯示全部樓層
vege你好!
我係用呢個有碌架,係吉吉島買.我覺得幾好用,唔駛痴實個地面又可以方便推動
...
花果山 發表於 2010-5-27 11:50

多謝你意見呀~~ 我睇過你個post, 你個天台真係好靚~~ 個網室整到好pro呀~~~~
回復

vege 發表於 2010-5-27 15:43:36 |顯示全部樓層
hi, vega
請問你吽左幾耐呀? 我仲以為會好臭嘅 tim, 我依家吽嘅花生麩水就好臭呢~ ...
小蘑菇 發表於 2010-5-27 14:26

我吽左幾日ja, haaaa. 我估佢未發酵所以唔臭~~ 撈晒泥再cum左層泥~~
我初頭都想整花生麩水, 但聽大家講會好臭, 我驚我唔敢開蓋放氣, 同埋我驚佢爆呀, 彈上塊面就死伙 (幻想力無窮, haa)
整泥好似易控制d.

by the way, 我之前露台有盆不知名的盆栽 (冇花的, 係一堆葉咁樣, 不是食用的)...初頭都唔識點大, 當時, 乜都唔識, 隨手擺左幾舊我家狗狗的米田共落去 (haaa), 之後經歷左一排死死下的狀態(又黃, 又lum低), 唔理佢一兩個月, 突然大得好快好快!!! 而家大過個盆!! 最健康係佢! 天然肥料真係好西利!! haaaa. 我果日問我grandma以前耕田d野, 佢話以前只係落"大肥" (佢話係米田共, 不過要擺係筒度吽夠先), 連蟲藥都唔使落ga, 有蟲人手攪掂!!
回復

小蘑菇 發表於 2010-5-28 00:56:08 |顯示全部樓層
我吽左幾日ja, haaaa. 我估佢未發酵所以唔臭~~ 撈晒泥再cum左層泥~~
我初頭都想整花生麩水, 但聽大 ...
vege 發表於 2010-5-27 15:43

真係好臭的, 第一次打開樽蓋放氣, 唔覺意噴左落面 & 頭髮, 臭到嘔, 要由田返屋企先可以沖涼, 個次真係好慘呢, 唸起都真係好臭
回復