最近開的岩桐 (7-12-11更新)

作者: spinnet 發表于 2010-2-26 13:47:35
37148 506
spinnet 發表於 2011-12-17 13:06:24 |顯示全部樓層
GMT+8 發表於 2011-12-11 22:46
好耐唔見, 做乜失蹤左一排 無事嘛?
第二朵應該係 Coral Candy

無事呀, 有心. 只係小咗上網啫. 我另一棵Coral Candy都開咗花, 有D唔同..

Coral Candy

紅色上面帶小小紫, 加埋大大粒點點, 呢隻仲搶眼!  發表於 2011-12-20 13:43

評分

查看全部評分

回復

GMT+8 發表於 2011-12-17 21:03:06 |顯示全部樓層
spinnet 發表於 2011-12-17 13:06
無事呀, 有心. 只係小咗上網啫. 我另一棵Coral Candy都開咗花, 有D唔同..

Coral Candy

無事就好了
如果唔係 coral candy, 會唔會係 Nora's Cheerful Rose?
呢2隻野真係Twins咁幾乎一模一樣

我家的 Coral Candy

Nora's Cheerful Rose
回復

spinnet 發表於 2011-12-20 08:59:24 |顯示全部樓層
GMT+8 發表於 2011-12-17 21:03
無事就好了
如果唔係 coral candy, 會唔會係 Nora's Cheerful Rose?
呢2隻野真係Twins咁幾乎一模一樣

我個棵真係好似你個棵coral candy..唔通我攪錯咗..
回復

GMT+8 發表於 2011-12-20 13:31:02 |顯示全部樓層
spinnet 發表於 2011-12-20 08:59
我個棵真係好似你個棵coral candy..唔通我攪錯咗..

迷岩d花色成日都唔穩定, 睇埋其他開出來既花苞先啦  
聖誕節有無打算同多多佢地打扮下? 多多載起聖誕老人帽一定好得意
回復

spinnet 發表於 2011-12-21 20:11:56 |顯示全部樓層
GMT+8 發表於 2011-12-20 13:31
迷岩d花色成日都唔穩定, 睇埋其他開出來既花苞先啦  
聖誕節有無打算同多多佢地打扮下? 多多載起聖誕老 ...

開咗3朵都係差不多...
未諗過同佢打扮, 我諗佢會唔慣嫁..
回復

flower 發表於 2011-12-21 22:48:00 |顯示全部樓層
hi spinnet, long time no see ...........
回復

spinnet 發表於 2011-12-23 14:52:14 |顯示全部樓層
flower 發表於 2011-12-21 22:48
hi spinnet, long time no see ...........

yes...long time no see..
回復