Sinningia~ 公主駕到

作者: flower 發表于 2010-1-29 14:24:32
16726 230
spinnet 發表於 2010-10-10 22:00:08 |顯示全部樓層
spinnet 叫到, 即刻去片.....................
仲有你個囡 Ozark First Born, 要來湊下熱鬧 ....... ...
flower 發表於 2010-10-10 15:14

開咁多花, 仲朵朵咁靚, 你比咩佢食嫁?! add4icon
回復

flower 發表於 2010-10-10 22:36:50 |顯示全部樓層
嘩,餵邊隻肥仔水或食邊隻多仔丸呀............
claudiatang 發表於 2010-10-10 15:32
開咁多花, 仲朵朵咁靚, 你比咩佢食嫁?!
spinnet 發表於 2010-10-10 22:00

咪白色個隻粒粒多仔丸囉 .......
回復

flower 發表於 2010-10-10 22:53:59 |顯示全部樓層
嘩﹗爆花呀﹗靚呀﹗我果棵未試過爆呀﹗
cherrylwy 發表於 2010-10-10 01:27

你d花花都開得好靚丫, 加d花肥就可以爆花la。。。
回復

strawberry 發表於 2010-10-11 10:29:57 |顯示全部樓層
嘩! Susan 同 Country Ozark Plum, 未見過咁靚o既爆花 ~ add6icon add6icon
回復

flower 發表於 2010-10-11 11:58:58 |顯示全部樓層
嘩! Susan 同 Country Ozark Plum, 未見過咁靚o既爆花 ~
strawberry 發表於 2010-10-11 10:29

謝謝賞花 !
回復

flower 發表於 2010-10-11 12:03:27 |顯示全部樓層

再來一幅千手觀音像好嗎 ?? 暫時花苞數量最多是她喔 !!
201010-Ozark Rosy Cheek\'s-2 (Small).JPG
201010-Ozark Rosy Cheek\'s-3 (Small).JPG
201010-Ozark Rosy Cheek\'s-8 (Small).JPG
Ozark Rosy Cheek\'s-9 (Small).JPG
Ozark Rosey Cheek\'s-10 (Small).JPG
回復

flower 發表於 2010-10-13 15:30:41 |顯示全部樓層

Sinn. Matha's Lemke
Sinn. KC's Spanish Flist
201009-Martha\'s Lemke-2 (Small).JPG
201009-Martha\'s Lemke-3 (Small).JPG
201010-KC\'s Spanish Flist-1 (Small).JPG
201010-KC\'s Spanish Flirt-2 (Small).JPG
回復

GMT+8 發表於 2010-10-13 20:52:03 |顯示全部樓層
再來一幅千手觀音像好嗎 ?? 暫時花苞數量最多是她喔 !!
flower 發表於 2010-10-11 12:03

嘩, 你用什麼方法種到佢d花360度均勻咁開
回復

GMT+8 發表於 2010-10-13 20:53:23 |顯示全部樓層
Sinn. Martha's Lemke
Sinn. KC's Spanish Flist
flower 發表於 2010-10-13 15:30

Martha's Lemke 又開到綠色 你用什麼方法令到咁多盆都開到綠色
回復

flower 發表於 2010-10-14 01:01:55 |顯示全部樓層
嘩, 你用什麼方法種到佢d花360度均勻咁開
GMT+8 發表於 2010-10-13 20:52

我諗係經常幫佢轉身向陽光囉, 因為我見少轉身個 d 會生到側埋一邊, 無咁平均既.

Martha's Lemke 又開到綠色 你用什麼方法令到咁多盆都開到綠色
GMT+8 發表於 2010-10-13 20:53

我估係光線問題呱, 我又唔覺好多開綠色喎
回復

flower 發表於 2010-10-22 18:27:14 |顯示全部樓層

Sinn. Raspberry N Cream 很喜歡 "愛的抱抱" 這首歌曲, 並身體力行, 上演了的 "愛的抱抱" ......... 抱著花盆, 怎樣也不放 ........
201010-Raspberry N Cream-1 (Small).JPG
201010-Raspberry N Cream-2 (Small).JPG
201010-Raspberry N Cream-3 (Small).JPG
201010-Raspberry N Cream-4 (Small).JPG
201010-Raspberry N Cream-5 (Small).JPG
201010-Raspberry N Cream-6 (Small).JPG
回復

蕙蕙 發表於 2010-10-22 19:21:17 |顯示全部樓層
回復 105# flower

好勁, 爆咁多花既, 你俾乜佢地食呀?
回復

蕙蕙 發表於 2010-10-22 19:22:19 |顯示全部樓層
回復 110# flower

呢只同Sinn. Matha's Lemke & Sinn. KC's Spanish Flist都好靚呀
回復

GMT+8 發表於 2010-10-22 19:44:20 |顯示全部樓層
Sinn. Raspberry N Cream 很喜歡 "愛的抱抱" 這首歌曲, 並身體力行, 上演了的 "愛的抱抱" ......... 抱著花 ...
flower 發表於 2010-10-22 18:27

haha so lovely, looks like a dress!
回復

chanpyhilda 發表於 2010-10-22 20:41:03 |顯示全部樓層
第二幅好可愛呀!! 抱到連個盆都唔見左呀...
回復

chanpyhilda 發表於 2010-10-22 20:42:50 |顯示全部樓層
哎吔!!  Sinn. KC's Spanish Flist 紫得好鬼靚呀!!!  我有少少愛上佢呀.....
回復

spinnet 發表於 2010-10-22 21:16:55 |顯示全部樓層
Sinn. Raspberry N Cream 很喜歡 "愛的抱抱" 這首歌曲, 並身體力行, 上演了的 "愛的抱抱" ......... 抱著花 ...
flower 發表於 2010-10-22 18:27

你好攪笑囉...add4icon
回復

flower 發表於 2010-10-23 10:45:27 |顯示全部樓層
回復  flower

好勁, 爆咁多花既, 你俾乜佢地食呀?
蕙蕙 發表於 2010-10-22 19:21

魔肥囉......
回復

flower 發表於 2010-10-23 10:53:00 |顯示全部樓層
回復  flower

呢只同Sinn. Matha's Lemke & Sinn. KC's Spanish Flist都好靚呀
蕙蕙 發表於 2010-10-22 19:22

哎吔!!  Sinn. KC's Spanish Flist 紫得好鬼靚呀!!!  我有少少愛上佢呀.....
chanpyhilda 發表於 2010-10-22 20:42

係丫, 之前開一朵兩朵, 覺得佢嘛嘛地, 今次幾朵一齊開, 我都情難自禁 ........好鍾意佢呀 ........
回復

flower 發表於 2010-10-23 11:05:36 |顯示全部樓層
第二幅好可愛呀!! 抱到連個盆都唔見左呀...
chanpyhilda 發表於 2010-10-22 20:41

haha so lovely, looks like a dress!
GMT+8 發表於 2010-10-22 19:44

你好攪笑囉...
spinnet 發表於 2010-10-22 21:16

花花真係咁攪笑囉 ........ 我得一盆迷岩係咁咋, 加d想像力 ....... 大家睇得開心 d 嘛  ..........
回復