Sinningia~ 公主駕到

作者: flower 發表于 2010-1-29 14:24:32
16851 230
flower 發表於 2010-11-4 18:41:06 |顯示全部樓層
哩隻開得好靚, 忍唔住要再貼 ..........
201010- Neesa-2 (Small).JPG
回復

GMT+8 發表於 2010-11-5 16:58:42 |顯示全部樓層
回復 138# flower

係唔係變異來的? 唔通係country Freedom?
回復

GMT+8 發表於 2010-11-5 16:59:56 |顯示全部樓層
Country Christain 好多點點, 喉嚨好似比火燒咁, 好靚
回復

flower 發表於 2010-11-5 22:32:57 |顯示全部樓層
回復  flower

係唔係變異來的? 唔通係country Freedom?
GMT+8 發表於 2010-11-5 16:58

yes, 係變異來的, 但唔係Freedom ......... 差小小就估到勒 ! 加油 !
回復

flower 發表於 2010-11-5 22:35:24 |顯示全部樓層
Country Christain 好多點點, 喉嚨好似比火燒咁, 好靚
GMT+8 發表於 2010-11-5 16:59

影相好難影到真色, 真色要深 d .....
回復

GMT+8 發表於 2010-11-5 23:06:11 |顯示全部樓層
唔通係country tiger?
回復

flower 發表於 2010-11-7 11:47:41 |顯示全部樓層
唔通係country tiger?
GMT+8 發表於 2010-11-5 23:06

不是.
從她的花形去想, Country F...... 你也有的.....
回復

spinnet 發表於 2010-11-8 08:52:27 |顯示全部樓層
紫色的迷岩 ............
flower 發表於 2010-11-4 18:38

Fair 同 Country Christine 好靚呀..add6icon
回復

GMT+8 發表於 2010-11-9 21:06:29 |顯示全部樓層
不是.
從她的花形去想, Country F...... 你也有的.....
flower 發表於 2010-11-7 11:47

唔通係country firefly? 變成咁真係驚喜, 如果一直咁開就正!
我家的開成這樣
回復

flower 發表於 2010-11-12 14:20:14 |顯示全部樓層
唔通係country firefly? 變成咁真係驚喜, 如果一直咁開就正!
我家的開成這樣
...
GMT+8 發表於 2010-11-9 21:06

係 Country Firefly 呀 ......
如果一直咁開就正 .......... 都幾正 架 ........
你隻開得都正吖 .......
回復

flower 發表於 2010-11-16 17:57:58 |顯示全部樓層

Spinnet, 唔該幫我睇吓, Sinn Tommy Tunner & Fuchsia Treasure ...... 顏色我分唔到, 花紋同上次都唔同 ......
201011-F&T-1 (Small).JPG
201011-F&T-2 (Small).JPG
回復

flower 發表於 2010-11-16 18:13:04 |顯示全部樓層
今次開得深色咗的 Apollo ...
好好養的 An's Bom Dia ....
開極都怪怪地的 Country Crocus ....
靚靚的 Raspberry N Cream ...

Snn. Apllo 今次開得深色咗

Snn. Apllo 今次開得深色咗
201011-An\'s Bom Dia-2 (Small).JPG

開極都怪怪地的 Country Crocus

開極都怪怪地的 Country Crocus
201011-Raspberry N Cream-1 (Small).JPG
201011-Raspberry N Cream-2 (Small).JPG
回復

spinnet 發表於 2010-11-16 20:33:39 |顯示全部樓層
Spinnet, 唔該幫我睇吓, Sinn Tommy Tunner & Fuchsia Treasure ...... 顏色我分唔到, 花紋同上次都唔同 .. ...
flower 發表於 2010-11-16 17:57

第一幅是Fuchsia Treasure,第二幅走了色,唔知道。
回復

candyafr 發表於 2010-11-16 22:04:59 |顯示全部樓層
哩隻開得好靚, 忍唔住要再貼 ..........
flower 發表於 2010-11-4 18:41

好靚,我呢盆開過幾次,都係單
回復

GMT+8 發表於 2010-11-17 00:48:20 |顯示全部樓層
回復 150# flower

第二張有全白內圈好正呀! 次次都咁開就very good!
回復

GMT+8 發表於 2010-11-17 00:51:02 |顯示全部樓層
Country Crocus 開得咁靚又點會係怪樣呢
Raspberry N' Cream 開得好靚出到白色d點點好清楚, 我的cream 不知給誰偷偷吃掉了
回復

GMT+8 發表於 2010-11-17 00:54:09 |顯示全部樓層
回復 139# flower

Flair 係唔係好難種的? 唔知點解我個盆大到咁上下就自己謝左, 次次都係咁, 已經試過3次了..............
回復

strawberry 發表於 2010-11-17 09:54:26 |顯示全部樓層
Spinnet, 唔該幫我睇吓, Sinn Tommy Tunner & Fuchsia Treasure ...... 顏色我分唔到, 花紋同上次都唔同 .. ...
flower 發表於 2010-11-16 17:57

第二幅變異左o既花色都好靚 ~ add6icon
回復

flower 發表於 2010-11-17 18:57:18 |顯示全部樓層
好靚,我呢盆開過幾次,都係單
candyafr 發表於 2010-11-16 22:04

Neesa 好多時都開半重瓣, 咁靚重瓣都喺開過一次咁多........
回復

flower 發表於 2010-11-17 19:01:56 |顯示全部樓層
第二張有全白內圈好正呀! 次次都咁開就very good!
GMT+8 發表於 2010-11-17 00:48 [/quote]

第二幅變異左o既花色都好靚 ~
strawberry 發表於 2010-11-17 09:54

謝謝賞花, 我都覺得開得唔錯 .... 有 d 似長筒 tim ......
回復