Sinningia~ 公主駕到

作者: flower 發表于 2010-1-29 14:24:32
16723 230
flower 發表於 2010-3-2 14:23:42 |顯示全部樓層

哈哈 ......... Sinn. Cherry Berry 第二朵開粉紅色, 真亦假時, 假亦真, 究竟邊個係你既真身 ???
Cherry berry-1-small.JPG
Cherry berry-2-small.JPG
Cherry berry-3-small.JPG
Cherry berry-4-small.JPG
回復

flower 發表於 2010-3-16 12:01:17 |顯示全部樓層
Sinn. Raspberry Tint 有d 似紫色版 Sinn. Yes
Raspberry Tint-1-small.JPG
Raspberry Tint-2-small.JPG
Raspberry Tint-3-small.JPG
Raspberry Tint-4-small.JPG
回復

flower 發表於 2010-5-17 16:14:16 |顯示全部樓層
今期開的 Sinn. Cherry Berry 是這樣的 ..........^^
Cherry Berry-1005-1 (Small).JPG
Cherry Berry-1005-2 (Small).JPG
Cherry Berry-1005-3 (Small).JPG
回復

spinnet 發表於 2010-5-17 16:17:20 |顯示全部樓層
今期開的 Sinn. Cherry Berry 是這樣的 ..........^^
flower 發表於 2010-5-17 16:14

D顏色有冇差咁遠啊?? 不過我鍾意這種多D.
回復

flower 發表於 2010-5-17 16:23:21 |顯示全部樓層

第一次走色的 Sinn. Super Pink ......... 走得很遠 ........
第一次開花的 Sinn. Peter Pan ......... 淺紫色 ....... 好清

Sinn. Super Ping

Sinn. Super Ping

Sinn. Peter Pan

Sinn. Peter Pan

Super Pink & Peter Pan

Super Pink & Peter Pan
合照 (Small).JPG
回復

flower 發表於 2010-5-17 16:31:28 |顯示全部樓層
D顏色有冇差咁遠啊?? 不過我鍾意這種多D.
spinnet 發表於 2010-5-17 16:17

真係差咁遠, 有相為證啊 !
我鍾意第一次開花, 鮮紅色加 "裙"邊 (#8)
回復

flower 發表於 2010-6-3 11:26:59 |顯示全部樓層

我的第一朵玫瑰花出來了......... 應該是四朵, 等了一年多, 感動得想哭出來
多貼幾張, 真色要再鮮紅點啊 !
Lisa-1-1 (Small).JPG
Lisa-1-2 (Small).JPG
Lisa-1-3 (Small).JPG
Lisa-1-4 (Small).JPG
Lisa-1-5 (Small).JPG
Lisa-1-6 (Small).JPG
Lisa-1-7 (Small).JPG
Lisa-1-8 (Small).JPG
Lisa-1-9 (Small).JPG
Lisa-1-10 (Small).JPG
回復

GMT+8 發表於 2010-6-3 11:38:22 |顯示全部樓層
哈哈, 恭喜, 係一束玫瑰花呢!
回復

Evalam 發表於 2010-6-3 11:47:22 |顯示全部樓層
開得好靚喎..又多花add6icon
回復

flower 發表於 2010-6-3 14:14:37 |顯示全部樓層
哈哈, 恭喜, 係一束玫瑰花呢!
GMT+8 發表於 2010-6-3 11:38

嘻嘻......, 又可以係一盆玫瑰........

開得好靚喎..又多花
Evalam 發表於 2010-6-3 11:47

我好鍾意佢, 第一次可以開到咁多靚重瓣咋 !
回復

connie925 發表於 2010-6-3 15:16:52 |顯示全部樓層
見你幫佢影左咁多張相, 就知你好鍾意佢喇........我都好鍾意佢架, 可惜我盆開到走灑樣
回復

spinnet 發表於 2010-6-3 20:44:34 |顯示全部樓層
我的第一朵玫瑰花出來了......... 應該是四朵, 等了一年多, 感動得想哭出來
多貼幾張, 真色要再鮮紅點啊 ! ...
flower 發表於 2010-6-3 11:26

好靚呀....
回復

GMT+8 發表於 2010-6-3 21:07:20 |顯示全部樓層
之前一年是很值得等呢, 住後應該會不停開花吧!
回復

flower 發表於 2010-6-4 13:49:59 |顯示全部樓層
見你幫佢影左咁多張相, 就知你好鍾意佢喇........我都好鍾意佢架, 可惜我盆開到走灑樣 ...
connie925 發表於 2010-6-3 15:16

咪笑我啦 ........ 比你睇穿晒

好靚呀....
spinnet 發表於 2010-6-3 20:44

係呀, 真係好靚......

之前一年是很值得等呢, 住後應該會不停開花吧!
GMT+8 發表於 2010-6-3 21:07

仲有一個花苞未開, 唔知會唔會又開雙, 如果係就perfect !
回復

flower 發表於 2010-6-14 17:23:44 |顯示全部樓層
Sinn. Lisa 第五朵都開咗啦 ............ perfect
Lisa-11 (Small).JPG
Lisa-14 (Small).JPG
Lisa-15 (Small).JPG
回復

flower 發表於 2010-6-14 17:37:03 |顯示全部樓層
大家有無興趣估吓佢係邊個變身 ???
1006-1 (Small).JPG
1006-2 (Small).JPG
1006-3 (Small).JPG
回復

strawberry 發表於 2010-6-14 17:44:41 |顯示全部樓層
大家有無興趣估吓佢係邊個變身 ???
flower 發表於 2010-6-14 17:37

係咪Cherry Berry add3icon
回復

flower 發表於 2010-6-15 14:31:51 |顯示全部樓層
係咪Cherry Berry
strawberry 發表於 2010-6-14 17:44

叻 ..... 叻
回復

kong 發表於 2010-6-16 21:45:45 |顯示全部樓層

我攪錯左添, d 迷岩好正呢!
回復

flower 發表於 2010-6-17 10:04:33 |顯示全部樓層
我攪錯左添,  d 迷岩好正呢!
kong 發表於 2010-6-16 21:45

謝謝賞花啊!
回復