貓都有味架!

作者: 孖吉 發表于 2009-9-18 16:46:15
1619 10
剛剛見到有貓友話狗有狗味 (呢話講法好啱) 貓冇乜味 (呢樣就睇你有冇養開貓嘞),

我想講:貓都有味架!
重有 ...
唔係個個貓主都好似呢個版 d 版友咁好架 ...

有次搭火車,有個 亞蟬 抱左隻好似個波咁o既灰色長毛貓入來,坐响我同一位女仕中間 (我心諗:揹袋都冇個,咁都得?) 都算嘞,我對呢位亞嬋冇好感遮,唔係對佢隻貓
跟住有幾耐另一邊果位女仕話佢隻貓伸左過去人地件衫度。位 亞蟬 居然瀉隻鑊俾隻貓,同隻貓講:「做乜你咁曳呀?」,跟住打 (拍) 左隻貓兩吓 ...
頂~ d 貓毛俾佢拍到飄起哂!飛到成車都係!重有 d 味添!
claudiatang 發表於 2009-9-18 22:52:22 |顯示全部樓層
我兩隻可能長時間在露台曬太陽,所以沒體味﹗但狗就沒得騙人。
回復

vivi 發表於 2009-9-18 23:05:28 |顯示全部樓層
係呀, 貓貓有味咖
我3隻都唔同味咖
我成日聞佢地咖
回復

Ulrica 發表於 2009-9-18 23:13:51 |顯示全部樓層
有味, 以前貓貓未死, 每天我回家一打開度大門, 就聞到我貓的味道, 現在佢走左好幾年, 真的完全聞唔到屋企有貓味.
回復

Ulrica 發表於 2009-9-18 23:15:23 |顯示全部樓層
剛剛見到有貓友話狗有狗味 (呢話講法好啱) 貓冇乜味 (呢樣就睇你有冇養開貓嘞),

我想講:貓都有味架!
重有 ...
唔係個個貓主都好似呢個版 d 版友咁好架 ...

有次搭火車,有個 亞蟬 抱左隻好似個波咁o既灰色長毛 ...
marcuslee 發表於 2009-9-18 16:46

marcuslee, 請問你頭像是否真貓呀? 係咪你架?
回復

孖吉 發表於 2009-9-18 23:22:30 |顯示全部樓層
marcuslee, 請問你頭像是否真貓呀? 係咪你架?
Ulrica 發表於 2009-9-18 23:15

電腦合成架
回復

Ulrica 發表於 2009-9-18 23:26:43 |顯示全部樓層
電腦合成架
marcuslee 發表於 2009-9-18 23:22

哦, 哈哈, 如果係真的, 這動作就有趣了.
回復

vivi 發表於 2009-9-18 23:45:04 |顯示全部樓層
哦, 哈哈, 如果係真的, 這動作就有趣了.
Ulrica 發表於 2009-9-18 23:26

係都唔屾奇咖
你冇見過貓用手遮住對眼瞓咩
回復

Ulrica 發表於 2009-9-18 23:51:51 |顯示全部樓層
係都唔屾奇咖
你冇見過貓用手遮住對眼瞓咩
vivi 發表於 2009-9-18 23:45

我有呀, 不過通常唔會兩隻手囉, 而且放在眼上面, 而不是放在後腦勺的.
回復

vivi 發表於 2009-9-19 09:42:41 |顯示全部樓層
我有呀, 不過通常唔會兩隻手囉, 而且放在眼上面, 而不是放在後腦勺的.
Ulrica 發表於 2009-9-18 23:51

又係, 不過我細細係會用2隻手遮住對眼瞓覺, 好好笑咖
回復

Ulrica 發表於 2009-9-19 12:02:15 |顯示全部樓層
又係, 不過我細細係會用2隻手遮住對眼瞓覺, 好好笑咖
vivi 發表於 2009-9-19 09:42

兩隻手咁攪笑? 有無相呀?
回復