吹水屋:24小時不停為你灌水!

作者: 孖吉 發表于 2009-8-10 15:46:12
312105 18894
jellyfishy 發表於 2009-8-11 13:07:48 |顯示全部樓層
我要有定力!
chiman 發表於 2009-8-11 13:03

你同你太太講, 佢好幸福架喇, 你只係迷上了太太和龜一隻, 不是迷其他女人.
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-8-11 13:17:09 |顯示全部樓層
食完飯了
出去買wi-fi手指
oneonewe 發表於 2009-8-11 12:51

點解?你部 3 iphone 3G s 可當 modem 上網架!
回復

claudiatang 發表於 2009-8-11 13:32:05 |顯示全部樓層
點解?你部 3 iphone 3G s 可當 modem 上網架!
虛宿寶瓶 發表於 2009-8-11 13:17

瓶瓶,我想問Country story點玩?收成了之後那個是倉呀?點賣呀?個人仔老是外面走來走去﹗看見都累。
回復

jellyfishy 發表於 2009-8-11 13:36:37 |顯示全部樓層
講樣恐怖野俾大家聽:
大家仲記唔記得上年水母家某個窗台的 av, 懷疑被樓上主戶淋花跌了些蟲下來, 全部感染綿花KO 晒?
為了確定沒有蟲, 我清晒那個窗台, 沒種花幾個月, 跟住用種子或球球種迷岩, 再加個蓋, 事隔一年, 一路都安然無蟲.
昨晚去完旅行歸家, 開開心心去望下d 迷岩, .... ....

見到每個盆底邊圍著一個白色粉圈, 當時光線好暗, 就走去拿電管照, 一照....

嘩~~~~~ 全部都係綿花蟲, 好恐怖....

未見過咁恐怖的情境, 好嘔心~
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-8-11 13:38:30 |顯示全部樓層
瓶瓶,我想問Country story點玩?收成了之後那個是倉呀?點賣呀?個人仔老是外面走來走去﹗看見都累。
claudiatang 發表於 2009-8-11 13:32

個倉o向左下角,但我唔記得乜野樣!你"點" 住你嘅收成,拉佢去收銀機就賣得架啦!
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-8-11 13:39:18 |顯示全部樓層
講樣恐怖野俾大家聽:
大家仲記唔記得上年水母家某個窗台的 av, 懷疑被樓上主戶淋花跌了些蟲下來, 全部感染綿花KO 晒?
為了確定沒有蟲, 我清晒那個窗台, 沒種花幾個月, 跟住用種子或球球種迷岩, 再加個蓋, 事隔一年,  ...
jellyfishy 發表於 2009-8-11 13:36

嘩,唔係化!咁點呀?
回復

oneonewe 發表於 2009-8-11 13:40:34 |顯示全部樓層
虛宿寶瓶 發表於 2009-8-11 13:17

乜得o架咩!?
部電話可以經 iPhone 上網??
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-8-11 13:43:05 |顯示全部樓層
乜得o架咩!?
部電話可以經 iPhone 上網??
oneonewe 發表於 2009-8-11 13:40

3Gs 用番 3 個 plan 係可以架!你最貴個 plan,唔好浪費!
我 key 我個 friend FB 條 link 比你睇,睇下你睇唔睇到!好易 set!

oneone 你試下睇唔睇到,我唔知佢有冇 set 到 friend only...

http://www.facebook.com/home.php ... 56&id=775848435
回復

jellyfishy 發表於 2009-8-11 13:43:33 |顯示全部樓層
嘩,唔係化!咁點呀?
虛宿寶瓶 發表於 2009-8-11 13:39

個d 綿花多到圍住個盆仔想爬上去, 圍到成個白圈出來. 我有一個魚缸仔放迷岩, 魚缸仔底邊都有個圈... 當時淨係諗起 Biohazard 或者係 28日後套戲的情節...
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-8-11 13:46:17 |顯示全部樓層
魚缸仔底邊都有?好恐怖喎!
回復

oneonewe 發表於 2009-8-11 13:54:06 |顯示全部樓層
3Gs 用番 3 個 plan 係可以架!你最貴個 plan,唔好浪費!
我 key 我個 friend FB 條 link 比你睇,睇下你睇唔睇到!好易 set!

oneone 你試下睇唔睇到,我唔知佢有冇 set 到 friend only...

http://www.facebook ...
虛宿寶瓶 發表於 2009-8-11 13:43

睇到
但唔係好明
3GS 3.0版本係咩o黎o架
係咪要jailbreak o左先得?
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-8-11 13:55:38 |顯示全部樓層
你去設定o個度跟佢咁 set ,跟住用條 cable 插埋落電腦,就應該可以 link 度部腦上綱架啦!
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-8-11 13:57:32 |顯示全部樓層
再唔係如果你部腦係 notebook,你就一次過拎哂去 3 Shop 叫佢教你!
回復

oneonewe 發表於 2009-8-11 14:00:25 |顯示全部樓層
你去設定o個度跟佢咁 set ,跟住用條 cable 插埋落電腦,就應該可以 link 度部腦上綱架啦!
虛宿寶瓶 發表於 2009-8-11 13:55

試o左
唔得
佢show唔到"internet共享"呢個字出o黎
回復

maggielawkm 發表於 2009-8-11 14:04:45 |顯示全部樓層
1月時

而家

生得超樣衰
唔死算偷笑
oneonewe 發表於 11-8-2009 01:15

你唔換下水苔?
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-8-11 14:05:48 |顯示全部樓層
試o左
唔得
佢show唔到"internet共享"呢個字出o黎
oneonewe 發表於 2009-8-11 14:00

你用緊 3 張 sim card?

3Gs 就係而家最新部 iphone...  3.0 係個 software!你部機新出,個 software 一定係 update 架啦,唔使理佢!
回復

oneonewe 發表於 2009-8-11 14:06:50 |顯示全部樓層
你用緊 3 張 sim card?
虛宿寶瓶 發表於 2009-8-11 14:05

係呀~
回復

oneonewe 發表於 2009-8-11 14:07:59 |顯示全部樓層
你唔換下水苔?
maggielawkm 發表於 2009-8-11 14:04

回復

maggielawkm 發表於 2009-8-11 14:14:20 |顯示全部樓層

oneonewe 發表於 11-8-2009 14:07

你每個月請針針黎你屋企同你打理下d 植物囉~~~ 叫佢換埋水苔添~
回復

oneonewe 發表於 2009-8-11 14:16:32 |顯示全部樓層
你每個月請針針黎你屋企同你打理下d 植物囉~~~ 叫佢換埋水苔添~
maggielawkm 發表於 2009-8-11 14:14

佢hourly rate咁貴
我請佢唔起
回復