買餸生氣既事~

作者: hellokitty_971 發表于 2009-7-7 15:39:18
15498 188
jacky 發表於 2009-7-13 23:19:47 |顯示全部樓層
潮洲牛雜粉面, HSBC轉入去, 成間野都係勁老土嘅金碧輝煌, 好野黎架!
Dennis 發表於 2009-7-13 23:12

冇記錯...又有間好似叫嘉麗園....
回復

tsoiyiu1009 發表於 2009-7-14 02:33:10 |顯示全部樓層
我相信呢度都有好多元朗人既, 糯米滋, 我搵日去買黎食下先~
http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(38).gif有冇飲千色臺北珍珠奶茶呀, 大大杯$12, 勁多珠, 幾好飲, 不過排好耐隊 ...
irishuen 發表於 2009-7-11 00:18

我今日行過千色,有成四間賣珍珠奶茶...有兩間係新開未試過~
不過,哩排比較中意去元朗廣場隔離果間賣刺身壽司小店~
又新鮮又靚又平~
回復

tsoiyiu1009 發表於 2009-7-14 02:44:48 |顯示全部樓層
我坐車番學7:00a.m佢地都出左黎搵食啦.......
jacky 發表於 2009-7-7 19:05

果d姐仔梗係要早d開工喇~
有一次聽圍村小巴司機同客閒聊,佢話問過d姐仔價每次收$200咋~
我有一次去郵局附近個街市,係個水牌前企左成3個姐仔添丫~
個個都著得好sex==小背心+迷你裙+高爭涼鞋(好似制服咁)
只要你企多陣,等人,就會有d伯父走黎問價......我有個阿姨都試過~
回復

hellokitty_971 發表於 2009-7-14 11:43:21 |顯示全部樓層
jacky 發表於 2009-7-13 23:19

果間都好味,鐘意食佢地既幼河粉
回復

hellokitty_971 發表於 2009-7-14 11:46:24 |顯示全部樓層
果d姐仔梗係要早d開工喇~
有一次聽圍村小巴司機同客閒聊,佢話問過d姐仔價每次收$200咋~
我有一次去郵局附近個街市,係個水牌前企左成3個姐仔添丫~
個個都著得好sex==小背心+迷你裙+高爭涼鞋(好似制服咁)
只要你企 ...
tsoiyiu1009 發表於 2009-7-14 02:44

$200 monkey (63).gif , 難怪啊佰笑騎騎
回復

Dennis 發表於 2009-7-14 11:54:44 |顯示全部樓層
jacky 發表於 2009-7-13 23:19

係呀! 應該係叫嘉麗園, 我記錯名啦!
回復

vivi2009 發表於 2009-7-15 17:11:40 |顯示全部樓層
元朗係好多企街......見好多......有D好離譜......
回復

孖吉 發表於 2009-7-16 10:28:09 |顯示全部樓層

今日上埋報紙添 ...

【蘋果日報】

色情六街「警冇佢符」
「元朗色情六街」,即元朗市中心的同樂街、安寧路、福德街、壽富街、炮仗坊及東堤街,六街鳳樓林立,有如元朗的紅燈區,警方一向視之為眼中釘,但六街妓女掃之不盡,元朗區議員袁敏兒直言:「試過警方日頭掃同樂街,班鳳姐下晝就轉去元朗大馬路開工,連警方都冇佢符。」
袁敏兒補充,色情六街是區內治安黑點,她經常接獲民居婦孺投訴遭嫖客滋擾,不勝其煩,今年 4月警方在區內曾大舉掃蕩,一次拘捕 80名內地妓女。

http://hk.apple.nextmedia.com/te ... amp;art_id=12994137
回復

hellokitty_971 發表於 2009-7-16 12:30:18 |顯示全部樓層
今日上埋報紙添 ...

【蘋果日報】

色情六街「警冇佢符」
「元朗色情六街」,即元朗市中心的同樂街、安寧路、福德街、壽富街、炮仗坊及東堤街,六街鳳樓林立,有如元朗的紅燈區,警方一向視之為眼中釘,但六街妓女 ...
marcuslee 發表於 2009-7-16 10:28

掃完一堆又有一堆, 通常係嫖客滋擾民居婦孺, 只係拉嫖客得唔得既呢^^
回復

jacky 發表於 2009-7-16 22:31:13 |顯示全部樓層
掃完一堆又有一堆, 通常係嫖客滋擾民居婦孺, 只係拉嫖客得唔得既呢^^
hellokitty_971 發表於 2009-7-16 12:30

元朗咁多咸濕呀伯你拉得幾多...
回復

hellokitty_971 發表於 2009-7-17 11:59:37 |顯示全部樓層
元朗咁多咸濕呀伯你拉得幾多...
jacky 發表於 2009-7-16 22:31

呀伯通常都係咸濕
回復

corina 發表於 2009-7-17 12:06:21 |顯示全部樓層
我想問好耐,點解呀伯通常都係咸濕d,咁哥哥叔叔唔咸濕咩?add12icon
回復

hellokitty_971 發表於 2009-7-17 12:11:44 |顯示全部樓層
我想問好耐,點解呀伯通常都係咸濕d,咁哥哥唔咸濕咩?add12icon
corina 發表於 2009-7-17 12:06

哥哥同叔叔無呀伯咁猖狂, 唔通似老買老?
回復

corina 發表於 2009-7-17 12:30:22 |顯示全部樓層
咁公公有冇呀伯咁咸濕呀?add5icon
回復

hellokitty_971 發表於 2009-7-17 12:48:00 |顯示全部樓層
咁公公有冇呀伯咁咸濕呀?add5icon
corina 發表於 2009-7-17 12:30

公公名字聽落慈祥d
回復

貓后 發表於 2009-7-17 15:40:43 |顯示全部樓層
果間都好味,鐘意食佢地既幼河粉
hellokitty_971 發表於 2009-7-14 11:43

係丫,佢d粉好滑架
回復

Ulrica 發表於 2009-7-17 15:55:57 |顯示全部樓層

18廿二的男性要找18廿二以下的女性, 廿幾三十男性要找18廿二的女性, 三十幾四十的男性要找18廿二的女性, 四十幾五十的男性要找18廿二的女性, 五十幾六十的男性要找18廿二的女性, 個個都要18廿二女性, 連呀伯都要找18廿二的女性, 真攪笑, 18廿二邊度會睬呀伯呀? 唔通喜歡老人味咩? D呀伯都唔化架, 個個以為自己是壽星公.
回復

irishuen 發表於 2009-7-17 16:09:52 |顯示全部樓層
宜家d 阿伯好猖狂, 我覺得係女仔行過果邊佢地都會眼甘甘"目及"住人地,
我前幾日行過竟然見到d 女人坐係郵局對開d "鄧"到.....我諗佢就係傳說中的妓女
回復

貓后 發表於 2009-7-17 16:51:10 |顯示全部樓層
宜家d 阿伯好猖狂, 我覺得係女仔行過果邊佢地都會眼甘甘"目及"住人地,
我前幾日行過竟然見到d 女人坐係郵局對開d "鄧"到.....我諗佢就係傳說中的妓女
irishuen 發表於 2009-7-17 16:09

個頭好多架
回復

irishuen 發表於 2009-7-17 18:27:09 |顯示全部樓層
個頭好多架
貓后 發表於 2009-7-17 16:51

未點認真睇過, 特意去"觀摩"一下

最近夜晚搭車, 部車經過灣仔條酒吧街(平時架車滿人唔會經), 見到好多"妙齡少女"係間BAR門口, 個個都係例排吊帶小背心+短裙仔
而且唔係一間, 而係有好多間都係咁, 很好奇, 果D係乜人? 拳手?冇理由係門口架??咁佢地係做咩呢?
回復