愛情三步曲

作者: jellyfishy 發表于 2009-5-23 02:09:16
4682 56
oneonewe 發表於 2009-6-6 10:07:59 |顯示全部樓層
打爆個電話咁激~
irishuen 發表於 2009-6-6 10:07

真係好x煩o架!
回復

irishuen 發表於 2009-6-6 10:11:42 |顯示全部樓層
我都覺....我係需要有私人空間嘅人, 唔好煩我, HAHAHA
我同事同公事一個男同事拍拖........嘩, 俾我一定唔得
返工, LUNCH, 放工都一齊, 佢地重要住埋同一區, 搭同一架巴士返工, 只係差幾個站
嘩, 悶死..... ...
vivi 發表於 2009-6-6 09:57

我有個2個同事都係呀(一對情侶)......
佢地日日夜夜都在打情罵悄, 不論返工放工, 返學放學, 上班不用上班, 只要見到就黎!! (女的不停用高音:野~唔好黎呀)
有時我地做緊正經野, 佢地又黎, 都唔點好
回復

vivi 發表於 2009-6-6 10:13:24 |顯示全部樓層
我有個2個同事都係呀(一對情侶)......
佢地日日夜夜都在打情罵悄, 不論返工放工, 返學放學, 上班不用上班, 只要見到就黎!! (女的不停用高音:野~唔好黎呀http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/onion/onion%20(15) ...
irishuen 發表於 2009-6-6 10:11

嘩.....咿.....
好在我公司果PAIR又冇咁
不過佢唔悶, 我都悶......
好似冇晒自己時間咁..
回復

claudiatang 發表於 2009-6-6 12:38:02 |顯示全部樓層
老板們都不喜歡員工搞辦公室戀情的,不是嗎?
回復

jellyfishy 發表於 2009-6-6 14:49:08 |顯示全部樓層
其實有好多時假日都冇野做(行街,睇戲日日去都厭啦),  我話要去睇花買花, 佢會陪去但佢又會話無聊

日日夜夜黏住令我覺得很煩, 我很需要私人空間做自己既野
(因為自己也很忙, 又要讀書, 又要上班, 又要處理自己 ...
irishuen 發表於 2009-6-6 09:13

以前d男友都會陪我, 但就好似你咁講, 佢唔出聲, 睇到個樣都知佢悶啦. 所以我以前都唔會叫佢地陪我. 試過有個男友, 他學業好叻, 有過目不忘的能力, 那時我要番工兼準備執業試, 條友成日話我做乜用咁多時間讀書唔陪佢, 搞到成日吵....唉~  

若果唔係家下呢個男丁d興趣同我好近似, 佢都幾難見到我. ... 或者約定每朝早上班時, 在車廂一齊搭幾程車, ...
也可能因為有共同興趣, 所以成日見都唔覺煩. 暫時都算好彩 add6icon ~
回復

avery 發表於 2009-6-6 15:21:18 |顯示全部樓層
以前d男友都會陪我, 但就好似你咁講, 佢唔出聲, 睇到個樣都知佢悶啦. 所以我以前都唔會叫佢地陪我. 試過有個男友, 他學業好叻, 有過目不忘的能力, 那時我要番工兼準備執業試, 條友成日話我做乜用咁多時間讀書唔陪 ...
jellyfishy 發表於 2009-6-6 14:49

好咬住唔放勒你 ~
回復

八王爺 發表於 2009-6-6 17:36:43 |顯示全部樓層
我.... 幾多年都好, 一定要佢睇實我, ... 應該咁講, 佢俾唔到令我好鍾意好鍾意的感覺既話, 我好易會淡. (其實係我衰)
如果同男友係夾的話, 日見夜見又唔覺煩喎, 我同男丁日日見, 一齊練波, 吃飯, 游水, 行山, 行街,  ...
jellyfishy 發表於 2009-6-6 01:31

唔係晒命,女仔一定要俾人追先得架。
如果唔係佢以為你走唔甩。
同你步伐啱,咁就要睇佢有無耐力喇!
你只水母都好乸脷吓.....
回復

jellyfishy 發表於 2009-6-8 15:17:11 |顯示全部樓層
真係慘,俾d垃圾回帖搞到呢個版亂晒.
現在會推回一些最近大家討論開的帖上來,方便大家參與.
回復

八王爺 發表於 2009-6-11 11:44:52 |顯示全部樓層
水母你幾時結婚?
會唔會留張枱俾園藝館啲花友?
回復

carmen 發表於 2009-6-11 11:49:13 |顯示全部樓層
水母你幾時結婚?
會唔會留張枱俾園藝館啲花友?
八王爺 發表於 2009-6-11 11:44

一張枱應該唔夠!=P
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-6-11 11:53:30 |顯示全部樓層
我又去!等收帖呀!快 D !
回復

ht333147 發表於 2009-6-11 11:57:36 |顯示全部樓層
恭喜恭喜, 講得出來也差不多了
回復

jellyfishy 發表於 2009-6-11 12:01:00 |顯示全部樓層
...唔代表嫁得出架 唉~
回復

ht333147 發表於 2009-6-11 12:23:50 |顯示全部樓層
呼籲網友齊齊發功, 玉成版主好事, 有餐食.
回復

carlo 發表於 2009-6-23 00:52:59 |顯示全部樓層
我又去 !  我一家 5 口 , 都半圍啦
回復

jellyfishy 發表於 2009-6-23 12:26:11 |顯示全部樓層
我又去 !  我一家 5 口 , 都半圍啦
carlo 發表於 2009-6-23 00:52

俾個特別抵食價你好唔好... .

各位唔洗諗呀~ 水母有排都係單身~
回復

carlo 發表於 2009-6-24 05:43:12 |顯示全部樓層
咁我 HOLD 住個 OFFER 先
回復