返回列表 發新帖

訂購育苗盒

作者: 肥倫 發表于 2009-3-18 13:13:56
7201 58
亞實 發表於 2009-3-25 20:58:23 |顯示全部樓層
hk88688

如果可以搭單, 我可唔可以買幾個?
回復

athernas 發表於 2009-3-26 09:57:18 |顯示全部樓層
丸子, 我唔記得呀, 今次幾張單加埋好似差唔多.
hk88688 發表於 2009/3/25 20:07

因為我好似見到佢話過$300免運費.
回復

ccl3949 發表於 2009-3-26 11:46:49 |顯示全部樓層
我在陶寶有查過廣東省,但無貨,要由上海訂貨,我問過1kg 只有12套(因為還有包裝),但1kg 運費要人民幣$45,我計過都是$10 港幣左右,如果有廣東省資料請通知我好嗎, ...
肥倫 發表於 2009-3-18 17:07

http://item.taobao.com/auction/i ... b376419c1116d51.htm
回復

ccl3949 發表於 2009-3-26 11:51:35 |顯示全部樓層
我在陶寶有查過廣東省,但無貨,要由上海訂貨,我問過1kg 只有12套(因為還有包裝),但1kg 運費要人民幣$45,我計過都是$10 港幣左右,如果有廣東省資料請通知我好嗎, ...
肥倫 發表於 2009-3-18 17:07

http://item.taobao.com/auction/i ... 8115498.jhtml?pm1=2
回復

小詹 發表於 2009-3-26 15:36:53 |顯示全部樓層
運費真貴~呢~有時買d野,運費仲貴過件野本身好多先無奈
回復

小詹 發表於 2009-3-26 15:47:44 |顯示全部樓層
其實係淘寶買野要小心d~小心咁選賣家,因為一唔岩心水,又冇得退,所以買個時都要睇下個賣家信譽(皇冠最好)
回復

肥倫 發表於 2009-3-26 16:58:43 |顯示全部樓層
33# hk88688
真是連運費都不用付,有無最低消費呢?如果是我會聯絡佢購買產品,因為我在他的網裹看到運費到香港要30元,但都要多謝你提供資料給我
回復

貓后 發表於 2009-3-26 17:14:39 |顯示全部樓層
其實我哋都想買平嘢,格錢OK,咪得囉,最緊要大家開心
回復

Juna 發表於 2009-3-26 18:55:37 |顯示全部樓層
是呀,同一样野来的,在江苏订的,便宜一半,运费都是
vicky 發表於 2009-3-24 22:39

一訂要四套呢...太多喇
回復

小詹 發表於 2009-3-26 22:48:19 |顯示全部樓層
回復

hk88688 發表於 2009-3-27 00:15:56 |顯示全部樓層
33# hk88688
真是連運費都不用付,有無最低消費呢?如果是我會聯絡佢購買產品,因為我在他的網裹看到運費到香港要30元,但都要多謝你提供資料給我
肥倫 發表於 2009-3-26 16:58

大家花友, 梗係齊齊買平嘢, 唔洗多謝
呢間店好似無最低消費嫁, 因為我訂開盆, 順便一次過寄埋, 所以佢無再另外收我運費. 我好耐之前問過運費, 好似首500克18元人民幣, 之後每500克2元, 唔知依家有無變?
因為我通常一次買好多嘢, 叫店主直接出訂單計埋運費俾我拍, 橫點都要俾首重, 心理上總係覺得買多會抵啲
仲有, 你好少上淘X買嘢? 匯款貴好多, 用信用卡或者充值之後付款, 都唔洗俾手續費, 抵啲嘛add14icon
回復

WENDYCKL 發表於 2009-3-27 10:15:16 |顯示全部樓層
我都想搭單要5個,唔知得唔得?
回復

肥倫 發表於 2009-3-27 16:00:30 |顯示全部樓層
51# 小詹

但價錢要$13,仲貴過我訂
回復

ccl3949 發表於 2009-3-27 20:36:46 |顯示全部樓層
楼主,我可替你在淘宝买,运到我家在深圳,我每天都会到香港反工,可带给你,如有需要发电邮我或MSN联系
回復

crabcrab 發表於 2009-3-27 23:37:01 |顯示全部樓層
ccl3949 真好人
回復

肥倫 發表於 2009-3-28 11:50:02 |顯示全部樓層
[quote]I want to buy 2 育苗盒.  
how much for each ?
please pm me for payment details.
Thanks
貨己到了,每套(一套有底盤,育苗盤,透明上蓋)$10,你想要幾多套,可郵寄(不包郵費)/還是在旺角地鐵站交收,請pm 我留下資料,收貨後才給我付錢,好嗎?
回復

vincentma 發表於 2009-4-23 14:00:05 |顯示全部樓層
I want to buy 2 育苗盒.  
how much for each ?
please pm me for payment details.
Thanks
貨己到了,每套(一套有底盤,育苗盤,透明上蓋)$10,你想要幾多套,可郵寄(不包郵費)/還是在旺角地鐵站交收,請pm 我留下資料, ...
肥倫 發表於 2009-3-28 11:50
請問仲有無育苗盒呢?
回復

~芝士波~ 發表於 2009-4-23 21:39:18 |顯示全部樓層
我都想問重有冇育苗盒賣呀?
回復