我的月季終於開花喇 ^o^

作者: hk88688 發表于 2009-1-16 17:15:12
24661 338
hk88688 發表於 2009-3-14 05:13:13 |顯示全部樓層
之前團購嘅藍絲帶終於開花喇, 另外Botticelli, La Nina同Purple都開始開花喇.add6icon

原來藍絲帶同La Nina係無香味, Botticelli就有甜甜哋嘅香味, 而Purple就有濃香
Blue Ribbon.jpg
Botticelli 01.jpg
Botticelli 02.jpg
La Nina 01.jpg
La Nina 02.jpg

評分

查看全部評分

回復

yuwaiman 發表於 2009-3-14 07:36:25 |顯示全部樓層
Blue ribbon & Botticelli 好靚啊, 你d花真係超靚 & 超毒呀
回復

vincentma 發表於 2009-3-14 08:32:23 |顯示全部樓層
Fanny, 好毒、好毒,攪到我都要俾心機種好我團購 D 月季先!
回復

黃臉婆 發表於 2009-3-14 09:33:50 |顯示全部樓層
嘩!88!妳好毒呀!           

D玫瑰!
回復

pauline 發表於 2009-3-14 09:40:16 |顯示全部樓層
我有一盆c左, 得返1棵生長良好.
回復

格子 發表於 2009-3-14 10:20:20 |顯示全部樓層
唔知講咩好  總之就係"靚"
回復

亞實 發表於 2009-3-14 10:31:47 |顯示全部樓層
好真係好靚,
次次都以為FANNY家是一個仙境
回復

newbie 發表於 2009-3-14 10:38:15 |顯示全部樓層
靚靚靚靚靚 !!!
回復

stupid 發表於 2009-3-14 11:35:54 |顯示全部樓層
Fanny, 原來你仲去上堂学園藝咁勁呀!!!!  

靚靚靚 x 100000000000
回復

hk88688 發表於 2009-3-15 02:49:41 |顯示全部樓層
謝謝大家到此一遊呀 齊齊種月季, 可以玩交換嘛
June, 就係唔識先要上堂, 怕俾我種S晒啲花花
回復

BanbieChan 發表於 2009-3-15 03:59:21 |顯示全部樓層
玫瑰呀~
回復

vincentma 發表於 2009-3-15 17:53:10 |顯示全部樓層
謝謝大家到此一遊呀 齊齊種月季, 可以玩交換嘛
June, 就係唔識先要上堂, 怕俾我種S晒啲花花
hk88688 發表於 2009-3-15 02:49
Fanny, 我上左堂都照 C 可也!
回復

hk88688 發表於 2009-3-19 13:01:08 |顯示全部樓層
公主, 做咩大叫? 你都好多玫瑰嘛add6icon

Vincent媽, 我都唔知嫁, 希望上咗堂會好啲咋
回復

vincentma 發表於 2009-3-19 13:11:40 |顯示全部樓層
公主, 做咩大叫? 你都好多玫瑰嘛add6icon

Vincent媽, 我都唔知嫁, 希望上咗堂會好啲咋
hk88688 發表於 2009-3-19 13:01
fANNY, 我上堂果時都未種過玫瑰,所以唔識問野,我覺得種過又衰過,咁樣先上堂會學得好 D!最好你準備 QUESTIONS 1, 2, 3....咁樣問阿 Sir,咁就可以學多 D ,又深入 D!^.^
回復

花草之家 發表於 2009-3-19 18:44:07 |顯示全部樓層

Fanny,你d月季好靚,藍絲帶我都有,不過我個棵d色淺d,冇你個棵咁靚,不過好香架!
09 103.jpg
回復

Agnes 發表於 2009-3-19 21:05:35 |顯示全部樓層
hk88688, 花草, 你哋 d 藍絲帶好毒呀, 綁到我就斷氣啦!
回復

hk88688 發表於 2009-3-20 00:03:27 |顯示全部樓層
fANNY, 我上堂果時都未種過玫瑰,所以唔識問野,我覺得種過又衰過,咁樣先上堂會學得好 D!最好你準備 QUESTIONS 1, 2, 3....咁樣問阿 Sir,咁就可以學多 D ,又深入 D!^.^ ...
vincentma 發表於 2009-3-19 13:11

上完堂喇add14icon  其實個course都講得幾全面, 不過次次落堂阿SIR都俾人圍......  住問嘢
不過仲有幾堂要上, 要分幾次問先得喇
回復

hk88688 發表於 2009-3-20 00:06:29 |顯示全部樓層
Fanny,你d月季好靚,藍絲帶我都有,不過我個棵d色淺d,冇你個棵咁靚,不過好香架!
花草之家 發表於 2009-3-19 18:44

花草, 係噃, 點解會淺色啲add3icon  但係我鍾意淺色多啲呀
回復

hk88688 發表於 2009-3-20 00:09:11 |顯示全部樓層
hk88688, 花草, 你哋 d 藍絲帶好毒呀, 綁到我就斷氣啦!http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(87).gif
Agnes 發表於 2009-3-19 21:05

Agnes, 邊有咁嚴重噃
繼續送你吖add6icon
America Pink_01.jpg
America Pink_02.jpg
Alpha Meidiland_01.jpg
Alpha Meidiland_02.jpg
回復

Agnes 發表於 2009-3-20 00:11:52 |顯示全部樓層
上完堂喇add14icon  其實個course都講得幾全面, 不過次次落堂阿SIR都俾人圍......  住問嘢
不過仲有幾堂要上, 要分幾次問先得喇
hk88688 發表於 2009-3-20 00:03

吓, hk88688, 你仲未毒(讀)夠呀?仲要去上堂?
回復